Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)
- This topic has 38 replies, 13 voices, and was last updated 10 years, 10 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
March 30, 2012 at 4:08 pm #50888
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a XXV-a a Ligii 1.
Duminica, 8.4.2012, ora 21:30, stadion Ghencea.April 2, 2012 at 5:20 pm #92874laucantona
MemberBatem la Steaua si vom pastra titulatura de Gasca Nebuna.
April 2, 2012 at 6:45 pm #92875dragos
Membernoi n-am fost in stare sa-i batem pe “baturii batutilor” (mioveni)
)
isaila ar fi bine sa revizuiasca manualul jocului in viteza si combinativ, intrucat suntem restantieri 😮April 3, 2012 at 11:06 am #92876sircos
Memberpe la ce ora incepem sa ne strangem la stadion ?
April 3, 2012 at 4:24 pm #92879ultrasro
MemberIntre 20.15 si 20.30 ne strangem, fac lista si apoi merg sa cumpar biletele.
April 4, 2012 at 10:11 pm #92877toni
MemberSalut,
As veni si eu la meciul cu steaua in galerie, ma primiti ?
E primul meu post aici, sper ca nu am incalcat vreo regula.
April 4, 2012 at 10:27 pm #92878ngm
MemberHAI TONY, TE ASTEPTAM.
OVIDIU VA ANUNTA CLAR LOCUL DE INTILNIRE .OVIDIU AM INTELES CA LA 20.00 SAU 20.30 INCHID CASELE DE BILETE.
AFLA , SA NU RAMINEM IN POM.April 5, 2012 at 7:51 am #92880sircos
MemberApril 5, 2012 at 4:27 pm #9288107Ex
KeymasterVor să-i bată pe burta goală! “Nu avem nevoie de prime în meciurile cu Steaua!”
Atacantul echipei Sportul Studenţesc, Costin Curelea, a declarat, joi, că în meciurile cu formaţii precum Steaua, nu are nevoie de nicio primă de victorie şi a precizat că nu îi este frică de adversarul din etapa a XXV-a a Ligii I.
“Cu echipele mari ne motivăm mult mai bine. Apare o automotivare şi nu mai trebuie nimic altceva. Nu trebuie să ne spună nimeni, nimic cum să jucăm. Va fi un meci foarte dificil în Ghencea. Orice meci cu Steaua e important şi asta ne va face să ne dăm viaţa pe teren. Nu ne e frică de nicio echipă. Nu cred că suntem avantajaţi, pentru că au un nou antrenor şi trei rezultate negative. Acum ne vor lua mai în serios”, a spus Curelea.
Costin Curelea speră ca Sportul să-şi poată impune jocul în partida cu Steaua. “Acum avem o mare sete de puncte, de care avem mare nevoie. Ambele echipe vor alerga la fel de mult după cele trei puncte. Am adunat mai multe puncte decât Steaua sau Dinamo, pentru că nevoia disperată ne-a făcut să ajungem aici. Sper să nu fie o diferenţă prea mare între noi şi Steaua, aş vrea să le ţinem piept şi să ne impunem ritmul nostru. Nu trebuie să mergem acolo să ne apărăm”, a adăugat Curelea.
Costin Curelea este deranjat de faptul că în Liga I se dispută meciuri în ziua de Paşte. “Şi aşa nu vom avea Paşte, pentru că vom juca luni. Ziua de Paşte o vom face în cantonament, pentru că aşa e programul în România. Să nu ne trăsnească de sus”, a explicat Curelea.
Partida Steaua – Sportul, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.30. (Mediafax)
“Jucătorii sunt puţin lipsiţi de încredere! Dacă vrem să mai visăm la titlu, trebuie să câştigăm cu Sportul”
Steaua va juca împotriva Sportului Studenţesc duminică, începând cu ora 21:30, un meci foarte important pentru viitorul roş-albaştrilor, care mai speră încă la titlu.
Stoichiţă a analizat situaţia din cadrul lotului, jucătorii având o lipsă de încredere după ultimele rezultate din campionat.
