Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 05.03.2011 Gloria Bistrita – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
- This topic has 57 replies, 17 voices, and was last updated 12 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
March 7, 2011 at 8:23 am #88974
ashone
Member@teo wrote:
@ashone wrote:
ferfelea,curelea,maxim,patriche nu pot pasi pe gazon pentru ca au in fata ochilor retrogradarea si vicierea viitoare de rezultat!
sau poate din cauza faptului ca nu prea mai vad bani de la sile isi iau salariile de la echipele adverse…
adica daca de miine le dai toti banii, de poimiine vezi brazilia pe teren in regie. de cinde sile patron-presedinte-creditor la club toata lumea stia cu cine are de-a face. te-a intepat odata, a doua oara, ii spui dosvidanie si iti suni agentul sa iti gaseasca echipa. daca ai valoare si iti stii obiectivele in viata nu te lasi intepat la nesfirsit de sile si te tingui ca mori de foame. dar daca nu te vrea nimeni, atirni la salariul lui sile…chiar conducatorii astia din liga 1 sint atit de timpiti ca nu vad valoarea sub nasul lor? ma indoiesc ca s-ar incurca in birocratie pentru un argentinian cumparat cu 200000 in loc sa dea 300000 pe o valoare autentica precum curelea, ferfelea, ciupe…eu nu cred ca ucraineanul le pune pistolul la timpla sa semneze prelungirea de contract. bun, mi-am luat teapa odata, nu mai semnez, imi sun agentul sa-mi caute echipa si gata, nu ma poate tine sile cu forta.
nu sugerati pe aici ca ai nostri praduie meciuri. ca sa faci asta iti trebuie sa stii cu cotofana…la noi nu e cazul. asta e mai tragic. o zi buna.March 7, 2011 at 8:51 am #88975dragos
Membera propos de statistici: suntem echipa cea mai consecventa (in sens negativ) de la inceputul returului: avem 0-1 de 3 ori !!!
)
)
)
urmaresc avolutiile altor echipe aflate in suferinta si constat ca, ele isi doresc sa scape de matineu: joaca pe rupte si obtin rezultate….la noi, dorinta este evidenta, ca isi doresc SA JOACE (din toamna) CU SNAGOVUL)
)
sunt niste LASI !!!
ce sa o mai dam la intors, fara dorinta – nu poti realiza nimik.March 7, 2011 at 9:32 am #88976teo
Member@ashone wrote:
nu sugerati pe aici ca ai nostri praduie meciuri. ca sa faci asta iti trebuie sa stii cu cotofana…la noi nu e cazul.
sunt perfect de acord cu tine si cu tot ce-ai spus in posturile anterioare, dar asta nu exclude presupunerea mea
In rest, la cum joaca contracandidatele la retrogradare, cred ca trebuie sa asteptam liga IIa ca sa ma mai vedem o victorie. In plus am vazut ca a devenit oarecum oficial ca obiectivul e sa facem baremul! 😮
March 7, 2011 at 9:47 am #88977ashone
Member@teo wrote:
@ashone wrote:
nu sugerati pe aici ca ai nostri praduie meciuri. ca sa faci asta iti trebuie sa stii cu cotofana…la noi nu e cazul.
sunt perfect de acord cu tine si cu tot ce-ai spus in posturile anterioare, dar asta nu exclude presupunerea mea
In rest, la cum joaca contracandidatele la retrogradare, cred ca trebuie sa asteptam liga IIa ca sa ma mai vedem o victorie. In plus am vazut ca a devenit oarecum oficial ca obiectivul e sa facem baremul! 😮
presupunerea ta nu se exclude. pina nu gasim putrezeala din danemarca, orice este de luat in calcul. :ymcowboy:
March 7, 2011 at 1:38 pm #88978Ace of Spades
MemberDin pacate suntem prea mici in acest moment ca sa contam la vreun capitol si acesta e purul si singurul adevar,lasand la o parte istoria si alte terte persoane care ar putea sa ne impiedice sa facem performanta.Financiar suntem sapa de lemn,din punct de vedere fotbalistic,asa cum spune si ashu,nu ne remarcam decat prin gafe si executii de cascadorii rasului.aliati si pile pe undeva nu avem cum sa stabilim atata timp cat Siman va fi presedinte-creditor sau ce-o mai fi el,de aici si motivul pentru care nimeni nu se agita cand suntem dezavantajati de arbitri,suporterii sunt putini si majoritatea dintre ei se multumesc sa priveasca din fotoliu meciul in loc sa vina 2000-3000 sa puna presiune pe jucatori si sa ii faca sa ingenuncheze cum au facut cei de la Steaua dupa partida cu Brasovul si etc.Ce pretentii poti sa ai in aceste conditii?
March 7, 2011 at 5:50 pm #88979ultrasro
MemberSa fim seriosi: in conditiile in care Dinamo si Gloria au scapat de cate un 11 m superclar la 0-0 faptul ca am pierdut in ambele meciuri cu 1-0 jucand destul de slabut pentru mine devine irelevant.
Jucatorii joaca atat cat pot juca nu e corect sa-i acuzati ca joaca pentru adversari.
