06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
  • Author
    Ultras
    Member

Ramane cum am stabilit! Plecarea are loc sambata, ora 8.15 din Regie (LukOil – Fabrica de Tigarete).
    Mijloc de transport: autocar de 30 de locuri pe scaune (aer conditionat)
    Jumatate din costuri sunt suportate de sponsorul principal al ASSS, Razvan.
    Restul va fi suportat de suporterii care vor efectua deplasarea: 70.000 lei/suporter.
    Inscrieti-va cat mai repede! Mai mult de jumatate din locuri au fost arvunite la meciul cu Oaspetii!
    PS. Biletele se taie la urcarea in autocar.

AVANTI BIANCO-NERI!!!

ultrasro
    Member

I se scade suplimentul pentru loc, asa e corect nu?

Ultras
    Member

Pana acum si-au confirmat ferm prezenta: Florin, Ovidiu, Razvan, George si Adi Petrareanu.
    Maine voi suna la toti suporterii ale caror telefoane le am. Cam 30.

cameliu
    Member

Lasati-mi va rog unul din cei care mergeti un nr de telefon. O sa va sun spre finalul meciului sa vad ce-am facut…

De fapt daca va merge si Razvan o sa-l sun pe ei!

Forza Sportul!

ultrasro
    Member

0745 690 824

Tavi
    Member

Ovidiu,

o sa vin cu masina mea … de acolo plec catre Campina … scuze pentru inconvenient …

mai am doua locuri in masina dar doar pentru ducere …

07Ex
    Keymaster

Exista deja un post referitor la deplasarea catre Urziceni pe forumul de suporter. :)

Tavi
    Member

Merci Caz,

Il poti muta tu acolo?

Thx

07Ex
    Keymaster

Nici o problema. Done. :)

ultrasro
    Member

Aproape de poarta Regiei Tutunului, colt cu Orhideelor!

Se pleaca la 8.30 spre Urziceni!

dragos
    Member

ovidiule, stii cumva cam la ce ora ne intoarcem???
    nu de alta, dar tre’ sa ajung la o nunta…….si am vazut ca se pleaca destul de devreme, iar pana acolo nu sunt decat 50km……

ultrasro
    Member

Cel tarziu la ora 14.00 suntem in Bucuresti, daca nu facem opriri. Cand ajungem in Bucuresti mergem la o terasa sa bem o bere!

07Ex
    Keymaster

Ovidiule, poate faceti niste poze ca dupa meciul de acum doi ani de la Fieni.

ultrasro
    Member

Trebuie doar sa cumpar un film. Sper sa fie si vremea frumoasa, adica sa nu ploua, poze de sub umbrela nu prea se pot face :)

Ultras
    Member

Din lotul care face deplasarea la Urziceni sunt certi (confirmati telefonic): Florin, Ovidiu, George, Tavi, Bogdan, Marius V., Adi, Razvan R., Stelica, Mihai, Dragos, Asu. Incerti: Andrei, Marius G., Razvan, Gabi, Dan, Octavian si Iordache.
    Mai trebuie sa dau de 6 la care am telefoanele. Restul vor veni direct la autocar.
    P.S. Daca nu sunteti pe lista afisati-va!!!
    P.S.2. Siman este bulangiu ca de obicei si daca va exista va trebui sa ne platim biletul! Am vorbit la Urziceni si mi s-a spus ca pana acum intrarea a fost gratuita. Sa speram ca nu se va schimba ceva in aceasta privinta la acest meci! E vorba totusi de o bere in plus!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 66 total)
  • The topic ‘06.09.2003 Unirea Uriziceni – Sportul Studentesc 0-2(0-1)’ is closed to new replies.