06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • #50700
  07Ex
  Keymaster

  Meci contand pentru etapa a 33-a a ligii a 2-a, seria 1.
  Saturday 06.06.2009, ora 11:00, stadion Municipal (Bacau).

  #82871
  sircos
  Member

  cat de departe e bacaul asta de bucuresti ? :D

  #82872
  Zibling
  Member

  @sircos wrote:

  cat de departe e bacaul asta de bucuresti ? :D

  Hai, ca aflam impreuna.

  Eu insa am mai facut 2 deplasari acolo, pe cand orasul avea echipa in prima liga romaneasca de fotbal.

  #82873
  dragos
  Member

  oare merita atata osteneala ??

  #82874
  07Ex
  Keymaster

  Eu unul nu m-as duce la Bacau. Va fi ultimul meci din acest an, iar acum daca suntem scapati de la retrogradare, jucatorii nu vor avea nici o motivatie sa castige. Eu presimt ca vom pierde la un gol diferenta, cel mai probabil 1-0. In cel mai fericit caz vom scoate un egal, dar asta doar in cazul in care vom juca cu juniorii, ca aia poate sa fie motivati de un eventual loc in prima echipa la anu’.

  #82875
  razvanR
  Member

  Dupa meciul de sambata baietii intra in pauza competitionala.
  Le doresc inca de acum vacanta placuta si sa marcheze 100 de goluri in sezonul viitor !

  #82876
  Dragos Chiva
  Member

  “cat de departe e bacaul asta de bucuresti ? :D

  Trebuie sa va asteptati la o calatorie de peste patru ore cu acceleratul deoarece distanta este mai mare de 300 km.Probabil ca va doriti si limitele maxime iar acestea sunt cinci ore si respectiv 350 km(neatinse).

  #82877
  sircos
  Member

  da, cam 300 km … dar intrebarea mea era una indirecta: cat de departe este bacaul asta, astfel ca suporterii Sportului sa fie prezenti la meci ? 8-}

  #82878
  ultrasro
  Member

  Suntem condusi cu 3-2 la pauza….apararea e sublima….

  #82879
  ultrasro
  Member

  Apararea Sportul a fost sublima: Gasca, Stere, Secareanu, Cazan

  Cred cas 4-3 a fost scorul final!

  #82880
  cameliu
  Member

  Macar s-au dat multe goluri… :)) :)) :))

  Si pe linga asta incheiem sezonul cu o victorie superba, la scor, meci in care adverarii nici nu vor trece de jumatea terenului. :) :) :)

  #82881
  razvan
  Member

  Elevii lui Gheorghe Poenaru şi-au făcut numărul la ultima apariţie a lor în faţa propriilor suporteri din acest sezon de campionat.
  După un meci superb, care s-a jucat aproape în întregime pe contre, băcăuanii şi-au mai trecut în cont o victorie, de data aceasta în faţa unei formaţii care a venit să joace fotbal şi care le-a dat o replică pe măsură. De altfel, chiar oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Cruceru, care l-a învins de la distanţă pe Hăisan cu un şut plasat la colţul lung, în minutul 19.
  Acelaşi mijlocaş al Sportului avea să greşească însă peste numai două minute, faultându-l în careu pe Boboc şi silindu-l astfel pe “centralul” întâlnirii să pună mingea “pe var”. Andrei Popescu a reuşit să pareze lovitura de pedeapsă executată de Remus Cojocaru, dar Taban a fost pe poziţii şi a reuşit să restabilească egalitatea.
  “Galben-albaştrii” au trecut apoi la conducere după alte doar patru minute, Câmpeanu trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor după un şut al lui Doboş care l-a depăşit pe Popescu şi l-a lăsat pe atacantul băcăuan singur cu poarta goală. O contră a Sportului avea să anuleze avantajul băcăuanilor în minutul 31, Curelea executându-l cu sânge rece pe Hăisan după o pasă excelentă venită de la Curelea, pentru ca, opt minute mai târziu, elevii lui Gheorghe Poenaru să revină în avantaj după reuşita lui Boboc, care nu a făcut altceva decât să pună latul la o centrare perfectă a lui Marius Doboş de pe dreapta.
  După pauză, băcăuanii au intrat la fel de hotărâţi să închidă meciul, şi, la doar 3 minute de la reluarea jocului, Vraciu ducea scorul la 4-2. De data aceasta, replica Sportului s-a lăsat aşteptată ceva mai mult, “abia” în minutul 64, Ferfelea reuşind să puncteze din nou dintr-o lovitură liberă executată superb de la 18 metri.
  Până la finalul jocului, ocaziile nu au dispărut complet, chiar dacă s-au rărit considerabil faţă de prima jumătate a partidei, însă nimeni nu a reuşit să mai înscrie, şi Bacăul se desparte astfel de spectatorii de pe “Municipal” cu o victorie frumoasă, obţinută după un meci şi mai frumos.
  ( http://www.liga2.ro/seria-1/spectacol-de-vacanta-4493789 )

