05.04.2011 Victoria Branesti – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 05.04.2011 Victoria Branesti – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • Author

@razvan wrote:

Bai, off-topic (serios, nu-l citi ca pe un atac, ca nu-mi arde de atacuri), nu te-am mai vazut pe la stadion, care-i faza?
    Si la multi ani.
    Si mi-e greu sa vad prin toate referintele alea, dar as zice ca panseuri ca “Da ba, da si Craiova a fost praf” sunt doar naturale si realiste.
    Foarte frumos optimismul, optimismul este cool, dar pe bune ca acum doua saptamani parea ca nu mai batem pe nimeni.

Din pacate nu am mai venit,deoarece m-am inscris la niste cursuri de franceza de curand,iar acestea au loc dupa amiaza, exact cand de obicei joaca ai nostri.Deeh,daca am fi avut si noi nocturna as fi putut si eu sa ajung acum la meciuri.Te-am vazut azi in tribune,trebuia sa imi dai si mie un mesaj sau ceva ca as fi putut veni azi :p .

Nu am nimic cu realismul, chiar il stimez intr-o oarecare masura,insa e o diferenta intre realism si exagerarile apocaliptice ce le-am citit pe aici.Tocmai de aceea am pus si acele ghilimelele,nici nu am ajuns in B ca deja unii ne vad in C.Desi am avut acea serie de 8 infrangeri la rand,majoritatea au fost la limita,cu goluri ale adversarelor marcate in ultimile minute….nu se poate spune ca ne-am facut de ras.

07Ex
    Keymaster

Mulţescu: “Am jucat pe un teren de Divizia C! Suntem cobaiul Ligii 1”

“A fost un meci jucat în condiţii speciale, pe un teren mic, denivelat, la nivel de Divizia C. Am fi preferat să jucăm la Buzău, pentru că terenul este mai mare. Din această cauză nu am reuşit să avem decât două ocazii în tot meciul. Am plătit tribut lipsei de experienţă a portarului, care a luat gol dintr-un şut parabil. Suntem cobaiul Ligii I, pentru că am jucat sâmbătă, iar acum marţi, în timp ce restul echipelor au avut minim trei zile de pauză. Ne făcusem socoteli pentru trei puncte, dar jucătorii nu şi-au revenit complet după doar două zile de pauză. I-am certat pe jucători pe tot parcursul mecului, pentru că nu au ţinut cont de informaţiile pe care le-am dat despre acest joc. Cu trei puncte deja ne apropiam de pluton, dar şi acum mai sunt meciuri accesibile şi încă sperăm la salvarea de la retrogradare” , a spus Mulţescu

Victoria Brăneşti a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), partida cu Sportul Studenţesc, din etapa a XXIV-a a Ligii I, acesta fiind primul meci disputat de formaţia ilfoveană la Chiajna. Gazdele au deschis scorul prin B. Oprea, în minutul 81, oaspeţii reuşind egalarea prin Ferfelea, în minutul 89. Acesta a fost primul punct obţinut de Sportul Studenţesc în deplasare în acest campionat.

Craiova, salvată în ultimul minut de golul lui Ferfelea: “Regret că nu am câştigat! Sunt supărat”

Brăneştiul a scăpat în ultimul minut şansa de a depăşi Craiova în clasament. Golul lui Ferfelea a adus primul punct studenţilor în deplasare, dar Ilie Stan spune că remiza este echitabilă: “Sunt supărat, dar ăsta e fotbalul”

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, marţi, la Chiajna, după remiza din meciul cu Sportul Studenţesc, scor 1-1, că este supărat că elevii săi au primit gol în minutul 89, dar a precizat totodată că rezultatul este echitabil

“Sunt supărat pentru că am fost egalaţi în minutul 89, dar ăsta este fotbalul. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, deoarece era foarte bine pentru moralul jucătorilor. Ambele echipe şi-au dorit să câştige, dar este un rezultat echitabil. Mai sunt multe etape de disputat şi vom încerca să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Stan.

Ne vedem în “B”!

Reuşitele din final n-au putut schimba cu nimic amprenta mediocrităţii lăsată pe tot parcursul meciului de Brăneşti şi Sportul. Egalul, echivalent cu înfrângerea pentru ambele formaţii, adânceşte coşmarul retrogradării pentru cele două.

