05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 82 total)
  • Author
    ultrasro
    Member

Meciul se va rejuca pe 5.12.2004

Trebuie acum vazut daca Lazar este suspendat pentru meciul Gloria Bistrita de sambata viitoare sau pentru meciul din decembrie de la Timisoara.

Culmea ironiei, Lazar este printre putinii care nu s-au imbolnavit …

cameliu
    Member

Nu trece suspendarea automat pt cupa?

Radu Dobrin
    Member

e motivul toxinfectie alimentara?

ultrasro
    Member

Nu trece automat pentru ca sunt 4 galbene nu cartonas rosu….

Toxinfectia este motivul…

dragos
    Member

asta ne mai lipsea……..la omu’ sarac NICI ALIMENTATIA SANATOASA NU TRAGE!!!!!!
    echipa a acuzat aceste simptome la antrenamentul de miercuri seara de pe stadionul ghencea……..

simane ce spui despre acest lucru???? se vor lua masuri sa nu se mai repete sau…….?????
    este interesant de stiut, cine a furnizat aceasta mancare????

Radu Dobrin
    Member

restaurantul doi cocosi. cei care au avut probleme au mincat pui. dan petrescu a mincat altceva si nu a avut nimic

ovidiu
    Member

Pacat de aceasta chestie. Nu stiu daca Siman are vreo vina.
    Sper ca baietii sa nu-si iasa din mana si sa joace bine si la urmatorul meci.

Tocmai eram pregatit sa plec spre Timisoara, dar, vad ca trebuie sa aman. Aseara, cand am fost anuntat, am ramas un pic dezamagit.

Poate ne intalnim la Bucuresti la meciul de Cupa din Regie. Se intrevede o delegatie si poate ma lipesc si eu.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

dragos
    Member

te asteptam, ovidiu!!!!

dragos
    Member

poate, odata cu schimbarea zilei de desfasurare a meciului, se va schimba si televiziunea care-l va transmite (adica TELESPORT), caci sunt putini cei care-l receptioneaza………altfel nici o sansa sa-l vad…….

Ultras
    Member

Numai daca doreste careva sa cumpere drepturile de transmisie de la Telesport. Fiind singurul meci care se desfasoara la acea data (o fi si Steaua cu Apulum?) atunci e posibil…

cameliu
    Member

Ancheta la restaurantul detinut de Victor Becali si Gigi Netoiu

Sambata, 06 Noiembrie 2004

Directia de Sanatate Publica intervine in cazul fotbalistilor de la Sportul Studentesc

Liga Profesionista de Fotbal a aminat partida Poli Timisoara-Sportul Studentesc, programata initial asta-seara, la solicitarea “studentilor”, a caror stare de sanatate nu le permite sa se prezinte la meci. Duminica trecuta, dupa partida cu FC Brasov, elevii lui Dan Petrescu au acuzat stari de voma si puternice dureri abdominale, motiv pentru care, acum doua zile, au efectuat un control medical amanuntit. 12 jucatori au fost diagnosticati cu toxiinfectie alimentara. Fotbalistii s-au imbolnavit, se pare, dupa popasul la restaurantul “Doi Cocosi”.
    “Ori e salmonela, ori s-au imbolnavit de la pieptul de pui. Vom afla abia dupa ce vom primi rezultatul analizelor”, a concluzionat ieri Mihai Baican, doctorul de la Sportul.
    Restaurantul “Doi Cocosi” este detinut, in coproprietate, de Gigi Netoiu, vicepresedinte la FC Dinamo, si impresarul Victor Becali. Ei au cumparat restaurantul de la Johnny Sandulescu. La “Doi Cocosi”, Sportul platea cazarea si masa jucatorilor sai. Complexul urmeaza sa intre in renovare fiindca acolo se va caza, curind, o delegatie de japonezi. La “Doi Cocosi” au loc partide de fotbal-tenis intre mai-marii fotbalului romanesc si se destind oameni politici si vedete.

N-au voie sa iasa din casa

Jucatorii de la Sportul nu s-au antrenat nici ieri. Ei urmeaza cu strictete tratamentul medical. “Jucatorii n-au voie sa iasa din casa. Trebuie sa le dam multe vitamine si sa-i rehidratam deoarece sint foarte slabiti”. Ieri, elevii lui Petrescu au fost contactati de medici din cadrul Directiei de Sanatate Publica, care au cerut detalii despre caz. “Ne-au promis ca le vor da de capat celor de la “Doi Cocosi”!”, ne-a declarat, sub protectia anonimatului, unul dintre jucatori. Doctorul de la Sportul, care are obligatia sa controleze alimentele inainte sa fie consumate de fotbalisti, se disculpa: “Eu am vazut mincarea inainte sa fie preparata. Alimentele aratau bine. E insa imposibil sa depistezi cu ochiul liber eventualele microorganisme”.
    Ca sa le inchida gura jucatorilor, patronul Vasile Siman, prieten la catarama cu fratii Becali si cu Gigi Netoiu, le-a achitat, joi seara, doua prime restante. Intr-o tara normala, Siman ar fi trebuit sa-i actioneze in judecata pe proprietarii restaurantului, in cazul in care rezultatele controlului medical vor confirma faptul ca imbolnavirea jucatorilor s-a petrecut la “Doi Cocosi”. Fiind prieten la catarama cu fratii Becali, Siman va trece cu vederea incidentul. Administratorii restaurantului i-au contactat ieri pe oficialii de la Sportul si au facut scandal: “De ce ati implicat numele restaurantului nostru in acest scandal? Poate ca jucatorii au mers impreuna, au mincat in alta parte si nu v-au spus voua!”.

Nu sufar de mania conspiratiei (decat un pic) dar cred ca totul a cam fost aranjat. Un restaurant ca acesta nu-si permite sa greseasca. In general. Sportul este mult mai imprevizibila decat National.
    Nu stiu, poate exagerez dar cele doua personaje, care detin localul, mi se par…no comment oricum.

cameliu
    Member

Incepuse sa ne mearga bine! Trebuia sa se “intimple” ceva… sa ne scoata din ritm!

Radu Dobrin
    Member

nu pricep un lucru…de cind e siman prieten la catarama cu cei doi minoritari?

Ultras
    Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Nu sufar de mania conspiratiei (decat un pic) dar cred ca totul a cam fost aranjat. Un restaurant ca acesta nu-si permite sa greseasca. In general. Sportul este mult mai imprevizibila decat National.
    Nu stiu, poate exagerez dar cele doua personaje, care detin localul, mi se par…no comment oricum.

Eu sufar de mania conspiratie, iar dupa 6 decembrie va spun ce cred eu despre incident… 😈

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 82 total)
  • The topic ‘05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.