04.12.2005 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 04.12.2005 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • #50483
  dragos
  Member

  GLORIA Bistrita – SPORTUL STUDENTESC 4.12.2005 ORA 13.00
  Stadion: GLORIA

  A: BOCANEALA MARIUS (GALATI)
  A1:DUMITRESCU EDUARD (PITESTI)
  A2: GHEORGHE SEBASTIAN (SUCEAVA)
  R: MOCAN SORIN (TURDA)
  OBS: GOGA OCTAVIAN (BRASOV)
  CRACIUN DRAGOS (CLUJ)

  netelevizat

  vom avea vreun suporter observator ???

  #73458
  ultrasro
  Member

  Va face traseul Lehliu – Bucuresti – Bistrita plecand de sammbata de acasa …

  #73459

  @ultrasro wrote:

  Va face traseul Lehliu – Bucuresti – Bistrita plecand de sammbata de acasa …

  Lehliu ??????? Cine este? Chiar din Ialomita nu stiam ca avem suporteri

  #73460
  ultrasro
  Member

  Este cel care a fost singur la Brasov in ultima victorie a Sportului acolo (gol Mazilu in minutul 90)

  #73461
  dragos
  Member

  Duelul “fraţilor de cruce”

  Buni prieteni încă de când erau la juniorii lui “U” Cluj, Neluţu Sabău şi Cristi Pojar vor fi în tabere adverse duminică.

  Cristian CUCOLAŞ
  Se ştiu de un sfert de veac. Au împărţit acelaşi vestiar, acelaşi duş, aceeaşi cameră. “Suntem ca fraţii, dar duminică vom uita de asta!”, spune secundul Sportului, Cristi Pojar.
  Drumurile lui Sabău şi Pojar s-au întâlnit în 1981, în curtea lui “U” Cluj, la grupa de juniori a lui Alexa Uifălean. “Eram singurii copii de la ţară din acea serie, aşa că ne-au dat o cameră în care să locuim amândoi, într-un cămin de nefamilişti de pe Strada Cehoslovaciei. Ne încălzeam la un reşou improvizat, pe care şi găteam. Pe atunci eram înnebuniţi amândoi după slănină prăjită cu ceapă”, rememorează zâmbind Cristi Pojar. Saltul la prima echipă a “şepcilor roşii” l-au făcut tot împreună, în 1985, dar după trei sezoane Neluţu Sabău a trebuit să plece în armată. “A ajuns la Steaua, dar nu a vrut să rămână acolo. De atunci o avea el în sânge pe Dinamo, aşa că s-a tras spre casă, la Tg. Mureş“, continuă Pojar.
  Apoi, carierele lor de jucători s-au despărţit pentru mai mulţi ani. S-au reîntâlnit însă la prima experienţă a lui Neluţu ca antrenor, în 2000, pe banca lui “U” Cluj. “M-a sunat într-o dimineaţă de vară, când era încă jucător la Rapid, şi mi-a zis: «Hai, mă, să antrenăm amândoi echipa noastră de suflet»”, dezvăluie actualul secund al Sportului. Nu l-a putut refuza, iar timp de un sezon Sabău şi Pojar au fost antrenorii lui “U”, pe care au reuşit să o promoveze din Divizia C în eşalonul secund. După un an s-au despărţit iar, Moţul plecând în Giuleşti. Au rămas însă pentru totdeauna prieteni. “Vorbim foarte des, iar când ajungem amândoi prin Cluj, mai fugim la o pizza. Ţin la el ca la un frate, dar duminică vreau să-i iau toate punctele!”, îşi ameninţă Pojar, mai în glumă, mai în serios, fostul coleg.

  Ovidiu Sărmăşan şi Răzvan Pădureţu nu sunt apţi cu Sportul

  Pentru meciul cu Sportul, Sabău nu va conta pe jucătorii Sărmăşan (suspendat) şi Pădureţu (foto, accidentat). Altfel, fotbaliştii care au dus greul în tur vor pleca în vacanţă încă de duminică, urmând să revină la pregătire pe 10 ianuarie. Ceilalţi jucători se vor mai antrena o săptămână cu echipa-satelit. Altfel, Gloria va efectua un cantonament în Antalya (25 ianuarie – 5 februarie) şi la Montecatini Terme (10-21 februarie).

  Moţul avea orarul scris pe perete

  Ioan Ovidiu Sabău era la fel de riguros în ceea ce priveşte programul zilnic şi când era junior la “U” Cluj. “Îmi amintesc că avea scris pe o bucată de hârtie, agăţată de perete, ce trebuia să facă în fiecare zi: «6:30 – trebuie să mă trezesc, 7:00 – îmi fac gimnastica de dimineaţă, 7:15 – mă duc să iau micul dejun». Nu ieşea din programul lui strict, deşi nu avea decât 17 ani”, dezvăluie Pojar.

  #73462
  07Ex
  Keymaster

  Prietenie uitată

  Deşi îl leagă o amiciţie de 25 de ani de Ovidiu Sabău, tehnicianul Bistriţei, secundul Sportului, Cristi Pojar, spune că va vorbi cu Neluţu Sabău doar după meci. “Am fost colegi de cameră, de vestiar, dar şi de bancă la «U» Cluj. Neluţu a alcătuit la Bistriţa o echipă mult schimbată faţă de cea din sezonul trecut, când i-am umilit cu 5-0, la ei acasă”, a declarat Pojar. (Cristian CUCOLAŞ)

  La Bistriţa, mai mulţi “studenţi” dau o ultimă reprezentaţie

  “Studenţii” vor efectua astăzi un antrenament de dimineaţă, la baza ICAR, după care vor pleca către Bistriţa, acolo unde dispută ultimul joc al acestui tur de campionat,
  faţa echipei lui Sabău, Gloria. În localitate vor ajunge sâmbătă, după un popas la Sighişoara. Meciul de duminică ar putea fi ultimul la Sportul pentru mai mulţi jucători, printre cei care au şanse mari de a părăsi Regia fiind şi Costin Lazăr

  N-au uitat umilinţa

  Sandu Negrean & Co. vor să se răzbune mâine pentru corecţia pe care le-a aplicat-o “gaşca nebună” în sezonul trecut.

