08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    Ultras
    Member

ora 17:00

FC National: 22. STANEV – 19. SAPUNARU, 4. MEHMEDOVIC, 27. BURCA, 26. PANC – 23. AGUNBIADE, 10. SRHOJ, 16. HEREA, 21. M. OPREA – 11. GRIFFITHS, 29. CHIHAIA
    Antrenor: Cristiano Bergodi Rezerve: 13. E. Nae, 6 D. Marin, 9. Manta, 17. Marcu, 18. M. Savu, 20. Tames, 28. Bundea

Sportul: 33. STANCIOIU – 7. S. STANCU, 2. RATIU, 6. SECAREANU, 21. CISTEAN – 10. T. BALAN, 5. C. LAZAR, 14. FERFELEA, 20. D. VARGA – 9. MAZILU, 18. CURELEA
    Antrenor:Gheorghe Multescu

Rezerve: 1. S. Popescu, 4. N. Vasile, 11. C. Gheorghe, 15. Ciupe, 17. Oae, 23. Maxim, 24. Patriche

Arbitri: Alexandru Tudor – Eduard Ungureanu, Bogdan Velicu – Adrian Stãnescu
    Observatori: Iosif Urs, Nicolae Grigorescu

S-a cam terminat smecheria… S-au prins baietii de pe la federatie ca le punem protejatii in pericol si l-au trimis pe omu’ negru sa rezolve problema. Etapa trecuta Tudor a jucat la Poli Timisoara condusa de mentorul lui Craciunescu si nu a dat un penalty clar ca lumina zilei pentru Gloria. Sa speram ca jocul Sportului nu ii va permite sa isi faca numarul.

stefan
    Member

Meci greu cu Nationalul, nu doar din cauza arbitrului. Uitati cum vad eu lucrurile:
    vin doua meciuri grele, dar nu imposibile – National si Poli Timisoara. Daca luam un punct in Cotroceni, vorba aia, sa fie primit, nu cred ca se supara nimeni de pe forumul asta. Dar vine meciul cu poli de acasa si ala trebuie castigat, pentru ca daca facem egal sau Doamne fereste il pierdem, degeaba ajungem la +6 dupa National daca scadem cu mai mult apoi. Deci parerea mea este ca meciul cu Poli trebuie castigat, pentru a avea cel putin +5 la adevar. Si cu asta am rezolvat jumatatea clasamentului, care mereu a fost cu surprize pentru noi si daca o facem cu +5 la adevar, este cum nu se poate mai bine.
    Ce urmeaza sunt 5 jocuri abordabile si 3 foarte grele (dar doua in deplasare). Apoi depinde ce vrem: vrem sa incercam UEFA, trebuie jucat serios cu Steaua, Rapid si Dinamo. De acolo ne ies puncte la adevar. Vrem locul 4 sau 5, atunci lasam jocurile astea grele, ne concentram pe Pandurii et co. si mai vedem la anul.
    Stiu ca merg prea departe, dar parerea mea asta este – cu Nationalul, ce o fi, sa fie. Timisoara trebuie insa batuta, este meciul-cheie.

ultrasro
    Member

Ne aparam cu calm si marcam pe contraatac in Cotroceni. Nu are sens sa ne descoperim in fata lor pentru ca sunt o echipa perfida, se poate obtine usor un 0-0 dar destul de greu o victorie.

Daca insa avem un jucator in zi de gratie atunci jocul ar deveni mult mai usor.

Sanse la victorie

1: 50%
    X: 40%
    2: 10%

Zibling
    Member

Nu stiu daca e normal sau nu, dar am inceput sa urasc aceasta echipa a FC Nationalului, care ne-a “nasit” si in Cupa (ne-a eliminat cam nemeritat pe o ploaie urata) si in tur a fost prima echipa care ne-a invins dupa 5 meciuri fara infrangere. Asta e, sper sa nu pierdem de data asta, deci si eu m-as multumi cu un egal.

Pe de alta parte, prietenul meu comun si al lui Ovidiu, arbitrul sper sa nu mai faca figuri de stil, ca-l stiu in stare. Cu moaca lui aia inerta la comentarii cand ia o anumita decizie, poate schimba soarta unui meci.