“Jucătorii sunt puţin lipsiţi de încredere după ultimele rezultate. Le-am spus însă că trebuie să realizeze unde sunt, Steaua e Steaua. Îi văd preocupaţi să ajungem acolo unde ne este locul. Dacă vrem să mai visăm la titlu, trebuie să câştigăm.
Luăm meciul cu Sportul foarte în serios. Nu tratăm superficial această săptămână premergătoare meciului, iar duminică încercăm să câştigăm”, a spus Mihai Stoichiţă la gsptv.
Steaua aruncă milioane pe transferuri ratate, dar investeşte în viitorul altor echipe! A pierdut 2 puşti care joacă în Liga I la doar 15 aniDegringolada de la nivelul grupelor de copii şi juniori ale Stelei a adus echipa roş-albastră în situaţia de a întări, involuntar, celelalte echipe din Liga I cu fotbalişti tineri. După ce ProSport v-a prezentat cazul exodului juniorilor către Dinamo, iată că Steaua se va confrunta duminică, în meciul cu Sportul, cu alţi doi tineri de perspectivă pe care i-a pierdut: Răzvan Popa şi George Mareş (ambii au 15 ani).
Primul a debutat contra lui Dinamo, bifând trei minute pe finalul partidei. Al doilea l-a ţinut pe bară pe Curelea la meciul cu Mioveni şi a fost cel mai periculos jucător al lui Isăilă. Ambii provin din Academia Stelei, echipă pe care vor să o învingă etapa viitoare. “Ne pare rău că nu prea mai sunt juniori acolo. Ţin minte că stăteam pe marginea terenului, eram copil de mingi şi visam să jucăm şi noi în Ghencea, dar din păcate nu s-a putut. Nu o să-mi fie greu să joc împotriva lor, dimpotrivă, e o motivaţie în plus”, s-a destăinuit George Mareş într-un interviu acordat la ProTV.
S-ar duce şi la Dinamo
Crescuţi la echipa din Ghencea, cei doi nu îşi fac un scop în a se întoarce la echipa roş-albastră. Răzvan spune că în cazul în care i se va ivi oportunitatea, ar juca şi pentru marea rivală. “Eu sunt profesionist şi trebuie să dau totul oriunde aş juca. Nu contează dacă sunt stelist şi joc la Dinamo, sau invers, atâta timp cât îmi fac treaba cum trebuie”, mărturiseşte Răzvan Popa.
Rădoi era singurul care mai vorbea cu noi din când în când, ceilalţi nici nu se uitau la noi
George Mareş, fotbalist Sportul StudenţescDupă Dobrin şi Răducioiu urmez eu în clasamentul celor mai tineri jucători care au debutat în Liga I
Răzvan Popa, fotbalist Sportul StudenţescApril 5, 2012 at 5:40 pm #92882cameliu
Membergsp
STEAUA – SPORTUL, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Isăilă are un spion care îi dezvăluie secretele Stelei: “El îi cunoaşte bine”Isăilă apelează la toate metodele pentru a descifra jocul Stelei
Steaua va juca în Ghencea, duminică, împotriva Sportului, iar “studenţii” sînt mai încrezători ca niciodată că pot scoate un rezultat bun. Daniel Isăilă are un atu care îl va ajuta să descifreze jocul Stelei
“În meciurile importante te mobilizezi altfel, iar atunci cînd ţi-e teamă sau respecţi prea mult un adversar, te autodepăşeşti. Orice adversar trebuie tratat cu acelaşi respect şi trebuie să încercăm să ne impunem jocul. O să încercăm să-i analizăm foarte bine, să vedem care le sunt punctele forte, care le sunt punctele slabe şi vom încerca să-i surprindem.
Voi vorbi şi cu Cezar Lungu, pentru că vine de la Steaua. Nu o să-l scot din poartă, pentru că nu e prima dată când se întîmplă o astfel de situaţie”, a explicat Isăilă.
Cezar Lungu a jucat la Steaua între 2009 şi 2011, de unde a fost transferat de Astra. Sportul l-a luat sub formă de împrumut de la echipa prahoveană.
