04.12.2011 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 2-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 04.12.2011 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 2-0(2-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Author
    dragos
    Member

Meci contand pentru etapa a XVI-a a Ligii 1.
    Duminica, 04.12.2011, ora 20:30, stadion Valentin Stanescu.

dragos
    Member

nu luam nimic in giulesti

@dragos wrote:

Mereu am jucat mai bine cu echipele din Bucuresti,asa ca hai sa nu ne pripim inca cu un pronostic cert in defavoarea noastra,sa nu uitam de meciul de anul trecut din Giulesti.

dragos
    Member

@Ace of Spades wrote:

@dragos wrote:

Mereu am jucat mai bine cu echipele din Bucuresti,asa ca hai sa nu ne pripim inca cu un pronostic cert in defavoarea noastra,sa nu uitam de meciul de anul trecut din Giulesti.

as vrea sa fiu optimist, insa nu am motive…..

Giani
    Member

Il facem pe Mazilu liber de contract, il aducem si rezolvam problema :D

dragos
    Member

meciul va fi la ora 20.30 pe Digi.

laucantona
    Member

Razvan a fost trimis in tribuna in meciul precedent cu Pandurii…inseamna ca nu va fii pe banca…sau nu, ca la noi totui posibil.

cameliu
    Member

@laucantona wrote:

Razvan a fost trimis in tribuna in meciul precedent cu Pandurii…inseamna ca nu va fii pe banca…sau nu, ca la noi totui posibil.

Nu e mare problema ca si noi suntem fara antrenor:

– Abia revenit pe bancă după suspendarea de 3 etape suferită la Braşov, Daniel Isăilă a fost eliminat pentru proteste la eliminarea lui Farmache din minutul 89. “Mi-e greu să-i mai înţeleg pe aceşti arbitri, ce să mai spun altceva?”, s-a mărginit să declare tehnicianul “studenţilor”.

07Ex
    Keymaster

Tare sunt curios daca in Giulesti vom reusi sa scoatem macar un egal. Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand echipa castiga un meci, asa cum a facut-o cu FC Vaslui, parca imi da sperante ca poate castiga si urmatorul meci, indiferent cine ar fi adversarul.

@07Ex wrote:

Tare sunt curios daca in Giulesti vom reusi sa scoatem macar un egal. Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand echipa castiga un meci, asa cum a facut-o cu FC Vaslui, parca imi da sperante ca poate castiga si urmatorul meci, indiferent cine ar fi adversarul.

Ciudat,deoarece si eu am exact aceeasi senzatie dupa fiecare victorie repurtata de noi :)) Eu zic ca este foarte probabil,in conditiile in care Rapidul nu se mai gaseste in forma care a consacrat-o:cu Medias de-abia s-au scos,daca nu survenea acea eliminare,ma indoiesc ca ar mai fi putut intoarce scorul,iar cu Pandurii rezultatul spune totul.Eu unul visez si sper ca vom produce din nou surpriza in Giulesti :D

Zibling
    Member

Daca obtinem un egal in Giulesti, sa ne bucuram. Pe de alta parte, nu e deloc imposibil 1 p. acolo.

@ GABI: Sa iei o pernuta in plus la stadion, deoarece antrenorul Isaila va sta in tribuna, langa noi 8-}

ngm
    Member

Comisia milei. Răzvan Lucescu a scăpat doar cu o etapă de suspendare, Şumudică şi Isăilă iertaţi!

UPDATE ORA 20.19 // Eliminaţi din teren după deciziile arbitrilor de rezervă, Mariuş Şumudică şi Daniel Isăilă au fost iertaţi de Comisia de disciplină, antrenorul Isăilă scăpînd doar cu un avertisment, în timp ce ieşirea lui Şumi a fost trecută complet cu vederea.

După ce tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, şi-a pierdut cumpătul în meciul pierdut la Tg.Jiu (0-3) şi a fost trimis în tribune de arvitrul Cristi Balaj, antrenorul român a primit a treia suspendare în 15 etape. Pentru ieşirea nervoasă din întîlnirea cu Pandurii, Lucescu nu va putea sta pe bancă în întîlnirea următoare, cu Sportul Studenţesc.

Este pentru a treia oară cînd Răzvan Lucescu este trimis în tribună în acest sezon, după episoadele Piatra Neamţ (etapa a 5-a) şi “Ştefan cel Mare” (etapa a 7-a).

dragos
    Member

dupa ultimele rezultate, rapidu’ este agentu’ 003 :)) =)) =)) =)) =))
    Lucescu jr spunea, ca isi vor reveni cu Sportu’ :D ……..deh, cate nu spune omu’ la suparare :p

C C UK
    Member

De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta! :ymhug:

ngm
    Member

RAMII ACOLO, DACA TE SIMTI PATRIOT !!!
    NE VOM GINDI DUMINICA LA TINE !!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.