Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 05.04.2011 Victoria Branesti – Sportul Studentesc 1-1(0-0)
- This topic has 52 replies, 13 voices, and was last updated 11 years, 11 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
April 5, 2011 at 2:50 pm #88758
Constantin Secareanu
Memberne-am miscat greoi rau de tot…ratiu are un pic gabaritul depasit…nu am construit nimic..am avut un joc strict de liga secunda…recunosc ca de la meciul cu craiova si pana astazi, am tinut-o numai intr-o betie, dar s-a dovedit a fi cu apa rece…pacat…macar acum pe finalul asta de sezon sa ne respectam blazonul si sa ne vindem scump pielea….
la plusuri avem primul punct obtinut in deplasare sezonul acesta…April 5, 2011 at 2:52 pm #88759dragos
Memberbine ca, am egalat din singura ocazie……in tur ei au egalat pe final, acum noi.
April 5, 2011 at 2:53 pm #88760Constantin Secareanu
Membersi acum , mai mult in gluma trebuie sa o spun…eu m-am gandit la 3 puncte cu craiova, 3 puncte cu branestiul si unul cu timisoara…acum daca am scos un punct la branesti..poate vin toate cele 3 puncte cu timisoara
:D:D ;
)
)
April 5, 2011 at 2:55 pm #88761cameliu
MemberSa ne bucuram totusi de primul punct in deplasare din Liga 1 campionatul asta! indiferent cum l-am luat…
Si de faptul ca am dat goluri in 2 meciuri consecutive!In rest mai sunt 10 meciuri si suntem cu minus 11 in B! Poate mai reducem ceva!
April 5, 2011 at 2:57 pm #88762teo
Membermare neputinta, mare
April 5, 2011 at 2:58 pm #88763sircos
Memberanul trecut doua infrangeri, acum doua egaluri, deci urmeaza la anul doua victorii
)
April 5, 2011 at 3:02 pm #88764Ace of Spades
MemberSincer,nu stiu de ce jucatorii tot trageau de timp pentru acest egal(am observat acest lucru si inainte sa deschida Branesti scorul si dupa ce am egalat).Chiar daca dupa jocul prestat am putea spune ca echipa ar trebui sa fie multumita cu aceasta remiza,chiar nu ne ajuta cu absolut nimic.Nu am simtit deloc in acest meci ca am jucat la victorie
.
April 5, 2011 at 3:12 pm #88765cameliu
Member@Ace of Spades wrote:
Sincer,nu stiu de ce jucatorii tot trageau de timp pentru acest egal(am observat acest lucru si inainte sa deschida Branesti scorul si dupa ce am egalat).Chiar daca dupa jocul prestat am putea spune ca echipa ar trebui sa fie multumita cu aceasta remiza,chiar nu ne ajuta cu absolut nimic.Nu am simtit deloc in acest meci ca am jucat la victorie
.
Pai n-ai vazut la sfarsit ca ai nostri se bucurau de numa si aia de la Branesti erau pe jos dupa fluierul final? E totusi primul punct afara campionatul asta! In plus, fiecare puncticel castigat acum e castigat automat si in campionatul viitor… asta cel putin pina ajungem la 25…
April 5, 2011 at 3:22 pm #88766Ace of Spades
Member@cameliu wrote:
Pai n-ai vazut la sfarsit ca ai nostri se bucurau de numa si aia de la Branesti erau pe jos dupa fluierul final? E totusi primul punct afara campionatul asta! In plus, fiecare puncticel castigat acum e castigat automat si in campionatul viitor… asta cel putin pina ajungem la 25…
Eu totusi inca speram ca o sa ramanem in Liga I,dar cu egalul acesta gata,s-a terminat de tot orice nadejde.Cu baremul nu imi fac probleme,eu zic ca o sa il indeplinim,2 meciuri om castiga si noi,ca doar avem cu Urziceni si Pandurii acasa si chiar daca nu,-5 de dus in liga a II-a nu e grav,cel putin pentru ideea de a nu ajunge in C.Desigur,daca vrem sa revenim imediat in Liga I,nu trebuie sa avem handicap,dar nu cred ca cei de pe forumul acesta doresc asta,deoarece vad ca majoritatea doresc ca aceasta echipa sa se afunde si mai mult numai ca sa fie batjocura lor….ma rog,o seara buna.
