07.05.2005 National Bucuresti – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 07.05.2005 National Bucuresti – Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    cameliu
    Member

SAMBATA: 07.05.2005

16:30 FC NATIONAL BUCURESTI – FC SPORTUL STUDENTESC NATIONAL TV

trebuie jucat la victorie si am avea sanse la locul 5!

FC National (bleu-alb)
    12. Cr. Munteanu – 14. Ghindeanu, 3. Thwaite, 5. Rada, 6. Bazzi – 21. Olah, 20. Litã, 27. A. Stoica, 16. Herea- 29. Sg. Radu, 18. M. Savu
    antrenor Roberto Landi
    Rezerve: 13. E. Nae, 8. Pitu, 11. V. Munteanu, 17. Griffiths, 15. I. Savu , 19. Sãpunaru, 26. Panc
    Absenti: McKain, Abiodun (accidentati), Chihaia (incert)

SPORTUL (alb-negru)
    33. Stãncioiu – 7. S. Stancu, 6. Secãreanu, 2. Ratiu, 3. Dedu – 10. T. Bãlan, 8. Cruceru, 4. O. Nicola, 22. M. Nae – 18. Curelea, 20. G. Bucur
    antrenor Dan Petrescu
    Rezerve: 1. Stanca, 14. Ferfelea, 16. L. Turcu, 17. Oae, 9. Mazilu, 23. Maxim, 15. Patriche, 21. S. Rădoi
    Absenti: C. Lazãr, Ciupe (accidentati)

Arbitru: R. Dumitru (Brasov). Asistenti: Cl. Tripa (Arad), D. Bãrgãoanu (Bucuresti). Arbitru de rezervã: V. Sandu (Bucuresti). Observatori: N. Dobrin (Pitesti), I. Crãciunescu (Rm. Vîlcea)

Cu putin curaj si noroc am putea bate Nationalul sambata. Chiar avem sanse. Si atunci am putea visa la locul la care facea Dan Petrescu canda referire. 5.
    Acum ar putea demonstra ca sunt gashca cu adevarat nebuna.

Un loc 5 (sau stationarea pe 6) ne+ar aduce in ochii lumii. Si cine stie, poate vin sponsori adevarati.
    Important este ca jucatorii si Dan sa nu se fi lasat pe o ureche.

Va scrisesem ca sunt linistit pentru meciurile cu CFR+ul si cu Nationalul. Chiar cred ca luam maxim de puncte din cele doua meciuri.

Hai Sportul! Hai odata!

Lazar, daca citesti randurile astea…jucati frate la victorie! Vorbeste cu oamenii tai, monteaza+ti, cat poti, coechipierii! E o sansa imensa in fatza voastra!

Tavi
    Member

Ce-ar mai vrea el, Capitanul sa joace acum dar … :(

dragos
    Member

este posibil sa putem face o figura frumoasa, insa totul depinde de jucatori
    si anume, de modul in care sunt INTERESATI sa joace !!!!
    dupa meciul cu cfr, pot spune ca sunt montati, dar…………..

Ultras
    Member

Ne arbitreaza Robert Dumitru… Observatori Dobrin si Craciunescu…

dragos
    Member

mai bine ne arbitra Craciunescu…..

razvanR
    Member

Si eu imi doresc foarte mult sa terminam in primele 6.

Pe locul 5 este chiar posibil, iar pe 4 sau 3 ar fi o minune.

Pentru sezonul viitor sper ca DAN PETRESCU sa ramana antrenor si sa nu plece mai mult de 3 jucatori.

Despre meciul de azi, sper sa sara mingea, dupa potopul din ultimele 6 ore.

Radu Dobrin
    Member

@razvanR wrote:

…Despre meciul de azi, sper sa sara mingea, dupa potopul din ultimele 6 ore.

semn bun….data trecuta tot in mocirla i-am batut :)

Radu Dobrin
    Member

de data asta nu a fost sa fie….speram in continuare la un loc 6 + gigel golgeter :)

Am furat+o dar e ok. Baietii chiar au luptat si au vrut sa castige. Balan ne+a parasit rapid iar.
    Un singur regret am dupa acest meci. Ca Stancioiu nu stie sa iasa la centrari. Analizati faza primului gol. Daca Stancioiu iesea la interceptarea mingii centrate in prima parte a fazei, nu luam gol.
    Nu iese pentru ca e mic de inaltime. Iar aflat pe linia portii, asa cum se afla in momentul trimiterii mingii spre poarta, chiar nu mai avea cum sa intervina eficient (dovada ca a respins+o dar…)

Gol identic ca cel luat de la Steaua. Stancioiu respinge dar…pe linia portii putine se pot face. Ma rog…

Felicitari baietilor pentru efortul depus si pentru dorinta. Chiar nu avem ce sa le reprosam.

Hai Sportul! Hai odata!

07Ex
    Keymaster

Fotbalul lui Noe

“La ce lot aveam după plecarea lui Olăroiu, m-am hotărît să aduc un antrenor italian care să îi facă pe fotbalişti să speculeze orice greşeală a adversarilor, apoi să închidă jocul pentru a ne păstra avantajul”, explica în urmă cu cîteva zile preşedintele Naţionalului, Gino Iorgulescu, raţiunea transferului lui Roberto Landi în Cotroceni.

Ieri, parte din misiunea tehnicianului a fost îndeplinită după ce Liţă (25) a executat o lovitură liberă, balonul s-a plimbat de la un jucător la altul prin careul Sportului pînă a ajuns la Chiacu, singurul care a speculat momentul şi a marcat cu latul din 8 metri.