  Sună a meci frumos.

  O contră a Sportului avea să anuleze avantajul băcăuanilor în minutul 31, Curelea executându-l cu sânge rece pe Hăisan după o pasă excelentă venită de la Curelea

  Iar Curelea s-a autodepășit, și-a dat singur o pasă senzațională :))

  #82882
  ultrasro
  Member

  Se pare ca a fost un meci frumos

  http://bacausport.gsp.ro/stiri/1650/fiesta-galben-albastr-fcm-bacu-%E2%80%93-sportul-studentesc-4-3-(3-2).htm

  Cele douã echipe au oferit un adevãrat recital fotbalistic, un meci calitativ, cu mult peste nivelul eşalonului al doilea, ce ar putea intra într-un top al partidelor din actualul sezon. Dupã mult timp, spectatorii bãcãuani şi-au dezmorţit palmele şi i-au purtat pe jucãtorii lui Ghiţã Poenaru spre o nouã victorie în aplauze. Formaţia bacãuanã a început mai timoratã partidã, însã ce s-a întâmplat dupã a fost scos dintr-un manual de fotbal.
  Elevii lui Florin Motroc au profitat de începutul slab al galben-albaştrilor, astfel cã în minutul 14 îl pun la lucru serios pe Haisan, care are o interveniţie de zile mari la o fazã lucratã ca la carte de cãtre cuplul Postolache – Curelea.
  Câteva minute mai târziu balul este deschis de cãtre jucãtorul cu numãrul 19, Florentin Cruceru, care rupe plasa porţii cu un şut de la 25m.
  Bucuria oaspeţilor n-a durat decât douã minute. Acelaşi Cruceru comite o imprudenţã în careu asupra lui Boboc, iar centralul Daniel Decã indicã punctual cu var. Remus Cojocaru executã, portaru Popescu reuşeşte sã apere în prima fazã, dar mingea ajunge la Taban, care nu iartã şi restabileşte egalitatea.
  Cinci minute mai târziu Adrian Câmpeanu îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, dupã o poziţie suspectã de ofsaid.
  Se joacã pe contre, mingea fiind purtatã cu repeziciune de la o poartã la alta.
  “Studenţii” bucureşteni reuşesc sã-şi creeze douã mari ocazii de a înscrie prin Curelea şi Postolache, dar Haisan îşi aratã clasa.
  În minutul 30 spectatorii prezenţi pe Municipal au vãzut o execuţie cum rar se vede pe stadioanele din Romania, la capãtul acesteia stând jucãtorul Sportului, Costin Curelea. Acesta restabileşte egalitatea, 2-2, cu un şut din întoarcere, care îl lasã spectator pe Hãisan.
  Moldovenii au replicat prin Vraciu, dra acesta a trimis pe langã poartã, dupã o ocazie singur cu portarul.
  Pe contraatac, Curelea are golul în picior, dar Haisan intervine providenţial.
  Cu cinci minute înainte de finalul primei pãrţi, Doboş se dovedeşte acelaşi servant de clasã, de acestã data pentru Boboc, care duce scorul la 3-2, stabilind totodatã şi scorul pauzei.

