Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › 05.09.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 5-2(2-0)
- This topic has 31 replies, 12 voices, and was last updated 13 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 5, 2009 at 3:07 pm #83681
mkg
MemberPrima victorie din seria de trei sperata de mine au reusit-o baietii asa ca astept rabdator urmatoarea .
Dinamo 2 pare cea mai valoroasa din aceasta serie de trei jocuri.
Dupa jocul de astazi mie mi s-a parut ca singurul compartiment care s-a ridicat la asteptarile noastre a fost chiar mijlocul terenului si partial portarul.
Apararea noastra a fost in cateva randuri de-a dreptul naiva in fata unor atacanti fara mari veleitati.Ar trebui sa vrea mai mult ( sa fie prima la minge)
Atacul fara sclipirile lui Ferfelea si forta lui Curelea pare absent chiar daca astazi a inscris de 5 ori.Astazi le-a iesit jucaria dar sa nu uitam ca au reusit niste goluri de moral (minutul 1 si minutul 45 datorate mai ales lipsei de concentrare a adversarului)
Mijlocasilor nu am ce le reprosa in afara lentorii cu care plimba mingea in constructie si poate unui presing mai agresiv la recuperare.
Una peste alta echipa noastra are potential si poate creste de la meci la meci daca si jucatorii si-o doresc cu adevarat.Pare un lot inca echilibrat care are si jucatori cu experienta si tineri dornici de afirmare zic eu. Bineinteles prima conditie este ca si conducerea sa aiba interesul promovarii!!!September 5, 2009 at 3:10 pm #83682cameliu
MemberSPORTUL STUDENŢESC – FC SNAGOV 5-2 16:24 RAFALELE REGIEI AU SPULBERAT VISELE ILFOVENILOR
Taifun asupra Snagovului!Sportul Studenţesc şi FC Snagov au oferit, sâmbătă în Regie, cel mai spectaculos meci al startului de sezon din Liga 2. “Gaşca Nebună” a câştigat la scor, marcând cinci goluri la începutul şi finalul celor două reprize.
Gazdele nu îşi mai puteau permite să cedeze puncte, mai ales pe teren propriu, şi au luat iniţiativa încă de la primul fluier al arbitrului Marius Avram. Nae a accelerat pe banda stângă, şi-a întors adversarul direct şi a centrat perfect pentru Curelea. Atacantul nu a ezitat şi a şutat puternic lângă bară, Curileac neavând altceva de făcut decât să scoată mingea din aţe.
Nemulţumiţi, ilfovenii au dat imediat replica şi doar bara s-a opus restabilirii egalităţii pe tabelă. După câteva minute de foc la poarta lui Viciu, studenţii au luat sub control jocul şi, fără să se expună la prea multe riscuri, au ameninţat în câteva rânduri poarta adversă, însă Curileac a fost la post la şuturile lui Postolache şi Ferfelea.
Snagovenii au fost lipsiţi sâmbătă de noroc şi de inspiraţie. Mai întâi, David a scăpat pe contraatac şi numai el ştie cum a putut trage pe lângă poartă dintr-o situaţie unu la unu cu portarul Viciu. Apoi, a venit rândul lui Petrescu să se afle faţă în faţă cu Viciu. Între cei doi a avut loc un contact fizic, atacantul Snagovului a urmărit mingea şi şi-a adus aminte să se prăbuşească în careu, dar după ce Ghinga a degajat.
Alb-negrii depăşesc momentele dificile şi puteau majora diferenţa, însă şuturile lui Postolache şi Nicola nu sunt suficient de precise pentru a-l învinge pe Curileac. Totuşi, portarul oaspeţilor a trebuit să scoată din nou mingea din plasă pe finalul reprizei. La o fază care nu anunţa mare lucru, Nae a reluat din plonjon cu capul o minge, trimisă la semiînălţime, şi a trimis-o lângă bara din stânga goalkeeperului ilfovean.
Selymes a mutat mai inspirat la pauză decât Mihai Stoica. Tehnicianul oaspeţilor a trimis doi oameni proaspeţi în teren pentru a întări ofensiva. Selymes a înlocuit un atacant, Nae, autorul golului doi, cu un mijlocaş de bandă dreaptă. Costin Gheorghe a înscris, în debutul reprizei secunde, probabil cel mai important gol al meciului, cu un şut de la 23 de metri, uşor deviat, ducând scorul la 3-0, greu de anticipat înaintea startului partidei.
Din acest moment, registrul tactic s-a schimbat radical. Gazdele, dând semne vizibile de oboseală, au cedat iniţiativa, iar oamenii lui Mihai Stoica nu au stat mult pe gînduri şi au luat cu asalt poarta lui Viciu. Intervenţiile tânărului goalkeeper, juniorul Sportului în toate meciurile din acest sezon, asistat la una dintre cele mai încinse faze şi de Ferfelea, dar şi imprecizia atacanţilor lui FC Snagov, au menţinut rezultatul timp de zece minute, până când Petrea a reuşit o execuţie de excepţie. Mijlocaşul a teleportat, practic, mingea în vinclu pentru renaşterea speranţelor echipei sale.
Era minutul 60 şi oaspeţii deja se gândeau că dacă marcheză un gol la zece minute pot pleca cu toate cele trei puncte. Dinu II ratează singur cu poarta goală, dar Postolache le arată vizitatorilor că Sportul are încă destui colţi ascuţiţi.