Mai mult, ploua în draci, lucru care, teoretic, ar fi trebuit să-i avantajeze pe “bancari”. Practic însă, Olah lufta cu sete şi fiecare intervenţie a lui Ghindeanu era pentru adversari ca o operaţie fără anestezie, în timp ce Sportul a jucat englezeşte, iar Bucur s-a distrat pe seama gafei lui Cristi Munteanu şi a făcut 1-1.

Repriza secundă a confirmat de ce italienii cîştigă trofee, iar englezii produc doar spectacol. După aproape 45 de minute în care elevii lui Landi au fost dominaţi de Sportul, Sergiu Radu (85) a marcat golul victoriei din mijlocul unei apărări naive. (Ştefan Beldie)

17 goluri a marcat Gigel Bucur în acest campionat, fiind golgeterul la zi al Diviziei A

„Copiii mei, gaşca nebună, au jucat frumos, ca întotdeauna, dar ineficace. Cînd ţi-e lumea mai dragă, la Sportul se întîmplă ceva în neregulă”
    Dan Petrescu, antrenor Sportul

„La primul gol, mi-a alunecat mingea din cauza apei de pe gazon şi nici n-am văzut balonul. Important e să rămînem pe locul 5”
    Cristi Munteanu, portar FC Naţional

Tibi Bălan poate rata finalul sezonului
    Căpitanul Sportului, Tibi Bălan, a fost scos în minutul 17 de pe teren, în urma unui contact cu Chiacu, şi înlocuit cu Marius Oae. “Încă nu se ştie exact ce am. Ori e întindere, ori ruptură la piciorul stîng. Sper să nu fie grav”, a spus mijlocaşul la cîteva minute după schimbare. “E posibil să aibă ruptură, caz în care ar putea rata finalul de campionat”, a precizat doctorul echipei, Mihai Băican. (Paul Muntenescu)

Zece minute de întîrziere din cauza tricourilor
    Spre finalul primei părţi a meciului a plouat în rafale în Cotroceni, iar după pauză “studenţii” au lăsat la vestiare tricourile albe şi au apărut pe gazon în echipament negru complet. Observatorul de arbitri, Ion Crăciunescu, l-a atenţionat pe arbitrul de rezervă că ambii portari au tricouri negre şi că trebuie să şi le schimbe. Reluarea reprizei secunde a fost întîrziată cu 10 minute pînă i s-a găsit un tricou verde “bancarului” Cristi Munteanu şi unul albastru cu negru lui Eduard Stăncioiu, de la Sportul. (Anamaria Neagu)

Apă de ploaie

În Cotroceni s-a jucat fotbal adevărat doar în primele 25 de minute, după care a venit potopul. Vecine în clasament înaintea acestui meci, Naţionalul şi Sportul au dorit să ofere un joc deschis, lipsit de tacticizări enervante. În faţa unui public ce încăpea cu siguranţă în numai trei autocare, jucătorii s-au străduit să ofere un fotbal curat, însă ploaia torenţială ce s-a abătut asupra lor a schimbat total estetica partidei. Chiar înaintea primelor picături de ploaie, “bancarii” au deschis scorul în urma unei bîlbe a defensivei Sportului. Tînărul Chiacu – primul gol în Divizia A -şi-a văzut visul cu ochii după ce a şutat puternic din careu, mingea înfigîndu-se sub transversală. Din cauza terenului care devenea din ce în ce mai greu, fotbaliştii ambelor echipe au căutat să joace mult mai simplu, cu mingi aruncate spre colegii din atac. Deşi poate la calităţile sale fizice nu se aştepta mare lucru de la golgeterul Sportului, Gigel Bucur a reuşit şi de această dată să-şi păcălească adversarii. Exact în ultimul minut al primei reprize, elevul lui Dan Petrescu s-a răsucit pe lîngă Thwaite şi, cu puţin ajutor din partea portarului Munteanu, a putut restabili egalitatea. Repriza a doua s-a jucat într-o adevărată baltă, din care Sergiu Radu a reuşit într-un sfîrşit să-şi aducă echipa la liman, marcînd în ultimele minute de joc.

Primul gol pentru Chiacu
    Mijlocaşul Hristu Chiacu a fost titularizat pentru a doua oară în acest sezon de către Roberto Landi, el evoluînd pe postul pe care joacă de obicei Vlad Munteanu. Tînărul “bancar” a deschis scorul în minutul 23, acesta fiind primul său gol în Divizia A, după care i-a pasat decisiv lui Sergiu Radu pentru 2-1. Chiacu e unul dintre mezinii primului eşalon, el urmînd să împlinească 19 ani în septembrie. (Marius POPEANGĂ)

dragos
    Member

chiar daca am pierdut, nu imi pare rau ca m-a udat fleasca potopul ce a venit peste stadionul cotroceni, sambata……puteam obtine o remiza si meritam acest lucru, as spunea eu, insa asa se intampla cand ratezi exasperant si adversarii au 1 ocazie si castiga: game, set si meci.
    in cotroceni, tabela de marcaj nu a functionat, si probabil, fiecare suporter tinea rezultatul in gand…….

danezul impreuna cu banca tehnica au parasit cu greu banca de rezerve, dupa aprox. 10 min., pentru ca nu le venea a crede…..

Radu Dobrin
    Member

ce se mai aude cu tibi balan? stie cineva ceva?

dragos
    Member

la meciul de maine vom afla amanunte despre tibi….

in cotroceni, suporterii nationalului erau in conflict cu “los platanos”, ptr.ca,spun ei le strica imaginea…..deci, NO FANFAR !!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘07.05.2005 National Bucuresti – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.