  Sosirea “găştii nebune” la Bistriţa a ridicat nivelul de alarmare în rândurile jucătorilor antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău. După păţania din runda a 29-a a precedentei ediţii de campionat, alb-albaştrii sunt precauţi înaintea partidei de duminică, ultima a turului.
  Sâmbătă, 28 mai a.c., a fost o zi neagră în istoria de 15 ani a Gloriei Bistriţa pe prima scenă. Poate chiar cea mai neagră. Un meci banal între două echipe fără emoţii s-a transformat într-un măcel. În rolul “călăului” a fost Sportul Studenţesc, echipă antrenată şi atunci ca şi acum de Dan Petrescu. O “triplă” a lui Gigel Bucur şi o “dublă” a lui Mazilu, ambele în repriza secundă, au pulverizat o apărare fără reacţie. Jucătorii Bistriţei care au fost pe teren la acel dezastru îşi dezleagă cu greu limbile când sunt provocaţi la destăinuiri. “Nici nu vreau să îmi mai amintesc de acel meci. Şi-au bătut efectiv joc de noi «studenţii» atunci. Repriza a doua a fost de coşmar, ne-au dat de ne-am săturat. Nu i-am uitat şi îi avertizez că duminică le vine lor rândul la umilinţă”, ameninţă fundaşul Sergiu Mândrean, titular în acea partidă. “Nu mai ştiam de noi, parcă eram morţi în ghete. Treceau jucătorii Sportului de noi ca de nişte jaloane”, îl completează Sergiu Costin. “A fost cea mai urâtă partidă de când sunt eu la Bistriţa. Ne-au călcat în picioare, dar duminică vor plăti scump pentru asta”, anunţă şi “căpitanul” Sandu Negrean. (Cristian CUCOLAŞ)

  #73463
  ultrasro
  Member

  Gloria deschide scorul in minutul 39 prin Muresan… sa-l ………… in ……….. de taran maciucar :(

  #73464
  Blue Eyes
  Member

  am visat ca se termina 3-3…….

  #73465

  2-0. e gata partida asta si turul pentru noi. urmaresc live si citesc cat de penibil am luat cele doua goluri. e absolut ridicol.
  Pleaca si dan, se duce si ultima speranta de performanta.

  cum sa degajezi in piciorul adversarului si mingea sa intre in poarta? cum? anul trecut le-am tras-o noi urat, anul acesta ne belesc ei pe noi.

  La revedere tabara draga!

  #73466
  ultrasro
  Member

  Alte surse spun ca golul doi s-a marcat in alt mod!!!

  52′ GOOL GOOL GLORIA, 2-0!!! TIRNAVEANU a facut o cursa de 30 de metri si l-a executat pe Stancioiu cu un sut la coltul lung!!!

  Asta e comentariu facut de Jean Padureanu din fotoliu!!!

  #73467
  ultrasro
  Member

  Bistrita ….. uie Bistrita, echipa de mafioti imputiti!!!

  #73468
  cameliu
  Member

  Asta e, atit putem! Oricum am facut mai multe puncte decit in turul campionatului trecut!

  #73469
  ultrasro
  Member

  Au avut grija nemernicii de la FRF sa nu avem vreo sansa in acest meci! Chiar si din transmisia radio se simtea exact ca jocurile sunt facute de mult, arbitrajul orientat asa cum trebuie in asa fel incat toata lumea care l-a votat pe Nasul cel imputit de la FRF sa fie fericita!!!

  #73470

  pe gsp scrie cu totul altceva. irelevant oricum. ideea este ca trebuie sa ne obisnuim cu shocuri de genul asta. returul va fi foarte greu. nu-l vad pe siman bagand adanc mana in buzunar ca sa aduca un antrenor strain, asa cum au facut cei de la National. probabil ca anul acesta nu cadem in B dar o sa fim pe buza prapastiei.

  ce sa zic? ca iarna va fi un sfetnic bun? ma tare indoiesc.

  personal tin sa-i multumesc inca o data lui Dan ca ne-a redat speranta si cam am fost, pentru putin timp ce-i drept, pe locul 4, unde aerul e rarefiat si doar cei buni rezista, ca a incercat, si asta nu i se poate nega, sa faca o echipa competitiva. sa aiba multa bafta in Polonia si sa nu fie demis la sfarsitul returului.

  lui mazilu si celor ce vor mai pleca, Lazar sau Balan, sa aiba si ei noroc mult ca merita din plin.

  celor ce raman le urez sa se faca repede mari ca sunt multe guri de hranit in campionatul nostru.

  lui Siman ii doresc sa depaseasca planul, sa dea multi jucatori in iarna, pentru ca nu-i asa, pentru el asta-i performanta. daca e sa o luam din punctul de vedere al lui, Sportul face performanta.

  iar voua, frati intru suferinta, nu pot sa va doresc decat sa va anesteziati, sa va injectati morfina, ca sa nu va doara atat de tare.

  #73471

  Am luat gol din offside sau din penalty? Nu. va rog, nu mai dati vina pe arbitri. reincepem cu mania persecutiei. nu e ok.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • The topic ‘04.12.2005 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc 2-0(1-0)’ is closed to new replies.