04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Radu Dobrin
    Member

Stadion: Giulesti, ora 20,30, TVR1, TVRi

07Ex
    Keymaster

Asta inseamna ca ne putem uita si la meciul asta in direct? 😉

Sper ca a fost blat cu Steaua! Stiti de ce? Ca sa mai sper ca luam puncte in Giulesti.

Haide Sportule! Hai ca se poate!

Ultras
    Member

Nu a fost blat, dar cu Rapid avem ascendent moral datorita victoriei din tur. Eu sunt convins ca putem sa luptam pentru locul doi. In acest moment, nu mai putem pierde locul 4 si avem sanse suficiente pentru locul 2 sau 3.

Radu Dobrin
    Member

@97SiR wrote:

Asta inseamna ca ne putem uita si la meciul asta in direct? 😉

in mod sigur!

Giani
    Member

Macar p-astia sa-i batem. Dar conditia necesara este sa nu ne mai aparam la 6 metri. Si in plus, trebuie sa marcam un gol mai mult ca ei, ceea ce este in egala masura greu (pentru ca si ei marcheaza) si usor (pentru ca nici ei nu pun mare accent pe defensiva).

Bob
    Participant

Fara presiune pe noi, putem juca deschis si frumos, totusi…mai putem emite pretentii europene.

Insa…s-a vazut ce inseamna lipsa de experienta… 😳 😳 😳

“visul unei nopti de vara”

Spawn09
    Member

aveti idee cat va fi biletul si cand vor fi puse in vanzare?:) sper ca nu va mai fi tot 200 mii…ne vedem pe stadion :) si sa speram ca se reface mazilu pana atunci…

Radu Dobrin
    Member

prosport:

Gigi Becali oferă “burse” pentru “studenţi”

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat astăzi că îi va motiva financiar cu câte 5.000 de dolari pe jucătorii echipei Sportul Studenţesc pentru a “încurca” formaţia Rapid în partida programată pe 4 iunie, în Giuleşti, în etapa a 29-a a Diviziei A.

“Le voi da 5.000 de dolari celor de la Sportul pentru o victorie sau un egal cu Rapid. Şi nu voi da banii clubului, aşa cum a făcut Iacov de la Naţional, că i-a băgat în contabilitate, lucru ilegal. Voi da banii direct jucătorilor”, a spus Becali.

😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

O motivatie in plus pentru jucatori sa castige in Giulesti. Eu unul sper ca ai nostrii sa joace cu efectivul complet si sa-i bata pe Rapid aratandu-le tuturor adevarata valoare a echipei. Daca nu suntem in stare sa batem in Giulesti si pe urma acasa cu Gloria zic ca nu meritam sa jucam in UEFA.

Giani
    Member

@Radu Dobrin wrote:

prosport:

Gigi Becali oferă “burse” pentru “studenţi”

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat astăzi că îi va motiva financiar cu câte 5.000 de dolari pe jucătorii echipei Sportul Studenţesc pentru a “încurca” formaţia Rapid în partida programată pe 4 iunie, în Giuleşti, în etapa a 29-a a Diviziei A.

“Le voi da 5.000 de dolari celor de la Sportul pentru o victorie sau un egal cu Rapid. Şi nu voi da banii clubului, aşa cum a făcut Iacov de la Naţional, că i-a băgat în contabilitate, lucru ilegal. Voi da banii direct jucătorilor”, a spus Becali.

😆 😆 😆

Sa si-i bage pe post de supozitor. Cine accepta fecalele oierului imputit este ultimul om. Decat sa inghitim jignirile acestui retardat, mai bine in divizia D.

sorin
    Member

Mazilu poate rata meciul din Giuleşti

Accidentarea golgeterului campionatului e mai gravă decât se credea.

Bogdan SAVIN
    Radiografia făcută de Ionuţ Mazilu (foto) a arătat că muşchiul pulpei piciorului său stâng este fisurat în trei locuri.
    “La partida de sâmbăta trecută, cu Bacăul, am simţit oboseală. Apoi, miercuri am efectuat o analiză RMN care nu a relevat nimic în neregulă, iar vineri şi sâmbătă m-am antrenat alături de colegi. Am făcut un set de analize generale din care a rezultat că nu am nicio problemă. Însă duminică, la meciul cu Steaua, am simţit o durere foarte mare la picior şi nu am mai putut continua”, explică Mazilu.
    La începutul acestei săptămâni, jucătorul echipei din Regie a efectuat o radiografie din care a reieşit faptul că muşchiul pulpei piciorului stâng este fisurat în trei locuri. “Am fost la spital, iar la radiografie s-a văzut că am muşchiul fisurat în trei locuri. Astăzi (n.r. – ieri) am fost la club, dar abia am putut să conduc până acolo. Am început un program de recuperare împreună cu doctorul clubului (n.r. – Mihai Baican). Acum îmi pun gheaţă la picior şi mă ung cu o serie de creme. Îmi doresc să joc în meciul cu Rapid, dar şansele sunt foarte mici”, a afirmat atacantul Sportului Studenţesc, care a ratat şi turneul naţionalei din SUA.

crys41
    Member

Trist, scad sansele de victorie :(. Daca echipa se mobilizeaza si isi revine dupa meciul cu Steaua avem sanse.

cameliu
    Member

Lazăr nu este interesat de banii lui Gigi Becali

Mijlocaşul Costin Lazăr a declarat că nu este interesat de stimulentul financiar promis de finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, câte 5.000 de euro de jucător în cazul unui egal sau a unei victorii în Giuleşti. “Încă nu ne-a trecut amărăciunea înfrângerii cu Steaua, încă ne mai gândim la meciul ăla. A fost un meci slab al nostru. Nu mă interesează banii domnului Becali, eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine la meciul cu Rapid. Mizez pe un rezultat bun în Giuleşti”, a spus Lazăr.

ovidiu
    Member

@cameliu wrote:

Lazăr nu este interesat de banii lui Gigi Becali

Mijlocaşul Costin Lazăr a declarat că nu este interesat de stimulentul financiar promis de finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, câte 5.000 de euro de jucător în cazul unui egal sau a unei victorii în Giuleşti. “Încă nu ne-a trecut amărăciunea înfrângerii cu Steaua, încă ne mai gândim la meciul ăla. A fost un meci slab al nostru. Nu mă interesează banii domnului Becali, eu vreau să-mi fac treaba cât mai bine la meciul cu Rapid. Mizez pe un rezultat bun în Giuleşti”, a spus Lazăr.

Bravo lui. Tine-o tot asa Costine. Si in joc si in declaratii.
    Si invata-i si pe restul.
    Si fie ca dupa meciul din giulesti amaraciunea meciului cu cei de la steaua sa ne treaca la toti.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • The topic ‘04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)’ is closed to new replies.