April 5, 2011 at 3:22 pm #8876707Ex
KeymasterPentru mine, jocul asta a fost primul joc al Sportului pe care l-am urmarit la TV in actuala editie de campionat. Nu stiu daca m-am obisnuit eu cu alte echipe sau alte stiluri de joc, dar zau daca am vazut ceva interesant la jocul de azi. Dupa parerea mea majoritatea jucatorilor sunt complet nepregatiti, atat la capitolul fizic cat si tehnic.
In aparare, Dani Lung n-a facut altceva decat sa degajeze mingea cat mai departe de poarta. Nu tu o pasa, nu tu o preluare ca lumea. La o faza a sarit total neinspirat cu capul, a pierdut mingea … noroc cu atacantul Victoriei ca a tras peste, ca altfel era 1-0 pentru ei.
Pe stanga, Marius Nae parca nici n-avea chef de joc. Zau daca l-am vazut alergand. De fiecare data cand mingea era la Victoria, el era static si astepta sa i se dea o pasa.
De Viciu nici nu mai vorbesc. Este inadmisibil sa iei un asemenea gol. Si n-am inteles, dece trebuia ca Ciupe sa-i degajeze mingea? El nu poate s-o degajeze? Am mai vazut asa ceva doar la un meci in Irlanda de Nord, unde un aparator degaja mingea, ca portarul nu putea. 8-|
In rest, nu inteleg cum de jucatorii astia nu pot lega 2-3 pase. Ei se antreneaza sau nu? Zau daca n-as putea si eu sa joc mai bine ca unii din ei, si asta la doar o luna si jumatate de la operatia pe care am avut-o la genunchi. Este inadmisibil ca jucatorii sa fie atat de prost pregatiti, mai ales ca sunt profesionisti nu amatori. Daca am juca noi in locul lor macar am avea o scuza, dar ei chiar nu inteleg cum de pot juca atat de prost. Ce naiba fel de antrenamente fac?
Si cum este posibil sa fie atat de prost pregatiti la capitolul fizic? Pana si jucatorii astia de aici din MLS sunt mai bine pregatiti. Astia aici alearga de rup pamantul 90 de minute. Jucatorii Sportului gafaiau dupa fiecare cursa.
April 5, 2011 at 4:55 pm #88768cristiansportul
MemberMeci slab dar bine ca nu am pierdut.
April 5, 2011 at 6:55 pm #88769ovidiu
MemberCE bine ca am obtinut primul punct in deplasare. SUPERB!!!!!
Pardon, meci de divizia … NU STIU.
Cel mai mult mi-a placut Ferfelea, prin min. 75 (cred). CIca a sutat la poarta, dar, din pacate mingea nu s0a indreptat nici macar spre fanionul de la coltul terenului.
ASA CEVA :ymdevil: :ymdevil: :ymdevil: !!!!In rest nimic, mai ales in a doua repriza. Si ei vai de capul lor, iar noi … noroc cu Ferfelea.
Aoleu, oare ce vor baietii acestia? Ca de “folbal” nu poate fi vorba.Bine ca am obtinut primul punct in deplasare.
April 5, 2011 at 7:02 pm #88770ovidiu
Member@Ace of Spades wrote:
@cameliu wrote:
Eu totusi inca speram ca o sa ramanem in Liga I,dar cu egalul acesta gata,s-a terminat de tot orice nadejde.Cu baremul nu imi fac probleme,eu zic ca o sa il indeplinim,2 meciuri om castiga si noi,ca doar avem cu Urziceni si Pandurii acasa si chiar daca nu,-5 de dus in liga a II-a nu e grav,cel putin pentru ideea de a nu ajunge in C.Desigur,daca vrem sa revenim imediat in Liga I,nu trebuie sa avem handicap,dar nu cred ca cei de pe forumul acesta doresc asta,deoarece vad ca majoritatea doresc ca aceasta echipa sa se afunde si mai mult numai ca sa fie batjocura lor….ma rog,o seara buna.
