05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • Author
    dragos
    Member

@Zibling wrote:

din pacate, nu voi putea fi prezent nici maine, nici Sambata in cotroceni !!

Pai, atunci, ce fel de suporter esti tu, Dragos !!! Nu te-a obligat nimeni sa vii la Cluj sau Vaslui, dar nici la meciurile din Bucuresti nu ajungi ???

imi doresc sa vin la fiecare meci, insa in timpul saptamanii sunt la treaba, iar in acest week-end sunt la eforie nord (la hotelul lu’ copos) intr-o actiune cu firma……deh, imbinam utilul cu placutul (la mare, la soare)……nu voi putea vedea meciul cu nationalul, in schimb il voi inregistra……

Tavi
    Member

a tras pe centru? ce sange are frate!

cameliu
    Member

si ce incet… ca am avut timp sa ma iau de cap …

Radu Dobrin
    Member

la mine s-a vazut mai ‘linistitor’…ca am pixelu cit oul de bibilica 😆 😆 😆

07Ex
    Keymaster

Bine ca am castigat. Uff! 🙄

stefan
    Member

Ah, ce bine ma simt! Sufla deja un alt aer in Regie si cred ca voi care sunteti mai aproape deja il simtiti.
    Gasca nebuna nu mai e formata din boemi ci din killeri! Inteleg ca Argesul nu a pierdut in Bucuresti in acest campionat.

dragos
    Member

abia astept sa vad meciul inregistrat !!1

FELICITARI INTREGII ECHIPE SI ANTRENORULUI !!!

TOATA LUMEA STIE – GASCA DIN REGIE !!!

sorinaccio catenaccio, na, ti-am luat 3 pcte !!!
    ce facurati, mai ??

dragos
    Member

@stefan wrote:

Ah, ce bine ma simt! Sufla deja un alt aer in Regie si cred ca voi care sunteti mai aproape deja il simtiti.
    Gasca nebuna nu mai e formata din boemi ci din killeri! Inteleg ca Argesul nu a pierdut in Bucuresti in acest campionat.

apropos de aer, sper sa nu avem rau de Inaltimi (deh, acolo aerul este mai “tare”) !!!

ashone
    Member

NICI MACAR LA TV NU AM REUSIT SA VAD MECIU!!!RUSINE SA-MI FIE!!!acu nu pot sa comentez… 😳

cameliu
    Member

Ce de lume la tribuna a-2-a. Cel putin pe jumate plina!
    NU-I RAU!!!

Tin cu Sportu din 85! Da io nu-mi aduc aminte de 4 victorii consecutive! Ametesc cind ma gindesc…
    Statisticienii ce zic?

In rest mi-a facut o impresie super buna Cistean! Sper sa o tina tot asa!

Zibling
    Member

Superb meci, de mult nu cred ca am mai fost pe stadion sa strig din totzi plamanii “SPORTUL, SPORTUL” si restul partiturilor. Baietii au meritat aceasta victorie si ar fi fost pacat sa nu se intample asa. Tibi Balan m-a facut din nou mandru ca-i port tricoul si a mai facut 2-3 faze bine lucrate in afara de penalty-ul inscris. Nae e pe calea cea buna, chiar am si vorbit dupa meci cu el, l-am intrebat de sanatate, de nas, alea-alea (da, Dragos, vezi bine ce-am scris… se apropie momentul reabilitarii lui in ochii mei). Acum chiar m-am prins care-i stilul lui Nae – cand are mingea la picior, stie ce sa faca cu ea, nu o pierde prea usor, insa cand trebuie sa o recupereze, parca are o lene in el…

Pe de alta parte, sper ca accidentarile lui Curelea si Stancioiu sa nu fie grave. Si uite asa a trecut un meci de care-mi era frica ca iar se termina egal. Urmeaza altul si mai dificil. Daca vorbim se statistici: cand am castigat noi ultima data in Cotroceni ???

cameliu
    Member

Sper sa nu ne depuncteze, suspende terenu, etc:

Gsp:

Sportul – FC Argeş 1-0
    Probleme în Regie
    La finalul partidei dintre Sportul şi FC Argeş, un copil a strigat către Daouda „Ţigan” În replică, fundaşul echipei lui Sorin Cîrţu l-a lovit cu geanta în cap pe suporter!

ultrasro
    Member

Copilul respectiv era unul din puradeii din Regie deci nu putea sa-i strige ceva de genul asta cand el era de aceeasi culoare :((

07Ex
    Keymaster

@cameliu wrote:

Tin cu Sportu din 85! Da io nu-mi aduc aminte de 4 victorii consecutive! Ametesc cind ma gindesc…
    Statisticienii ce zic?

Ultima data cand am avut 4 victorii consecutive in divizia A a fost in sezonul 96-97. Atunci, de pe 2.11 – 15.11 am castigat 4 meciuri consecutive, cu Rapid 2-0 (acasa), Farul 1-0 (deplasare), FC Brasov 3-1 (a), Gloria Bistrita 1-0 (d).

In divizia B insa in sezonul 00-01 am reusit 14 victorii consecutive de pe 18.10 – 21.04. Atunci am inceput cu o victorie acasa cu Diplomatic Focsani (1-0) si am incheiat seria victoriilor consecutive tot acasa cu Politehnica Iasi (7-0).

ultrasro
    Member

Daouda a lovit un cerşetor cu geanta

Ivorianul Mariko Daouda a izbit cu geanta un copil de 10 ani la finalul meciului din Regie, în drum spre autocar, supărat că acesta l-a gratulat cu apelativul “cioară”. În momentul incidentului, coechipierul său, portarul Adnan Guso se afla în apropiere, calmându-l pe acesta. “Termină Mariko, o să te vadă presa”, l-a liniştit Guso pe ivorian. (Daniel VLAD)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • The topic ‘05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)’ is closed to new replies.