08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • Author
    ngm
    Member

Deja tremură! » Stoichiţă a apărut stresat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sportul

Antrenorul are semnale că poate fi demis după prima înfrîngere şi a aflat că Ilie Stan e pregătit să revină pe bancă.

Mihai Stoichiţă bifează în seara asta abia al doilea meci la conducerea Stelei şi deja e stresat. Antrenorul are informaţii că-şi riscă postul contra Sportului Studenţesc, ca şi în rundele ce vor urma. Gigi Becali tot mai speră la unul dintre primele două locuri şi în nici un caz n-ar ierta ratarea accesului în Europa League, adică pierderea primelor cinci poziţii ale clasamentului, şi e gata să-l sacrifice şi pe Stoichiţă, pe care abia l-a adus. În locul lui ar reveni Ilie Stan, adică exact omul pe care “Lippi” l-a înlocuit!

Şomer de cînd a fost dat afară, “Iliesta” aşteaptă pasul greşit al Stelei şi apel de la Becali ca să se întoarcă. Tensiunea de care e înconjurat e vizibilă şi în comportamentul lui Stoichiţă. În general un tip calm, care-şi controlează bine emoţiile, tehnicianul a apărut ieri într-o conferinţă de presă şi a arătat extrem de stresat.

S-a mişcat încontinuu pe scaun, ca un tic, indiferent de felul în care decurgea discuţia. A fost dezorientat încă din start, fiindcă n-a avut un discurs de introducere, cum procedează de obicei antrenorii: “Puteţi să-mi adresaţi direct întrebări”. A răspuns scurt de cîte ori a fost chestionat, continuînd să se agite singur pe scaun şi n-a glumit niciodată. Iar după cinci minute s-a ridicat şi a ieşit din sală. Pe lîngă presiunea legată de păstrarea postului în acest final de sezon, Stoichiţă mai are o grijă: azi va fi primit, la revenirea lui în Ghencea, de un public potrivnic. Suporterii au anunţat deja că au de gînd să-l conteste. E singurul subiect despre care “Lippi” a comentat mai liniştit: “Asta e, am mai trecut prin aşa ceva şi ultima oară cînd am antrenat-o pe Steaua, dar am plecat cu capul sus”.

“Nu-i analizez, nu eu i-am adus!”
    Stoichiţă a răspuns surprinzător atunci cînd a fost întrebat despre situaţia lui Geraldo, un fotbalist al cărui acord expiră după ultima etapă a campionatului: “Dacă mi se prelungeşte contractul şi din vară încolo, atunci o să-mi dau cu părerea. Dar aşa, nu! Eu am angajament pînă la finalul sezonului şi antrenez ce am găsit, e un lot pe care nu eu l-am făcut”.

Nu marchează, dar “e un băiat extraordinar”
    Antrenorul Stelei s-a referit ieri şi la Tatu, atacantul care n-a mai înscris în campionat din etapa a doua. “Eu sper să fie vorba doar despre ghinion în cazul lui. E un profesionist adevărat, după cum îl văd la antrenamente, şi are un caracter frumos, e un băiat extraordinar”, a explicat Stoichiţă.

“Nu mă gîndesc la o diferenţă mare de scor, vreau măcar să cîştigăm. Cu 1-0, nu contează cu cît!” (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

“Să fim atenţi la Sportul, o echipă lipsită de complexe şi care a progresat enorm faţă de turul campionatului!” (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

Punctul de intalnire al galeriei este acelasi ca anul trecut?

ultrasro
    Member

Tot La Sere, intre 20.15 si 20.30.

cameliu
    Member

Jenant, jenant, jenatnt, am vazut destul, au trecut aia de 2 ori jumatea si o fost destul…

lucian
    Member

nu ne ramane decat sa jucam frumos… macar asta sa ne iasa ca pana acum nu prea ne vedem pe teren… hai ca se poate

ashone
    Member

am mai luat 6 in campionatul asta…. :-* ….

dragos
    Member

asadar, declaratiile inaintea meciului au fost de sanchi !!
    concluzia mea dupa o repriza este urmatoarea: PACAT CA JUCAM IN LIGA 1 !!
    sunt deja 3 meciuri in care sportul mimeaza jocul…..
    ma bucur pt Tibi Balan, ma bucur ca steaua a urcat pe locul 2, iar sportul ar trebui sa se pregateasca temeinic de liga secunda !!
    cand vezi cum joaca sibiul, tg mures si petrolul, poti spune, daca vrei sa fii obiectiv, ca sportul isi merita locul in liga secunda !!!

hai, cu promovarea !!!!

