05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 82 total)
  • Author
    Ultras
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Am bani ca sa producem materiale pentru galerie. E nevoie de mesaje pentru ele. Ma tot intreb cum putem ajuta echipa, cum sa aducem sponsori, cum sa facem indragita echipa. Acum e momentul, suntem pe val.
    Bagati orice idee care poate sa impinga echipa in ochii presei, a potentialilor investitori. Trebuie sa incepem o campanie de promovare.

Am cateva idei de steaguri mari. Sa imi spui la ce adresa de mail sa iti trimit machetele si in ce format le doresti. Am si o macheta pentru esarfe…

Adresa mea de miel este atelierele_harniciei@yahoo.com
    All invited!

mihada
    Member

cind vad “atelierele harniciei” parca te simt de virsta mea… ce vremuri. Meciuri la radio, cu Inter de exemplu…

Ultras
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Adresa mea de miel este atelierele_harniciei@yahoo.com
    All invited!

Am trimis… Anunta-ma cand ajunge.

dragos
    Member

bine ai revenit Dane!!!!
    te-am cam dat lipsa la apel in ultima vreme………..

07Ex
    Keymaster

Nu vreau sa va stric intrunirea de 10 ani de pe acest forum, dar lamuriti-ma si pe mine ce legatura au ultimele 4-5 posturi cu meciul de la Timisoara? :?

Daca vreti dece nu deschideti un alt post pe Suporter unde sa putem discuta despre revista echipei, newsletter, materiale sportive, etc.

Ultras
    Member

Lasa Cazimire, ca omul e proaspat (vorba vine), trebuie sa se obisnuiasca cu modul de postare. Ia-l incet, incet. Nu fi dur… 😈

07Ex
    Keymaster

@Ultras wrote:

Lasa Cazimire, ca omul e proaspat (vorba vine), trebuie sa se obisnuiasca cu modul de postare. Ia-l incet, incet. Nu fi dur… 😈

Eu l-as lua mai incet insa nu numai ca posteaza unde nu trebuie, dar si-a facut al treilea cont pe forum desi mai are inca doua pe care nu le-a folosit niciodata. ❗

Ultras
    Member

Ti-a mai spus multa lume ca exista anumite probleme cu conturile! Ashu are doua si nu mai poate accesa nici unul… 😳

Stau si ma uit la monitor…ce sa-i raspund lui Cazimir…
    Imi pare rau ca am dormit in patutul tau. Si imi pare rau ca desi am tot incercat sa-mi fac cont si nu am reusit niciodata sa intru. Pentru conformitate, va rog sunati la Ovidiu.
    In rest…toate cele bune.

Ultras
    Member

Stai linistit Dane, nu e nici o problema. Cazimir se referea in primul rand la noi cei cu “ştate” mai vechi :D

Am primit fisierele Corel si am dat departamentului de productie sa obtina, in cateva zile, un cost estimate pentru ele. Revin cu noutati de indata ce am.

Ultras
    Member

Ok, asteptam cu nerabdare verdictul…

cameliu
    Member

Helesteanu ne lipsea…

Poli AEK Timişoara – Sportul, ora 19:00
    Arbitri: Anton Heleşteanu – Cristian Nica, Octavian Şovre – Daniel Haidiner
    Observator: Octavian Goga, Mircea Stoenescu

cameliu
    Member

COMUNICAT DE PRESA (lepefe)

In conformitate cu art.44.1 si 44.4 din ROAF, la solicitarea clubului FC Sportul Studentesc de a se analiza situatia de forta majora in care se afla lotul echipei, avand in vedere aprobarea Comisiei Medicale a FRF condusa de Dr.POMPILIU POPESCU, organizatoarea competitiei Divizia A, Liga Profesionista de Fotbal a hotarat amanarea intalnirii FC POLI AEK TIMISOARA – FC SPORTUL STUDENTESC, programata sambata, 06.11.2004, de la ora 19.00.

Partida va fi reprogramata la o data ce va fi anuntata ulterior.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 82 total)
  • The topic ‘05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.