Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc
- This topic has 81 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 5 months ago by
ultrasro.
-
AuthorPosts
-
November 1, 2004 at 10:06 am #50387
dragos
Membersambata in direct pe TELESPORT de la ora 19.00.
la timisoreni va absenta suleap – suspendat.
oricum, va fi un meci tare, caci multescu cunoaste echipa noastra si va incerca sa spele rusinea celui 4-0 de la constanta………
sa speram ca nu va reusi sa ne bata……..November 1, 2004 at 10:30 am #69092cameliu
MemberUn articol de pe onlinesport despre Poli dupa meciul cu Farul: bere, tigari si genti cu bani!
http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/2509.shtm
November 1, 2004 at 10:49 am #69093dragos
Memberla noi va juca lazar??? sau va fi suspendat pentru galbene???
am vazut cand lazar a luat galben, danezul s-a enervat si a dat cu piciorul intr-o sticla cu apa……….November 1, 2004 at 11:06 am #69094ovidiu
MemberLui Multescu ii este cam frica de meciul cu noi. Declaratie in Gazeta de miercuri. Oricum cred ca ne cunoaste destul de bine. Mai este si publicul timisorean care iubeste echipa. Mai este si lipsa banilor de la noi.
Sper totusi intr-un joc bun.
Va fi cineva pe stadion? Este vreo sansa de vreun microbuz cu suporteri de la Bucuresti spre Timisoara? Astept amanunte.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 1, 2004 at 1:36 pm #69095ultrasro
MemberLazar nu va juca la Timisoara (4 galbene) dar va fi odihnit la meciul de acasa cu Nationalul
, un lucru bun putem spune.
La Timisoara o sa ajunge 2 suporteri din Drobeta Turnu Severin in mod sigur, apoi Florin care ajunge, Gabi Seitan care si el ajunge de vineri in zona, poate si eu ajung…
Am telefoanele tuturorNovember 1, 2004 at 3:45 pm #69096Blue Eyes
MemberImpresionant….5 suporteri….Cred ca e un nou record
November 1, 2004 at 5:32 pm #69097ovidiu
Member@ultrasro wrote:
La Timisoara o sa ajunge 2 suporteri din Drobeta Turnu Severin in mod sigur, apoi Florin care ajunge, Gabi Seitan care si el ajunge de vineri in zona, poate si eu ajung…
Am telefoanele tuturorSunt interesat cine ar putea sa treaca prin Simeria sa ma ia si pe mine. Poate se mareste numarul de suporteri ce ajung la Timisoara la 6. Din Drobeta Turnu Severin e mai greu de ajuns la Simeria. Oare restul de unde vin?
Numarul meu de telefon este 0745 316579
Mi-ar face o deosebita placere sa ajung cu suporterii la Timisoara.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 1, 2004 at 5:50 pm #69098cameliu
MemberOvidiu, cred ca cei din Bucuresti vor merge la Timisoara prin sud.
Cred ca varianta cea mai simpla care o ai din Simeria sunt trenurile directe (Iasi-Timisoara, etc.) insa probabil nu e si cea mai ieftina varianta
Nu sunt si microbuze din Deva?November 1, 2004 at 9:52 pm #69099ultrasro
MemberDin Drobeta Turnu Severin ei vor veni cu masina prin Caransabes si Lugoj, e dificil de spus cine trece prin Simeria venind din sud 🙄
November 2, 2004 at 10:28 am #69100ovidiu
Member@cameliu wrote:
Ovidiu, cred ca cei din Bucuresti vor merge la Timisoara prin sud.
Cred ca varianta cea mai simpla care o ai din Simeria sunt trenurile directe (Iasi-Timisoara, etc.) insa probabil nu e si cea mai ieftina varianta
Nu sunt si microbuze din Deva?Problema nu ar fi asa de mare de ajuns la Timisoara, ci mai mult de intors. Meciul se termina destul de tarziu si este cam greu de intors.
Oricum eu speram sa treaca cineva Carpatii si sa ma agate si pe mine. Inca mai traiesc cu nadejdea.
Daca nu si nu macar ceva numere de telefon sa pot suna fie ca ajung la Timisoara fie ca nu.VIVA SPORTUL STUDENTESC
November 2, 2004 at 1:06 pm #69101DAN VALER MOLDOVAN
Memberintr-un ziar ca meciul va avea loc sambata, la ora 14. cine stie defapt la ce ora se va desfasura?
Dan
November 2, 2004 at 1:08 pm #69102cameliu
MemberBun (re?) venit pe forum!
Pe sit-ul LPF sta:
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA – FC SPORTUL STUDENTESC TELESPORTNovember 2, 2004 at 1:14 pm #69103DAN VALER MOLDOVAN
Memberpacat ca nu joaca Lazar. Daca nu se mai suna retragerea in a doua repriza, ca in meciul cu Steaua, Dinamo sau Bacaul ori Brasovul, va fi bine. Oricum cred ca va fi bine. Prima oara, de 15 ani incoace, echipa arata constanta in timp, joaca bine la fiecare meci. asta le-a lipsit mult timp. pentru prima data, avem o echipa echilibrata, aparare, mijloc, atac.
Am bani ca sa producem materiale pentru galerie. E nevoie de mesaje pentru ele. Ma tot intreb cum putem ajuta echipa, cum sa aducem sponsori, cum sa facem indragita echipa. Acum e momentul, suntem pe val.
Bagati orice idee care poate sa impinga echipa in ochii presei, a potentialilor investitori. Trebuie sa incepem o campanie de promovare.November 2, 2004 at 1:29 pm #69104Giani
MemberNu imi fac griji pentru prestatia echipei: in ciuda lipsei de bani, baietii au dovedit ca au caracter si ca vor sa isi faca datoria pe teren. Ramane de vazut cat vor rezista in stilul asta, pentru ca deja situatia financiara e critica. Sper numai ca “Bursucul” sa nu mai dea retragerea dupa pauza, asa cum a facut-o in alte meciuri in care s-au pierdut puncte importante, mai ales ca, in ciuda suporterilor, Bragadiru este cea mai slaba formatie din acest sezon. Lipsa lui Suleap este un semn bun: se diminueaza riscul unor accidentari grave, mai ales ca tipul are experienta, inclusiv cu accidente letale.
In alta ordine de idei… bine ai revenit pe forum, Dane.
November 2, 2004 at 1:39 pm #69105DAN VALER MOLDOVAN
MemberMai tineti minte cand vorbeam de publicatia Regiei? Foaia Gastii nebune? Hai sa o un News Letter electronic pe care sa-l trimitem la presa. Dupa fiecare etapa. Este important sa fim in fata ochilor celor ce imprastie informatie. Sa folosim orice mijloace posibile ca sa castigam RESPECT.
Primul pas ar fi sa gasim un nume pentru acest News Letter. Vin pentru castigator. Licitatie publica. Ovidiu, Giani, aveti condei in sange…si sunt sigur ca si restul.
La rame, ca timpul nu ne asteapta.
-
AuthorPosts
- The topic ‘05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.