PS: asstept 7 sau 8 sa raman in istoria RUSINII !!! :)) =))

ashone
    Member

imagini la pauza cu un cioban si un ucrainean falit. unu’ ridea si altu’ zimbea ca grebla. cel putin ne distram la munca. imi pare rau ca ciobanul nu i-a aratat testiculele ucraineanului. :ymparty: ….ca minte, amindoi sint la fel.

ashone
    Member

:ymhug: au dat gol. ai nostri evident. la 2-3 osa postam “hai ca se poate”…io sint la munca. ma duc sa ma culc. o seara buna.

cameliu
    Member

Suntem naivi rau…
    La curelea a fost 11m, era 3-2 si nu se stie…
    Insa prima repriza a fost de cosmar… l-am facut jucator pe impiedicatul de tatu, si pe adormitul de balan…

Dupa cum am zis pt retrogradare conteaza meciurile cu Astra, Mures, Gazu, Petrolu si poate ceva se poate lua cu Pandurii. Daca luam minim 11 puncte in cele 9 meciuri ramase scapam!
    Eu zic ca e totusi realizabil!

ssfan
    Member

Teoretic nu ar trebui sa am nimic deosebit cu rezultatul … :ymhug:, pana la urma am jucat cu Steaua.
    Ce ma intriga este atitudinea lui Isaila, de cateva etape incoace doar constata cu oarecare seninatate ca echipa n-a jucat nimic, ca nu a avut atitudine, ca a jucat cu mingi lungi, etc. Azi zicea ca Sportul n-a existat prima repriza @-). Ma intreb ce urmeaza :D, nu de alta, dar am temeri foarte mari pentru jocurile cu echipe mai mici ce urmeaza, sper sa ne salvam totusi.

dragos
    Member

retineti un fapt: steaua ne-a batut fara sa transpire !! :D

puteam sa marcam 2 goluri, insa steaua ne dadea 10 (zece) !!
    steaua nu s-a concentrat si de aceea a ratat, dar ne putea da 10.

steaua a jucat lejer, de vacanta……la golul 4, s-au dat 15 pase fara ca jaloanele sportului sa atinga mingea !!!!!!

hai, sa fim seriosi: steaua a jucat numai cu viteza intaia, nici nu s-a sinchisit sa apese pedala…. X(

cu regret va spun : retrogradam a doua echipa. :ymdevil:

ultrasro
    Member

Mai lasa-ma cu previziunile tale Casandro!

ssfan
    Member

Daca echipa vrea cu adevarat sa se salveze, a demonstrat ca poate. Aseara nu m-a convins ca a vrut cu adevarat.
    Nu mai vorbesc de prietenii mei “caini” care au mirosit blatul, cu nasul lor ascutit :)

ngm
    Member

Distracţie în loja din Ghencea » Gigi Becali şi Vasile Şiman au bătut cuba la 2-0

stadionului din Ghencea, Gigi Becali, patronul steliştilor, s-a bucurat într-un mod inedit pentru reuşita formaţiei sale.
    Gigi Becali a sărit de pe scaun şi s-a îndreptat spre loja din stînga, acolo unde stătea patronul Sportului, Vasile Şiman. A început să rîdă înspre acesta, Şiman a zîmbit, s-a ridicat şi el şi a venit lîngă geamul despărţitor, prin care cei doi au simulat cum bat cuba, spre deliciul suporterilor de la tribuna 0.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.