Home › Forums › Archive › Sezon 2012-2013 Season – Liga II › 05.06.2013 Dunarea Galati – Sportul Studentesc 1-2(1-1)
- This topic has 23 replies, 7 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
June 5, 2013 at 7:49 am #50936
ngm
MemberMeci contand pentru etapa a XXX-a a Ligii a 2-a, Seria 1.
Miercuri, 05.06.2013, ora 18:00, Stadion: Ancora (Galati).SA SPERAM CA NU MAI APAR ALTE EVENIMENTE
SI MECIUL SE VA JUCA AZI.
LUNI ERA SCANDAL LA CLUB. SE AUDE CA NU MAI JOACA ECHIPA
TINERILOR CONDUSI DE ANDRONACHE.SA VEDEM DACA SE
INTOARCE MULTESCU JR.June 5, 2013 at 8:05 am #94474cameliu
Member@ngm wrote:
SA SPERAM CA NU MAI APAR ALTE EVENIMENTE
SI MECIUL SE VA JUCA AZI.
LUNI ERA SCANDAL LA CLUB. SE AUDE CA NU MAI JOACA ECHIPA
TINERILOR CONDUSI DE ANDRONACHE.SA VEDEM DACA SE
INTOARCE MULTESCU JR.Important e sa se joace! Am ramane in B! Insa cu cine jucam la anul…
Am avea companie selecta… Rapid. Poate, poate si shtoia…June 5, 2013 at 8:09 am #94475cameliu
MemberAu schimbat arbitrii, nu mai is aia din Targoviste… Daca mai intelege cineva ceva …
FCM Dunarea Galaţi (GL) – SC FC Sportul Studentesc Bucureşti SA
Data: 2013-06-05 Ora: 18:00 Liga a 2-a, Seria I (EST), Stadion: ANCORA (Galaţi – Galaţi)
A: Ivan Ionel (Brăila – Brăila)
A1: Fridl George Marian (Comăneşti – Bacău)
A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila – Brăila)
R: Smeu Ionuţ (Brăila – Brăila)
Obs: Radu Petre (Bucureşti – Bucureşti)
Obs: Petrescu Marin (Brăila – Brăila)June 5, 2013 at 8:16 am #94476ngm
MemberIN TOATA FEDERATIA E UN HAOS IMENS. NIMENI NU RASPUNDE DE FAPTELE SALE.
SE IAU HOTARIRI HOTESTI SI FARA LOGICA. REGULAMENTELE SUNT CALCATE IN
PICIOARE. LA LPF DRAGOMIR IA 3,5 MILIOANE EURO SPAGA SI TOTUL E OK.
NU STIU CUM SE VA AJUNGE LA NORMALITATE.June 5, 2013 at 8:49 am #94477cameliu
Member@ngm wrote:
IN TOATA FEDERATIA E UN HAOS IMENS. NIMENI NU RASPUNDE DE FAPTELE SALE.
SE IAU HOTARIRI HOTESTI SI FARA LOGICA. REGULAMENTELE SUNT CALCATE IN
PICIOARE. LA LPF DRAGOMIR IA 3,5 MILIOANE EURO SPAGA SI TOTUL E OK.
NU STIU CUM SE VA AJUNGE LA NORMALITATE.S-a gaurit punga cu rahat in mai multe locuri… cu jiji, cu rds-mitica,… scapa cine poate…
June 5, 2013 at 1:37 pm #9447807Ex
KeymasterAvand in vedere “performantele” echipei din actualul sezon, nu vad cum am putea emite pretentii la Galati, dar nu se stie niciodata. Eu inca sper ca Rapid Suceava sa se incurce acasa cu CS Otopeni si atunci sa nu avem probleme cu retrogradarea.
Desi, retoric ma intreb … daca printr-un miracol vom ramane anul asta in B, la anu’ ce naiba vom face, avand in vedere situatia echipei?
In fine, vom trai si vom vedea.
June 5, 2013 at 3:11 pm #94479CIPIKA
MemberAm eu vedeni???
DUNĂREA GALAŢI – SPORTUL STUDENŢESC 0-0
Arbitru: Ionel Ivan (Brăila); Asistenţi: George Marian Fridl (Comăneşti) şi Marius Cristian Marchidanu (Brăila).►Dunărea: Olaru – L. Radu, Bg. Panait, Hristian, Al. Cristea – Cucu (cpt.), Chebac – D. Cristescu, Asanache, V. Florea – I. Enache
Rezerve: Comănescu – Teleagă, Ousmane, Moroşanu, Grosu, Comşa, Cenk
Antrenor: Octavian Grigore►Sportul: Vâlceanu – Rita, C. Mihai, Patriche, G. Dumitrescu – B. Barbu, Paţurcă, Baniţă, Ferfelea – Mareş, Văduva
Rezerve: Cherry – Florişteanu, Fărîmă, Buliga, M. Olaru, Bărbulescu, Şt. Cârjan
Antrenor: Virgil AndronacheJune 5, 2013 at 3:19 pm #94480ngm
Membernu mai inteleg nimic…………
FERFELEA SI PATRICHE ?????????June 5, 2013 at 3:20 pm #94481cameliu
MemberCad de pe scaun!
Joaca Patriche, Ferfelea, Mares??? ;;
;
June 5, 2013 at 3:21 pm #94482cameliu
Membergoooooooooooool
conducem!
June 5, 2013 at 3:22 pm #94483cameliu
MemberMin 13 0-1 Sportul deschide scorul cu un şut din centrul careului reuşit de Bogdan Barbu, după un corner de pe dreapta
June 5, 2013 at 3:22 pm #94484ngm
MemberDUNĂREA GALAŢI – SPORTUL STUDENŢESC 1-2
►Min 13 0-1 Sportul deschide scorul cu un şut din centrul careului reuşit de Bogdan Barbu, după un corner de pe dreapta
►Min 30 1-1 Dunărea egalează după un şut de la 25 de metri lateral dreapta al lui Chebac
Min 45 Enache este eliminat pentru un fault dur asupra lui Barbu►
Min 74 1-2 Ferfelea, uşor lateral stânga, şutează de la 18 metri lângă bară►Min 90+3 Păţurcă a scăpat singur cu portarul, dar Olaru apără senzaţional
final !!!!June 5, 2013 at 5:17 pm #94485razvanR
MemberAm promovat!
In numai 6 zile!
June 5, 2013 at 5:44 pm #94486dragos
Memberam spus ca anu’ asta ne salvam…..vedem la anu’
JOS PALARIA pt OLD-BOYS: PATRICHE si FERFELEA !!
fara ei nu rezistam in B !!!EI sunt baieti de caracter, desi, le este foame in continuare !!!
nu stiu pt cine sau pt ce au jucat, dar merita toate laudele noastre :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
copii nu aveau nicio sansa in acest meci, in conditiile in care contra-candidatele au batut pe linie in aceasta etapa…..
BRAVOS OLD BOYS !!!!!!! :ymhug: :ymhug: :ymhug: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
BRAVOS ANDRONACHE !! :ymhug: :ymapplause:June 5, 2013 at 6:08 pm #94487Constantin Secareanu
Memberfelicitari baietilor ! au dat dovada de caracter….daca va fi o vara linistita, pregatirea se va face bine, la anul ne batem la promovare
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2012-2013 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.