Faptul că Brăneşti s-a mutat la Chiajna pentru un gazon mai bun a fost, probabil, o diversiune. Pe terenul Concordiei doar animalele bogate în lapte păreau a lipsi, şi asta pentru că amfitrionii probabil au simţit aerul de sărbătoare al unui meci de Liga I. Cu mingea sărind de parcă era pe arcuri, fotbalul a fost misiune imposibilă. În aceste condiţii, ocaziile, cât să le numeri pe degete, au fost împărţite frăţeşte. Ferfelea (6) şi Bălan (40), pentru Sportul, respectiv Ispir (45) şi Popa (56) au fost singurii care au încercat ţinta. Fără succes. Pe final, Oprea şutează de la vreo 25 de metri, fără forţă, fără plasament, anemic. Gazonul pune însă umărul şi la spectacol şi plasează mingea pe sub Viciu. Sportul reacţionează rapid însă şi, în minutul 88, Ferfelea reuşeşte să reia cu capul în plasă o centrare a lui Ciupe, consfinţind astfel o remiză inutilă.

dragos
    Member

Ferfelea spunea dupa meci, ca: “ar fi o minune sa retrogradam” si NU ca ne-am salva de la retrogradare !!!
    o fi fost obosit dupa gol :)) =))

oare stie el ceva, ce noi nu stim ?

razvanR
    Member

Rezultatul este nefavorabil, aveam mare nevoie de victorie, dar acest punct ne va ajuta.

Pana acum am pierdut 11 meciuri la un singur gol diferenta! Daca doar in 5-6 din acestea terminam macar la egalitate, nu zic sa fi castigat, acum aveam cel putin 20 de puncte, respectivii nostri adversari aveau cate 2 puncte mai putin iar noi am fi stat mai bine, cateva locuri mai sus in clasament.

Am castigat in 3 zile mai multe puncte decat am castigat in ultimile 7 luni, mai avem de jucat 10 meciuri, se poate intampla orice!

@razvanR wrote:

Rezultatul este nefavorabil, aveam mare nevoie de victorie, dar acest punct ne va ajuta.

Pana acum am pierdut 11 meciuri la un singur gol diferenta! Daca doar in 5-6 din acestea terminam macar la egalitate, nu zic sa fi castigat, acum aveam cel putin 20 de puncte, respectivii nostri adversari aveau cate 2 puncte mai putin iar noi am fi stat mai bine, cateva locuri mai sus in clasament.

Am castigat in 3 zile mai multe puncte decat am castigat in ultimile 7 luni, mai avem de jucat 10 meciuri, se poate intampla orice!

Asta zic si eu…nu se poate spune ca echipa s-a facut de ras in acest campionat,pur si simplua adversarii au avut un pic mai multa concentrare si sansa in momentele importante de joc.Iar daca nu se schimba antrenorul si Selymes ar fi ramas,eu zic ca am fi fost acum pe la mijlocul clasamentului,dar a venit Moldovan cu motto-ul sau “Mai jos de atat nu putem ajunge” si ne-a dat gata :( .

07Ex
    Keymaster

Sunt de acord cu voi. Meciul cu Branesti este primul in actualul sezon in care am luat un punct in deplasare, si primul in care am luat punct(e) in 2 meciuri consecutive.

dragos
    Member

gata, echipa se duce rostogolindu-se la valeeeee…….poate se va desfiinta
    :-s :)) =)) =)) =))
    Ilie Stan nu mai este antrenorul Victoriei Brăneşti. Fostul mijlocaş al Stelei a renunţat la colaborarea cu echipa ilfoveană din cauza situaţiei grele în care se află clubul. Brăneşti este pe locul 16, la nouă puncte de Gloria Bistriţa, prima echipa de deasupra liniei retrogradării

“Simt că nu mai pot scoate echipa din situaţia grea în care se află şi drept urmare, trebuie să renunţ”, a spus Ilie Stan. Acesta a stat pe banca Brăneştiului din 2008, reuşind să aducă echipa din liga a treia pînă în primul eşalon în doar doi ani.

Şi Buzărin a plecat

Nu doar antrenorul principal este cel care a părăsit echipa în acest final de campionat. Directorul sportiv, Alin Buzărin, a spus că se retrage din fotbal după înfrîngerea, 2-4, de pe terenul celor de la Pandurii: “Nu vreau să fac parte din acest fotbal, drept urmare anunţ oficial că nu voi mai ocupa nici o funcţie la echipa Victoria Brăneşti”

Jucătorul Brăneştiului, Florentin Petre a comentat şi el situaţia de la echipă: “Acum tocmai am fost sunat de la club şi anuntat ca Ilie Stan şi-a dat demisia. Mîine urma să avem antrenament, deci cred că atunci vom afla exact care e situaţia la Brăneşti şi cine ne antrenează în continuare. Cu Ilie Stan, personal, n-am vorbit”

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost arhivat.

Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.