Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 06.11.2011 Sportul Studentesc – Universitatea Cluj 2-4(1-2)
- This topic has 29 replies, 12 voices, and was last updated 11 years, 5 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
August 29, 2011 at 6:13 pm #50861
dragos
MemberMeci contand pentru etapa a XIII-a a Ligii 1.
Duminica, 06.11.2011, ora 14:00, stadion Regie. DigiTVNovember 1, 2011 at 7:58 am #91761Constantin Secareanu
Memberla meciul asta voi veni si eu in sfarsit dupa nu stiu cate meciuri..s-a nimerit sa fiu liber duminica si voi veni si pe jos la acest meci daca este nevoie ! avem nevoie de 3 puncte, dar sunt greu de obtinut, va fi un meci frumos ! LUPTA SPORTU!
November 2, 2011 at 10:44 am #91762sircos
Memberdeci mergem la meci sau ne facem alt program ?
November 2, 2011 at 1:42 pm #9176007Ex
KeymasterMijlocaşul atrage atenţia asupra lui Ferfelea şi Patriche, înainte de duelul cu Weldon sau Cadu: “Ne gândim la Sportul, nu la CFR”
Clujenii au pierdut sezonul trecut în Regie, dar acum ştiu că nu-şi permit să lase puncte pe terenul ocupantei locului 15. Deşi mai este doar o etapă până la derby-ul Ardealului, Cojocnean spune că nu se gândeşte nimeni încă la jocul cu CFR.
“Avem foarte mare nevoie de puncte. La Sportul mai mereu au fost probleme de antrenor. Ştiu asta de pe vremea când am fost şi eu acolo. Au jucători periculoşi, cum sunt Ferfelea şi Patriche, Curelea fiind suspendat. Meciul cu Sportul e cel mai important la această oră, nici măcar nu ne gândim la cel cu CFR”, a spus Sebastian Cojocnean, care a ajuns la Sportul în 2007, de la Poli Timişoara.
November 2, 2011 at 4:59 pm #91763November 5, 2011 at 12:20 pm #91764Zibling
MemberNovember 5, 2011 at 12:30 pm #91765dragos
Membernu cred, ca se poate vedea vreo schimbare la echipa cu noul antrenor de 2 zile…..insa, “never say never”, cum spune africanu’
November 5, 2011 at 3:50 pm #91766ultrasro
MemberAplicam o tactica prin invaluire si castigam cu 1-0, cred ca-si dau clujenii autogol din centrarea lui Beta.
November 5, 2011 at 6:47 pm #91767dragos
Memberpoate antrenorul va gasi cheia spre succes si isi va lua revansa impotriva “sepcilor rosii”……sa nu repete greselile din meciul u cluj – brasov 1-0
November 5, 2011 at 9:33 pm #9176807Ex
KeymasterCurelea îşi flatează viitori adversari: “Universitata emite pretenţii la titlu, dar vom da o replică puternică”
“Universitatea este una dintre cele mai în formă echipe din acest tur de campionat şi, din câte se pare, emite chiar pretenţii la titlu. E un adversar dificil, dar cu toate astea ei trebuie să se aştepte la o replică foarte puternică din partea noastră. Încercăm să câştigăm meciul şi să nu se aştepte la un meci uşor”, a spus Curelea.
Costin Curelea a afirmat că în astfel de partide motivaţia jucătorilor este mai mare. “Da, pentru că există o motivaţie mult mai mare atunci când joci cu o echipă puternică şi îţi găseşti nişte puteri psihice şi fizice încât să poţi face faţă mai bine”, a explicat Curelea.
Atacantul echipei Sportul Studenţesc speră ca FC Vaslui şi Steaua să se califice în faza 16-imilor de finală ale Ligii Europa. “Cred că a fost cea mai bună seară a românilor de când a început Liga Europa. Am trăit la maximum aceste meciuri. Din păcate Rapidul a pierdut, care a început foarte bine, ar fi câştigat acea partidă, dacă nu exista acel cartonaş roşu. Sper să ne calificăm cu cele două echipe care au rămas în cursă, pentru că ne ajută cu toţii şi suntem români cu toţii”, a subliniat Curelea.
Mijlocaşul Andrei Lungu consideră că Sportul Studenţesc are nevoie de o victorie din partida cu Universitatea Cluj pentru a ieşi din zona retrogradării. “Ne trebuie o victorie duminică neapărat pentru a ieşi din zona fierbinte. Trebuie să câştigăm fiecare meci în parte. Este un meci dificil, vom merge la victorie şi să nu se aştepte la un meci uşor, pentru că toate echipele au cam avut probleme în Regie. Plecările de jucători ne-au afectat destul de mult, dar cei care au rămas au umplut acel gol”, a spus, pentru MEDIAFAX, Lungu.November 6, 2011 at 12:51 pm #91769dragos
Memberdupa ce ca suntem prosti, mai suntem si prosti…….
oare de nu jucam din min 1 in 10 insi, ca tot suntem abonati la un eliminat……sa vina snagovul mai repede, ca suntem VARZA a la CLUJ
)
)
November 6, 2011 at 1:51 pm #91770Radu Dobrin
Memberaici pina si mie mi s-a parut ciordeala din partea arbitrului. Nu la eliminarea lui Chetan ci la 11 m si ne-eliminarea clujeanului in min 87 (la crampoanele pe tibia lui Farmache).
Nu ca ar fi fost vreo diferenta din punct de vedere al scorului daca jucam 11 la 11….la ce a facut Patriche, eu nu as mai fi scos echipa pe teren dupa pauza
November 6, 2011 at 2:32 pm #9177107Ex
Keymaster^ pai ce s-a intamplat ca eu n-am vazut meciul?
November 6, 2011 at 2:36 pm #91772Radu Dobrin
Member@07Ex wrote:
^ pai ce s-a intamplat ca eu n-am vazut meciul?
Patriche al nostru, la 1-1 si in pozitie de ultim aparator, ii vine lui sa il dribleze pe un clujean, undeva la 35m in terenul nostru, cind toata echipa era in terenul lor. Evident se face 1-2.
Ne mai trebuie un fundas central de nivelul lui Lung/Beta (Patriche face chifle de astea meci de meci…doar ca acum nu a mai avut noroc), plus atacant(i). Daca macar Curelea ii mai sperie pe fundasii adversi cit de cit, Dobre si Truta nu au nici o sansa la nivelul asta….
November 6, 2011 at 3:02 pm #91773ultrasro
MemberCu eliminare gratuita din minutul 19 si cu astfel de arbitraj (aflat la limita favoritismului gretos) meciul nu putea sa aiba alt deznodamant din pacate.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.