07.07.2009 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 07.07.2009 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 1-0(0-0)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #50708
  07Ex
  Keymaster

  Sportul a învins Chiajna în primul amical al verii

  “Gaşca Nebună” a susţinut miercuri în Regie primul test al pregătirilor pentru noul sezon în compania colegei de serie Concordia Chiajna. După o partidă aprig disputată, presărată cu multe durităţi, “studenţii” s-au impus la limită, prin golul marcat de Postolache în minutul 75.

  În prima repriză gazdele au ratat de două ori deschiderea scorului. Mai întâi, Costin Gheorghe şi Curelea au scăpat singuri cu portarul, primul preferând un şut violent care a lovit transversala, pentru ca apoi, peste cinci minute, tot el să obţină o lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost executat de Ferfelea, dar peste poartă (’25).

  După pauză, Florin Motroc a schimbat complet formaţia, pe teren făcându-şi apariţia şi proaspeţii campioni Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Alb-negrii au prestat un joc mult mai combinativ şi au dominat clar repriza. Prima şansă de gol s-a ivit în minutul 60, când după o degajare greşită a portarului, Postolache a recuperat, i-a pasat lateral lui Truţă, iar tânărul atacant a trimis în plasă de la 25 de metri, numai că de la margine s-a semnalat… offside. Arbitrul Alexandru Tudor a oprit jocul pentru consultări cu asistentul, însă a menţinut decizia acestuia şi nu a validat golul.

  Unicul gol al meciului a fost înscris după o acţiune în care Postolache a insistat pentru o minge ce părea pierdută. Fundaşii centrali ai Concordiei s-au încurcat, mijlocaşul gazdelor a driblat portarul în 10 metri şi apoi a îndeplinit o formalitate. Ultima fază importantă l-a avut ca protagonist pe Dacian Varga. Tehnicul mijlocaş a simulat o centrare în careu, unde aşteptau Postolache şi Truţă, şi a încercat o scăriţă identică cu cea din care a marcat pentru Unirea Urziceni în meciul cu Oţelul Galaţi, însă de această dată execuţia nu i-a mai reuşit.

  Sportul Studenţesc urcă mâine la Poiana Braşov pentru primul cantonament de 12 zile, pe durata căruia va disputa alte două meciuri amicale.

  Sportul Studenţesc (prima repriză): Popescu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Costin Gheorghe, Lungu, Cruceru, Ferfelea – Geantă, Curelea

  Sportul Studenţesc (repriza secundă): Niculescu (Samoila) – Farmache, Ghinga, Lung, Cazan – Varga, Irimia, Stanciu, Postolache – Bălan, Truţă (Nicola)

  #83237
  MarcAntoniu
  Member

  Nu inteleg de ce se joaca meciuri amicale cu echipe pe care Sportul Studentesc le va intalni in urmatoarea editie de campionat. :-
  Nu este de ajuns ca, jocul alb-negrilor a fost destul de previzibil pentru adversari, in trecut. :-
  Acum parca-i vad ca, se vor chinui cu cei de la Chiajna, in meciul oficial. :-?
  Cred ca, mai sunt si alte echipe, care ar fi de acord cu un amical in Regie. :|

  #83238
  rapid19pancu
  Member

  Sincer ,ce echipe crezi ca se inghesuie asa tare sa joace amicale cu Sportul ?
  Alta chestie ar fi ca daca ar juca cu o echipa straina tare gen Arsenal ar pierde prea rau si ar pierde din punct de vedere al capitolului “moral”.
  Parerea mea… :)

  #83239
  Tavi
  Member

  cu chiajna am mai avut experiente similare .. le-am dat 4-0 in amical si cateva saptamani mai tarziu in oficial tot in Regie, cu de la aceesi formatie, tot acelasi scor singura diferenta e ca era pentru chiajna :|

  #83240
  Zibling
  Member

  Iar batem Chiajna in amical, iar ne trosnesc apoi in meci oficial.

  Pt cei care se intreaba de ce jucam meciuri amicale cu echipe din acelasi esalon cu care vom juca si meciurile oficiale, raspuns simplu: costurile reduse de deplasare si organizare!

  #83241
  dragos
  Member

  in cantonamentul de la munte, cu cine vom juca ??
  cu fc predeal ?

  #83242
  07Ex
  Keymaster

  Din moment ce in mai putin de o saptamana vom juca cu Concordia meciul oficial din etapa I, am decis sa pun acest subiect in arhiva.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.