Ultras
    Member

Parerea mea e ca trebuie sa se concentreze bine in Cotroceni, ca asta este primul meci. Nici nu trebuie sa isi aduca aminte ca vom juca vreodata cu Timisoara. Putem lua 3 puncte sambata si atunci se pot concentra foarte bine miercuri pentru ca rezultatul nu o sa ne aduca insomii. Nu mai depindem in nici un fel de meciul ala, iar timisoara este varza in deplasare. Asa ca pentru sambata concentrare maxima si sa plecam din cotroceni cu 3 puncte pentru ca a venit timpul pentru o victorie. Hai, Ioane! Da-le gol!

dragos
    Member

MECI GREU, dar nu imposibil de luat macar 1 pct. !!!

ion
    Member

Mai fratilor voi toti aveti dreptate in ceea ce spuneti!!!Acum totul depinde de Siman si fratii sai ! Daca vor mai mult sa faca bine sa se hotarasca repede deoarece orice ezitare depinde acum cind se vede clar ca se poate obtine o piine alba si din fotbalul european….Daca Siman e determinat atunci sigur vom trage spre Uefa daca nu zilele frumoase pe care acum le traim se vor termina…eu zic ca gradul de simpatie si interes pe care acum il are Sportul in opinia publica este f mare si ar fi pacat macar pt sezonul viitor sa nu facem in asa fel incit sa ne asezam bine sacii in caruta

ultrasro
    Member

Siman este primul interesat ca echipa sa termine pe podium fiecare campionat… daca se poate… evident ca in acel moment ar fi cel mai fericit om deoarece ar reusi sa atraga mai multi sponsori si ar avea si incasari mai mari din televizari si transferuri.

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

Siman este primul interesat ca echipa sa termine pe podium fiecare campionat… daca se poate… evident ca in acel moment ar fi cel mai fericit om deoarece ar reusi sa atraga mai multi sponsori si ar avea si incasari mai mari din televizari si transferuri.

Adevarat, dar nu uita ca o clasare pe podium ar insemna o eventuala participare in cupele europene. Orice participare in cupele europene impune cheltuieli mai mari. Adevarat, Siman ar aduce poate mai multi sponsori la echipa, dar inainte sa faca lucrul asta ar scoate banul din buzunar si nu stiu cat de dispus e sa faca lucrul asta. Daca e dispus atunci jos palaria!

Radu Dobrin
    Member

fara sa ma pricep cum functioneaza finantele la club, ma gindesc ca o eventuala participare in uefa, pe linga sponsori…bani de la uefa..etc (asa cum ziceti si mai sus), ar diminua “elanul” jucatorilor de a-si lua zborul, si al lui siman de a-i vinde (daca tot i se maresc incasarile din alte parti)

gmpredut
    Member

Va asteptam maine,in cotroceni pentru un meci frumos,in care sper sa invinga cel mai bun.Sportul joaca destul de bine in ultima vreme,si va doresc daca se poate sa terminati si pe locul 2,dar maine daca se poate sa invinga national,cu 1-0 Cap_PDT_01_21

Radu Dobrin
    Member

bine ai venit pe la noi george!

gmpredut
    Member

@Radu Dobrin wrote:

bine ai venit pe la noi george!

Multumesc pentru primire.Sa ne vedem cu bine la meci.O sa pun niste poze si aici,si faze cu golurile daca o sa existe. :)

Radu Dobrin
    Member

1-0 la pauza…pacat..am jucat binisor, dar golul a venit ca in curtea scolii…fundasi care visau cu ochii deschisi si stancioiu prins pe picior gresit

ca fapt divers, singurele (doua) goluri ale lui bundea din anul asta competitional au fost cu noi :(

in plus, varga in loc sa puna latul din 6m in poarta goala a preluat si aia a fost …

goooooooool…lazar..superba toata faza

2-1..pacat…meritam un punct..felicitari george!

07Ex
    Keymaster

Intr-adevar pacat ca am pierdut. Cred ca mai meritat ar fi fost un egal. 🙄

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • The topic ‘08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)’ is closed to new replies.