04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

Daca nu joaca Mazilu in Giulesti e destul de nasol. In meciurile in care nu a jucat, nu am inscris.

Haide Sportule! Hai ca inca sa poate!

Spawn09
    Member

cand vom afla daca joaca mazilu in meciul cu rapid?s-a observat lipsa lui in meciul cu steaua :((

Echipa eu cred ca poate sa faca un meci bun si fara Mazilu, totul depinde de tactica pe care o va alege Multescu, in nici un caz nu merge varainta cu mingii pe sus ca nu prea mai are cine sa castige dueluri aeriene

Spawn09
    Member

parerea mea e sa adopte o tactica ofensiva

Blue Eyes
    Member

Parerea mea e ca trebe sa adoptam o tactica ofensiv-defensiva dusa la extrem…..Cu 5 fundasi 1 mijlocas si 4 atacanti…..Sa jucam pe contraatac si sa nu-i lasam sa respire…
    Sa murim cu ei de gat …
    Sa-i calcam pe cap….
    Sa fim rai….
    Duri…
    Tre’
    Sa stim ce vrem…
    Sa stim ca putem castiga…
    Sa le aratam ce e ala fotbal pe bune nu fotbal de culise….
    Sa le aratam ca punctele si gloria se castiga pa terenu’ de joc si nu prin reclamatii belicoase la FIFA si UEFA….
    Iar in caz ca pierd sa le dam o vacuta drept premiu de consolare….Ca si Roger Federer a primit una….:)

Spawn09
    Member

asa asa!stai asa ca nu-i asa :) defapt sa incercam sa facem un joc cum au facut boro cu steaua la ei acasa…..:)

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • The topic ‘04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)’ is closed to new replies.