05.04.2011 Victoria Branesti – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 05.04.2011 Victoria Branesti – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 24-a Ligii 1.
    Marti, 05.04.2011, stadion Concordia (Chiajna)

dragos
    Member

se joaca la Buzau……..voi fi prezent

sircos
    Member

http://www.romaniansoccer.ro/stiri/23466/victoria-branesti-isi-va-disputa-meciurile-de-pe-teren-propriu-la-chiajna.htm
    se joaca la chiajna, marti de la ora 16.00……..voi incerca sa fiu prezent

dragos
    Member

eu zic, pas
    oricum, terenul din buzau este fff prost.

dragos
    Member

meciul cu victoria ne va indica unde ne aflam…..este o echipa ambitioasa, pe care nu pot sa o sufar.
    in “B” cat si in tur, ilfovenii ne-au pus probleme mari….nu i-am putut invinge……. eu zic ca, trebuie sa se invarta roata.

Eu sunt de parere ca daca invingem in aceasta partida se relanseaza pentru noi lupta pentru evitarea retrogradarii.E un meci capital pentru intreg sezonul,daca pierdem,la revedere orice speranta,insa daca vom castiga,pastram sansele noastre.

07Ex
    Keymaster

^ Sunt de acord cu tine. Meciul cu Victoria Branesti este unul capital.

Daca batem Branestiul…duminica la 17, in regie se vor afla cel putin 8 mii de oameni la meciul cu timisoara si noi vom scoate cel putin un egal…asta doar daca batem…este capital..este cruciala o victorie..bafta baieti !

razvan
    Member

O sa incerc sa vin. E vreo intalnire pe undeva la vreo ora? La Lujerului?

dragos
    Member

din pacate, nu i-am batut in oficiale…..sper, ca Ratiu sa fie mai atent si mai ager, iar Viciu sa nu aiba niciun “viciu” :D
    ahhh, ce sete imi este de-o victorie cu Victoria ;) ;)

ovidiu
    Member

Si eu m-as bucura foarte mult pentru o victorie cu aceasta … … “echipa”. Mi-ar mai indulcii un pic chinul la care am fost supus in acest campionat :ymsick: .
    Si oricum cei de la Branesti ne-au dat intotdeauna de furca, si azi vor intra foarte motivati in teren. In meciul tur se putea face scor cu ei dar … … intotdeauna exista un dar.
    Poate, poate (sper) ca s-au trezit si ai nostrii, cu toate ca sunt tot aceeasi jucatori care s-au cam chinuit – si ne-au chinuit – in acest campionat – doar antrenorul s-a schimbat. Si poate Multescu sa-i fi schimbat si pe ei? Ma rog, in bine :-B .

Dupa cum se intrevede o vom avea ca adversara si in sezonul viitor. Asta pentru ca nu prea cred in minunile salvarii. Probabil vom merge brat la brat spre divizia B.

07Ex
    Keymaster

Meciul asta se va putea urmari undeva pe net (fara sopcast, deoarece eu am Mac si sopcast nu merge pe Mac)?

sircos
    Member
    07Ex
    Keymaster

@sircos wrote:

eu il vad aici:
    http://www.stopstream.tv/ch6.html

Multam sircos. Se vede perfect. Tricourile Victoriei arata parca ar fi camasi de prizonieri … in dungi rosii si negre. Oribile tricouri. @-)

dragos
    Member

@sircos wrote:

eu il vad aici:
    http://www.stopstream.tv/ch6.html

Multzam fain……offf, bine ca, il pot vedea de la birou.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.