Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 05.12.2010 Otelul Galati – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
- This topic has 77 replies, 17 voices, and was last updated 12 years, 3 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2010 at 12:02 am #50779
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 18-a Ligii 1.
Duminica 05.12.2010, ora 13:00, stadion Otelul, Transmisie GspTVJuly 9, 2010 at 6:47 am #85615dragos
Memberaha, deci, se joaca 2 etape din retur in acest an.
November 26, 2010 at 7:37 pm #85616dragos
Memberun 4-0 sec
November 26, 2010 at 7:44 pm #8561707Ex
KeymasterLa Galati facem egal. O sa vedeti.
November 26, 2010 at 8:02 pm #85618ovidiu
Member@07Ex wrote:
La Galati facem egal. O sa vedeti.
Interesant
.
Poate chiar vor invinge
!
Stim, si la ce ne ajuta ca stim :ymdevil:
( :ymdevil: ? DOAMNE ce dobitoc pot fi.
November 26, 2010 at 10:14 pm #85619Zibling
MemberUltima deplasare din anul 2010. Voi incerca sa fiu si eu acolo la Galati – pt a vedea istoria cu ochii mei! … ce daca e vorba de o pagina neagra a istoriei… tot istorie se numeste :p
November 27, 2010 at 12:10 am #85620dragos
Member@07Ex wrote:
pe ce te bazezi ?
nu-mi spune, ca jucatorii vor fi motivati impotriva liderului, :p intrucat ei pierd cu oricine si oricandNovember 27, 2010 at 4:28 am #8562107Ex
Keymaster@dragos wrote:
@07Ex wrote:
pe ce te bazezi ?
nu-mi spune, ca jucatorii vor fi motivati impotriva liderului, :p intrucat ei pierd cu oricine si oricandAm eu asa o intuitie. Noi cam totodeauna am jucat bine contra echipelor mari si prost impotriva echipelor mici. Acum ma gandesc ca, din moment ce Otelul e pe primul loc, jucatorii poate vor aborda altfel meciul. In plus, vorba lu’ Moldovan, mai jos de ultimul loc n-avem unde sa ajungem. In fond, daca tot suntem pe ultimul loc, dece nu am face o surpriza si am scoate niste puncte nesperate?
November 27, 2010 at 6:55 am #85622ashone
Member@07Ex wrote:
@dragos wrote:
@07Ex wrote:
pe ce te bazezi ?
nu-mi spune, ca jucatorii vor fi motivati impotriva liderului, :p intrucat ei pierd cu oricine si oricandAm eu asa o intuitie. Noi cam totodeauna am jucat bine contra echipelor mari si prost impotriva echipelor mici. Acum ma gandesc ca, din moment ce Otelul e pe primul loc, jucatorii poate vor aborda altfel meciul. In plus, vorba lu’ Moldovan, mai jos de ultimul loc n-avem unde sa ajungem. In fond, daca tot suntem pe ultimul loc, dece nu am face o surpriza si am scoate niste puncte nesperate?
asa gindim noi astia de pe margine Sire, ei, din nefericire au alta optica. asta ar fi un meci de “pe ei si la gara”, ce rost are sa tinem capu’ la cutie? si daca luam 3-4 e tot aia.
November 27, 2010 at 2:58 pm #85623dragos
Memberotelul este CAMPIOANA de toamna si nu va lasa garda jos.
isi va respecta blazonul.
in urma cu un sezon, otelul a inceput prost cu dorinel, insa lucrurile au mers pe un fagas ascendent, iar azi SUNT CAMPIONI.
daca imi spunea cineva la inceputul sezonului ca nu vor “lasa” primul loc, ii spuneam ca, glumestesportul, ce pot sa mai spun de sportul ?
pot face meciuri bune, pot avea si noroc, insa nu intreg lotul, ci doar o parte dintre ei……restul sunt SH.
din pacate, nu sunt motivati, sunt labili psihic, iar atunci cand nu-ti doresti un lucru, norocul te paraseste. 8-}December 4, 2010 at 1:18 pm #85624razvanR
MemberAvem multe revanse de luat in acest retur.
Primii pe lista: Otelul Galati!December 4, 2010 at 2:28 pm #85625dragos
Member@razvanR wrote:
Avem multe revanse de luat in acest retur.
Primii pe lista: Otelul Galati!gresit.
revansa nu este fata de alte echipe, ci fata de ei insisi, de istoria acestui club, de suporteri. :ymapplause:December 4, 2010 at 4:51 pm #85626ultrasro
MemberMaine dimineata merg sa pariez pe victoria Sportului la Galati. Este cota super tare: 9.
Sa inteleg Andrei ca mergi la Galati pe vremea asta friguroasa si umeda?
December 4, 2010 at 10:06 pm #85628Zibling
Member@ultrasro wrote:
Maine dimineata merg sa pariez pe victoria Sportului la Galati. Este cota super tare: 9.
Sa inteleg Andrei ca mergi la Galati pe vremea asta friguroasa si umeda?
Daca as fi avut cu cine sa merg, as fi facut-o! Singur nu merg desigur. Dar zic pas si ultimei deplasari din anul 2010
December 5, 2010 at 9:10 am #85627MarcAntoniu
Member@dragos wrote:
otelul este CAMPIOANA de toamna si
sportul, ce pot sa mai spun de sportul ?
pot face meciuri bune, pot avea si noroc, insa nu intreg lotul, ci doar o parte dintre ei……restul sunt SH.
din pacate, nu sunt motivati, sunt labili psihic, iar atunci cand nu-ti doresti un lucru, norocul te paraseste. 8-}durerea in cot (-| fata de club ori suporteri nu se pune ca labilitate psihica 8-}
@ultrasro wrote:
Maine dimineata merg sa pariez pe victoria Sportului la Galati. Este cota super tare: 9.
Daca este sa castige sa vezi ce or sa bata ai nostrii otelul mai ceva ca la forja
)
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.