FC Snagov reduce diferenţa la un singur gol, cu trei minute înainte de final, după un banal corner. Truţă a trecut pe sub minge şi Petrescu nu a mai ezitat şi a “lipit” balonul de pe plasa laterală. Perspectiva obţinerii unui punct a întunecat judecata oaspeţilor, care s-au aruncat în ofensivă fără să ţină cont de faptul că ofensiva adversarilor şi-a menajat forţele aproape pe tot parcursul reprizei secunde. Lovitura de graţie a fost dată de Ferfelea, care a întors pe toate părţile apărarea snagoveană şi a trimis pe plasa laterală la colţul lung.
Golul a fost contestat virulent de jucătorii ilfoveni, deoarece Truţă, aflat în afara jocului, a atacat mingea, dar spre nefericirea lor, atacantul a atins-o doar după ce aceasta depăşise linia porţii. Decizia asistentului, validată de central, merită toată laudă, fiind luată într-o situaţie în care rezultatul final se afla în balanţă.
În ultimul minut de prelungire, FC Snagov a mai primit o lovitură. Autorul primului gol, Curelea, a închis tabela, după ce s-a complicat inutil întorcând doi adversari.
Sportul a obţinut prima victorie din mandatul lui Tibor Selymes, deoarece a ştiut să gestioneze mai bine începutul şi finalul celor două reprize. Mihai Stoica are de ce să fie nemulţumit de rezultat, echipa sa având momente clare de slabiciune, care i-au fost fatale, chiar dacă nu a fost cu nimic mai prejos decât “Gaşca” din Regie.
articol şi foto de Florin ALBOIU
September 6, 2009 at 7:03 am #83683dragos
MemberTraim !!!!!! si o facem bine, cand ne dorim……. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
ne-am relaxat la 3-0 si oaspetii ne-au taxat de 2x.
bine ca, s-a terminat cu bine.cu mai multa concentrare putem forma o echipa redutabila.
PS: ca si in prima etapa, oaspetii s-au “familiarizat” cu scorul de 5-2September 6, 2009 at 4:24 pm #83685Ace of Spades
MemberA fost cu siguranta cel mai bun meci al echipei de pana acum in acest sezon competitional.Au fost faza frumoase la ambele porti,insa de data aceasta inspiratia mai mare a fost,in mod surprinzator daca luam in calcul ca in precedentele meciuri am fost de o naivitate debordanta in fata portii,in tabara noastra.De asemenea ma bucur ca am putut asista pe stadion la niste eurogoluri demne de marile competitii ale Europei.Si sa nu uit de Viciu,care dupa parerea mea si cred ca si a altora a facut un meci foarte bun intre buturi.
Din pacate, asa cum a precizat Selymes pe Liga2, conditia fizica a “studentilor” lasa de dorit,in toate meciurile ei cedand initiativa spre sfarsitul timpului regulamentar in ciuda unor sclipiri date de valoarea individuala a unor jucatori.Sa speram ca Selymes se va tine de promisiune si va reusi in cateva saptamani sa mai imbunatateasca acest capitol.
Cat despre meciul cu Dinamo II,nu stiu de ce va faceti atatea griji;mi se pare mai slab valoric decat Snagovul si mai ales decat Branesti,care defileaza en fanfare in seria noastra si pe care i-am invins in cupa.Si de asemnea sunt aproape sigur ca nu vor recurge la jucatori din lotul echipei principale,dat fiind faptul ca Dinamo va avea un program incarcat cu Europa League+Campionat+Cupa.Asa ca nu imi fac griji ca nu o sa ii batem pe cainii rosii. [-(
September 7, 2009 at 2:31 pm #8368607Ex
KeymasterStie cineva unde as putea gasi caseta tehnica a meciului cu Snagovul? M-ar interesa echipa cu care am jucat, schimbarile si minutele in care au fost facute, numarul de spectatori, si, daca se poate cartonasele galbene de la noi si de la ei. Multumesc anticipat.
September 7, 2009 at 2:37 pm #83687cameliu
MemberStie cineva daca golul 1 a fost cel mai rapid gol dat vreodata de Sportul intr-un meci oficial?
September 8, 2009 at 1:34 am #8368807Ex
KeymasterPana la urma am reusit sa deschid Prosportul de azi (versiunea pdf) si am gasit caseta tehnica. Nu am putut vedea insa cine a luat cartonase galbene nici de la noi si nici de la ei, deoarece nu scria in Prosport. Stie cineva detaliile astea?
September 8, 2009 at 5:48 am #83684ultrasro
MemberDe la noi a luat galben doar Cruceru, parca asta a fost.
September 8, 2009 at 12:08 pm #8368907Ex
KeymasterOK, multam Ovidiu. Iar de la ei n-a luat nimeni galben?
September 8, 2009 at 4:44 pm #83690ultrasro
MemberAu luat si ei un galben pentru proteste la golul de 4-1 cred ca Andrei Petrescu.
September 8, 2009 at 5:19 pm #8369107Ex
KeymasterMultam Ovidiu. Am pus informatiile astea la arhiva pe site.
September 8, 2009 at 7:16 pm #83692cameliu
MemberInca odata… isi aminteste cineva un gol mai rapid ca cel de 1-0 in meciul cu Snagov?
September 8, 2009 at 7:23 pm #83693ultrasro
MemberCred ca e cel mai rapid gol al nostru, gol marcat in primele 50 secunde!
September 9, 2009 at 10:17 am #83694Ace of Spades
MemberGolul nostru de 1-0 a fost marcat in secunda 32 parca;oricum, ceva cu 30 :p .Aproape sigur e cel mai rapid gol din istoria clubului.
September 9, 2009 at 11:48 am #83695Zibling
Member…adica sezonul asta facem istorie! :p
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.