Sper sa nu ajungem in liga 3 daca criza asta economica continua inca un an. Are cineva niste milioane de euro sa sustina echipa si nu stiu eu?March 8, 2011 at 10:48 am #88980razvanR
MemberArbitrul Istvan Kovacs a fost suspendat pentru ca nu a acordat 11m in minutul 11 al meciului Gloria Bistrita – Sportul Studentesc si nu a eliminat fundasul gazda.
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cca-a-decis-avram-hategan-si-kovacs-suspendati-231353.html
Observati ca:
– fara ajutorul arbitrilor Dinamo nu reuseste sa bata acasa pe Pandurii,
– fara ajutorul arbitrilor Rapid nu reuseste sa plece neinvinsa de la Galati,
– fara ajutorul arbitrilor CFR nu reuseste sa castige acasa cu Fulgerul Bragadiru Poli Timisoara,
– fara ajutorul arbitrilor Steaua este batuta mar in Ghencea de FC Brasov.Noi, nu numai ca n-am fost favorizati nici macar intr-o singura faza in aceste 20 de etape, dar am fost cu regularitate dezavantajati. Este imposibil pentru jucatorii nostri sa dea randamentul asteptat in aceste conditii.
Eu mereu am fost de parere ca, intrucat la finalul campionatului exista un echilibru intre deciziile pro si contra unei echipe, arbitrajul trebuie ignorat iar meciurile trebuie castigate chiar avand un arbitraj ostil: am reusit asta in tur cu Bistrita, cu CFR Cluj, cu U Cluj.
Dar, credeti-ma, nu poti sa mai castigi cand esti furat in atatea meciuri si acasa si in deplasare: cu Branesti, cu Astra, cu Rapid, cu Brasov, cu Urziceni, cu Otelul, cu Dinamo, cu Bistrita.
Jucatorii nostri sunt niste eroi!
March 8, 2011 at 12:29 pm #88981dragos
Member@razvanR wrote:
Jucatorii nostri sunt niste eroi!
ce folos, daca vor juca la MATINEU ?
)
preferam sa fie jucatori de rand, insa sa joace in liga 1……….March 8, 2011 at 6:44 pm #88982ashone
Member@ultrasro wrote:
Sa fim seriosi: in conditiile in care Dinamo si Gloria au scapat de cate un 11 m superclar la 0-0 faptul ca am pierdut in ambele meciuri cu 1-0 jucand destul de slabut pentru mine devine irelevant.
Jucatorii joaca atat cat pot juca nu e corect sa-i acuzati ca joaca pentru adversari.
Sper sa nu ajungem in liga 3 daca criza asta economica continua inca un an. Are cineva niste milioane de euro sa sustina echipa si nu stiu eu?http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/transferul-lui-varga-la-kuban-in-pericol-negocierile-in-cazul-sau-se-prelungesc-8041653
poate vrei sa spui prostia se prelungeste. cu toate ca, se stie, ea nu are limite. si uite-asa vin banii pe varga si creditoru’ isi taie partea + % of course, si clubu’ ramine iar pauper…. :-* o seara buna baieti.March 8, 2011 at 7:48 pm #88983cristiansportul
MemberUn meci execrabil si se pare ca mai mult nu se poate. Sper totusi sa mai ciugulim cateva puncte sa nu neducem cu un minus prea mare in B. Acum suntem la -15 si nu cred ca scapm de C daca o tinem tot asa.
March 9, 2011 at 9:17 am #88984Zibling
MemberPoate toate au un scop – CFR Cluj, U Cluj, SC Vaslui, Unirea Urziceni, FCM Tg.Mures – toate astea au fost si prin Liga a 3-a, dar vor ramane probabil in Liga 1. Deci, poate o baita rece prin Liga a 3-a nu strica.
Rau este, insa, ca daca Sportul Studenetsc ajunge in Liga a 3-a, tare mi-e frica ca ne desfiintam, deoarece nu-l vad pe V.Siman investitor la un club de liga atat de inferioara.
March 11, 2011 at 1:06 pm #88985ashone
Member@Zibling wrote:
Poate toate au un scop – CFR Cluj, U Cluj, SC Vaslui, Unirea Urziceni, FCM Tg.Mures – toate astea au fost si prin Liga a 3-a, dar vor ramane probabil in Liga 1. Deci, poate o baita rece prin Liga a 3-a nu strica.
Rau este, insa, ca daca Sportul Studenetsc ajunge in Liga a 3-a, tare mi-e frica ca ne desfiintam, deoarece nu-l vad pe V.Siman investitor la un club de liga atat de inferioara.
io zica, parerea mea ca e bine vinerea de la 16.30. avem tot uichendu’ sa ne dregem dupa meci. pentru ca nu mai avem ficatii tineri ca la 20 de ani…. :-* :ymhug: si “C”- ul e tot divizie, organizata, cu arbitrii, cu alte echipe…si deplasarile sint mai apropiate. toamna mai un porumb fiert, mai o gogonea, o varza…un tulburel…iarna mai taie lumea un purcel…parea mea…hiccc… 😮
April 9, 2011 at 12:56 pm #88986webmaster
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.