Steaua – Sportul se va disputa duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO
Sursa: Mediafax
April 6, 2012 at 8:45 am #92883ngm
MemberSportul vrea să bifeze şi Ghencea pe harta “bombelor” din acest an! Isăilă vede punctul comun cu Steaua: “Şi noi şi ei alergăm după acelaşi lucru”
Steaua îşi va juca duminică probabil ultima şansă de a mai spera la titlu în acest sezon în faţa revelaţiei returului, Sportul Studenţesc. Echipa lui Daniel Isăilă a umilit-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare (3-1) şi i-a pus o piedică nesperată liderului CFR (1-1), iar acum se pregăteşte de o nouă surpriză în Ghencea.
“În condiţiile în care jocul o arată, ne-am mulţumi şi cu un egal. Noi mergem să încercăm să câştigăm. E clar că nu plecăm ca favoriţi, avem problemele noastre, accidentările lui Beţa şi Patriche, Ghinga şi Dobre sunt suspendaţi. Nici cu Dinamo nu am plecat ca favoriţi, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Noi am fost forţaţi şi de aceea au apărut aceşti copii în echipă.
Important e să mergem acolo, să jucăm, să dăm totul şi să obţinem maximum din acest joc, cele trei puncte. E important pentru noi să o încurcăm pe Steaua, pentru că avem nevoie de puncte. Trebuie să arătăm pe teren că suntem în stare să le obţinem. Şi noi şi ei alergăm după puncte. Cred că va ieşi un joc spectaculos şi cel mai bun să câştige”, a spus Isăilă.April 6, 2012 at 10:51 am #92884dragos
Membercuraj gaina ca te tai……
aceste declaratii optimiste trebuiesc demonstrate pe teren, altminteri raman doar vorbe……mi-ar fi placut, ca echipa sa se super-motiveze si in precedentele etape: cu sibiul si mioveniul
)
insa, probabil, acolo s-au super-demotivat)
)
April 6, 2012 at 5:19 pm #92885ultrasro
MemberCum spunea Florin pe http://www.sportb.ro: “conducerea studenţilor trebuie să fie atentă să nu trimită în teren vreun copil fără buletin, pentru că Liga s-ar putea sesiza, iar rezultatul meciul să fie decis la masa verde pentru desconsiderarea adversarului”
April 6, 2012 at 6:37 pm #92886ngm
MemberDaniel Isăilă crede în echipa sa: “Nu mă tem de nimic în meciul cu Steaua”
Înaintea meciului de duminică cu Steaua (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), antrenorul celor de la Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, priveşte cu încredere confruntarea din Ghencea.
“Este un meci de campionat cu un adversar, care nu mai are nevoie de nici un comentariu. Steaua este o echipă puternică, dar vine după o serie de trei rezultate negative. Au forţă în joc, îşi creează multe ocazii şi nu ne va fi deloc uşor, mai ales că avem mulţi indisponibili. Cu toate acestea nu ne vom da bătuţi”, a declarat Isăilă, potrivit DolceSport.
“Nu mă tem de nimic la meciul cu Steaua, plecăm cu şansa a doua, dar vom merge să speculăm punctele slabe ale adversarului. Cînd joci cu echipe puternice, gen Dinamo, Steaua, Rapid, motivaţia vine de la sine”, a adăugat Daniel Isăilă.April 7, 2012 at 12:57 pm #92887ngm
MemberStoichiţă: ”Vreau doar să batem Sportul. Nu mă interesează la ce diferenţă”
Despre meciul cu Sportul: ”Nu îmi doresc o victorie la diferenţă mare de scor, ci doar o victorie. Vor veni şi momente de descătuşare şi vor face diferenţa. O să se găsească cine să o bage în aţe, pentru că am jucători descurcăreţi în atac”.
Despre adversar: ”Sportul e o echipă care a evoluat mult mai bine în retur decât în tur, dar nu ştiu dacă este o revelaţie pentru că rezultatele sînt contradictorii. Vom fi mult mai atenţi decît la Tîrgu Jiu şi vom încerca să cîştigăm şi să nu mai avem surprize. Sîntem atenţi la jucătorii Sportului, nu-i desconsiderăm, chiar îi tratăm cu respect, dar vrem să-i batem. Îi respect pentru că au o echipă care joacă fără complexe cu oricine şi au un antrenor ce a avut rezultate foarte bune cînd a fost tehnicianul de serviciu la Braşov”.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.