“Meciul cu Poli AEK Timişoara o să fie extrem de greu pentru noi. Venim după două partide pierdute cu 0-3. Trebuie să lucrez la moralul jucătorilor. În plus, avem o mulţime de indisponibili: Rusu este accidentat, Ciupe este suspendat şi Maxim a fost trimis la echipa a doua pentru indisciplină. Va sta acolo cel puţin o săptămînă”, a declarat antrenorul Sportului, Dan Petrescu. / Paul Muntenescu
Din nou Corpodean…
Pina acum am cistigat cu el cu National (cupa) si Craiova.
Insa aseara l-am vazut in recital la Aachen. Le-a inventat un penalty nemtilor in min 90 si astfel s-a terminat 2-2 cu Petersburg.
Comentatorii de pe DSF au cam ris dupa penalty, dar s-au si bucurat…
Tata… Hotzpodean asta e dubios, da’ sez. asta ne-a purtat noroc… Si Goga ala o fi poetul?
Edy in poarta, fundasi Ciupe, Dedu, Secareanu, unul nu l-a identificat inca, mijlocasi Balan, Stancu, Lazar, Cruceru, in atac Mazilu si Bucur. 5000 de spectatori, dar care fac un zgomot ingrozitor. Amanunte mai tarziu sau il sunati pe Ovidiu.
Se pare ca echipa a intrat in vacanta inca de saptamana trecuta. Trebuia sa ne spuna si noua ca sa nu ne mai impacientam atat la meciurile cu Rapid, National si Poli.
Asta este. Am inceput destul de rau campionatul. Am revenit obtinand rezultate bune si am practicat un joc frumos ca spre final sa depunem armele si sa nu mai prea contam in nici un meci.
Fie ca pauza de iarna sa-i mobilizeze pe jucatori si aibe un parcurs cat mai bun in retur.