  Partea a doua nu a mai fost la fel de bogatã în goluri, însã spectacolul a fost la el acasã.
  În minutul 47, galben-albaştrii fac 4-2 dupã o execuţie de mare rafinament a lui Vraciu.
  Parada ocaziilor!
  Fiecare fazã scursã poate fi trecutã la capitolul mari ocazii.
  Câmpeanu îl pune în mare dificultate pe omul dintre buturile oaspeţilor, acesta respingând, în ultima, fracţiune mingea în corner.
  Taban, unul dintre jucãtorii de excepţie de astãzi, nimereşte bara transversalã dupã un şut de la 30m.
  Pe contraatac. Andrei Lungu se infiltreazã printre fundaşii bãcãuani, dar mingea expediatã de acesta trece milimetric pe lângã poartã.
  În minutul 61, Dobârceanu şuteaza şi el de la 20 m, însã mingea loveşte aceeaşi barã transversalã.
  În replica, oaspeţii puncteazã pentru 4-3.
  Ferfelea executã perfect o loviturã liberã directã de la 25m.
  Ambele echipe puteau sã mai marcheze de cel puţin douã însã ambii portari au intervenit salvator de fiecare datã.

  Finalul meciului a adus o imensã bucurie spectatorilor, nu foarte numeroşi, care au gustat din plin acest meci care a avut de toate şi au aplaudat în picioare cele douã formaţii pentru dãruirea şi devotamentul de care au dat dovadã.

  FCM Bacãu: Hãisan- Mihãlãchioaie, Vajou, Spiridon, Dobârceanu, Doboş(’84 Botezatu), Taban, Cojocaru(’46 Carnariu), Boboc, Vraciu, Câmpeanu (’73 Dediu)

  Sportul Studenţesc: Popescu – Beţa (’43 Gîscã), Secãreanu, Stere, Rusu (’46 Nae), Postolache, Cruceru (’70 Gheorghe), Lungu, Cazan, Ferfelea, Curelea.

  Ghiţã Poenaru: “Replica Sportului, demnã de o echipã care se respectã!”

  “A fost o victorie furmoasã, un meci frumos pentru suporteri şi pentru spectatori în mod deosebit.
  Am meritat cele trei puncte pentru cã am dominat, am avut ocazii mai multe, iar replica Sportului a fost demnã de o echipã care se respectã, care joacã fotbal, ceea ce mã aşteptam. De aici a ieşit un meci foarte spectaculos, cu multe ratãri de ambele pãrţi, barele nici mãcar nu le-am mai contabilizat. Dupã acest meci şi acest treur pot spune cã Bacãul a demonstrat cã este o echipã care a meritat sã rãmânã în divizia B!”
  (Diana Pãduraru/ Ionut Brânzei)

  #82883
  sircos
  Member

  @ultrasro wrote:

  Apararea Sportul a fost sublima: Gasca, Stere, Secareanu, Cazan

  echipa de start a fost:
  popescu – beta, stere, secareanu, rusu – postolache, cruceru, lungu, cazan – curelea, ferfelea

  in min. 40 beta s-a accidentat, fiind inlocuit de juniorul gasca (post pe post)
  la pauza, nae a luat locul lui rusu, care a luftat, a gresit la marcaj (mai ales la golul care a urmat loviturii de la 11 m), ce mai, a fost muci (sa ma scuze daca citeste cumva pe aici, dar asa a fost =;) – cazan fundas stanga, ferfelea extrema stanga si nae in centru (451)
  a 3-a schimbare, cruceru – gheorghe (postolache pe centru, costin pe dreapta)

  ca o nota generala asupra meciului, aparare de :ymsick: :ymsick: :ymsick: , aproape fiecare atac al bacauanilor a produs panica (au avut si 2 bare), in timp ce atacul nostru s-a miscat binisor spre bine – haisan a scos de 3 ori in corner cand se afla fata in fata doar cu un alb/negru. de mentionat ca si noi am avut o bara.
  arbitrajul destul de partinitor cu gazdele – 11 m ala a fost si n-a prea fost fault (apropo, eu l-am vazut pe stere atacand mingea, nu pe cruceru). curelea a avut 2 interventii in saritura la haisan, putand lua un CG, dar a fost iertat. don`sorul cazan a primit rosu meritat in min. 85 (de fapt al 2-lea galben), faultand un atacant bacauan in postura de ultim aparator.

  una peste alta, o deplasare placuta :ymparty: ma bucur ca am “evadat” din bucuresti.

  #82884
  ultrasro
  Member

  Ai uitat de golul doi al lor care se pare ca a fost offside. Asa spuneau cei din presa online bacauana!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
 • The forum ‘Sezon 2008-2009 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.