IN NICI UN CAZ NU-MI DORESC CA ACEASTA ECHIPA SA FIR BATJOCURA CUIVA. MAI ALES A UNOR SUPORTERI, SAU CEL PUTIN A CELOR CARE O SIMPATIZEAZA!
Nu-mi dau seama ce ai vrut sa spui!?La fiecare meci ma gandesc la VICTORIE!!!
Dar cand vad ce joaca :ymsick: :ymsick: :ymsick: !
Crunt. groaznic, … zi tu mai departe!Oricum am luat un punct. Dar cu fotbalul cum stam?
April 5, 2011 at 8:19 pm #88771Ace of Spades
Member@ovidiu wrote:
IN NICI UN CAZ NU-MI DORESC CA ACEASTA ECHIPA SA FIR BATJOCURA CUIVA. MAI ALES A UNOR SUPORTERI, SAU CEL PUTIN A CELOR CARE O SIMPATIZEAZA!
Nu-mi dau seama ce ai vrut sa spui!?La fiecare meci ma gandesc la VICTORIE!!!
Dar cand vad ce joaca :ymsick: :ymsick: :ymsick: !
Crunt. groaznic, … zi tu mai departe!Oricum am luat un punct. Dar cu fotbalul cum stam?
Pe mine ma uimeste faptul ca sunt multi suporteri declarati ai acestei echipe care dau impresia ca abia asteapta ca Sportul sa piarda sau sa faca un meci de cascadorii rasului pentru a putea din nou evidentia ce echipa de “cacao” avem noi si ma intreb daca intr-adevar aceasta e atitudinea potrivita?Chiar si atunci cand castigam acestia tot nu sunt multumiti si cauta nod in papura,ca au fost adversarii prea praf sau ca oricum nu mai conteaza ca ne retrogradeaza si etc.Am venit noi din Liga a II-a cu echipa a la tiki–taka Barcelona ca sa avem pretentii de joc de Liga Campionilor cand avem jucatori ce nu au fost platiti de nu stiu cat timp,iar antrenorii au fost schimbati ca pe sosete? Multi mai au impresia ca mai ne aflam in anii ’80 unde Sportul facea legea pe teren(fiind probabil motivul pentru care s-au indragostit de echipa aceasta).Se vede clar ca altele sunt vremurile acum,insa Sportul Studentesc ar trebui sa ramana pentru fiecare dintre noi aceeasi echipa pe care o sustinem la bine si la rau.Pai cum sa fii suporter al acestei echipe si sa vorbesti de C cu atata lejeritate si sa mai faci si haz dupa?Echipa ar avea nevoie de mai multi nebuni ca mine ce cred ca nu o sa venim cu niciun punct in minus in liga a II-a si sustin echipa cu incurajari decat “intelectuali realisti” ce doar comenteaza rautacios.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,dar ma doare cand vad ca aceasta echipa nu mai are sustinere din partea nimanui si e lovita din toate partile.Daca Siman isi bate joc de ea,nu inseamna ca si noi trebuie sa facem la fel.
April 5, 2011 at 9:14 pm #88772razvan
MemberBai, off-topic (serios, nu-l citi ca pe un atac, ca nu-mi arde de atacuri), nu te-am mai vazut pe la stadion, care-i faza?
Si la multi ani.
Si mi-e greu sa vad prin toate referintele alea, dar as zice ca panseuri ca “Da ba, da si Craiova a fost praf” sunt doar naturale si realiste.
Foarte frumos optimismul, optimismul este cool, dar pe bune ca acum doua saptamani parea ca nu mai batem pe nimeni. -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.