Home › Forums › Archive › Sezon 2011-2012 Season – Liga I › 08.04.2012 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-1(3-0)
- This topic has 38 replies, 13 voices, and was last updated 11 years ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
April 9, 2012 at 6:23 pm #92903
ultrasro
MemberSuntem pe 17, e cam groasa!
April 9, 2012 at 7:00 pm #92904ashone
Member@ultrasro wrote:
Suntem pe 17, e cam groasa!
bine ca v-ati trezit. poza de mai sus e expirmarea ciobanului fata de ucrainean. destepti amindoi. eu am tras cortina peste sezonul asta.
April 9, 2012 at 8:40 pm #92905ngm
MemberCORTINA TA E TRASA DE MULT, ASHULE !!!
April 9, 2012 at 8:46 pm #92906Ace of Spades
Member@ultrasro wrote:
Suntem pe 17, e cam groasa!
Pai normal ca suntem pe 17 cand alde Chiajna si Mures sunt favorizati clar de arbitri, iar pe noi ne vaneaza ca hotii de cai . La Brasov-Chiajna, echipei lui Sumudica i s-a anulat un gol, iar la Rocha, la golul de 2-0, a fost offside clar ca lumina unei supernove. Noua nu ne-a dat penalty nici cand era deja 3-0 pentru Steaua, sa nu mai vorbim de golul perfect valabil anulat de tusiera in meciul cu Mioveni. Cred ca si daca jucam cu o divizionara C, tot acestia ar fi avantajati. Or exagera Ovidiu cu arbitrii cateodata, dar parca prea potrivnic a fost arbitrajul in ultimele etape pentru noi, pe cand la celelalte contracandidate nu prea au fost probleme, ba chiar au primit si bonusuri de la “cavalerii fluierului”. Anul trecut, statistica a aratat ca dupa Universitatea Craiova noi am fost cei mai dezavantajati, dar acum cred ca suntem lideri detasati.
April 9, 2012 at 10:28 pm #92907MarcAntoniu
MemberEra de așteptat.
Cu lotul restrâns pe care-l are Sportul Studențesc acum
și după tonusul afișat în ultimile două meciuri
nu aveam mari speranțe pentru această partidă.
Oarecum mi s-a părut un meci cedat,
2-3 minute cât am văzut din transmisia tv.April 10, 2012 at 7:05 am #92908dragos
Memberintreb retoric: unde-i spiritul de luptatori ? inaintea partidei, jucatorii spuneau ca-si vor da viata pe teren !!!
)
)
April 10, 2012 at 12:25 pm #9290907Ex
Keymaster@dragos wrote:
intreb retoric: unde-i spiritul de luptatori ? inaintea partidei, jucatorii spuneau ca-si vor da viata pe teren !!!
)
)
Eu nu m-am uitat la meci asa ca nu ma pot pronunta, dar intreb si eu retoric, oare am uitat cu totii ca jucam cu juniori de 16-17 ani? In fond ce sa cerem de la baietii astia. Dau si ei pe teren cat pot, dar nu au experienta necesara sa se bata de la egal la egal cu jucatorii Stelei.
Eu nu consider ca o infrangere in Ghencea, chiar si la scor, este o mare problema. Totul e sa batem echipele cu care ne luptam la retrogradare. Steaua o sa-i bata si pe Tg Mures si pe Chiajna, asa ca, nici echipele astea nu vor scapa. Pana una alta hai sa vedem ce vom face etapa viitoare cu Astra. Ala e un meci pe care trebuie sa-l castigam.
April 11, 2012 at 11:42 am #92910dragos
Member@07Ex wrote:
@dragos wrote:
intreb retoric: unde-i spiritul de luptatori ? inaintea partidei, jucatorii spuneau ca-si vor da viata pe teren !!!
)
)
Eu nu m-am uitat la meci asa ca nu ma pot pronunta, dar intreb si eu retoric, oare am uitat cu totii ca jucam cu juniori de 16-17 ani? In fond ce sa cerem de la baietii astia. Dau si ei pe teren cat pot, dar nu au experienta necesara sa se bata de la egal la egal cu jucatorii Stelei.
cu acesti jucatori am inceput returul……stim ce pot si ce nu.
problema a fost de atitudine….cu steaua, sibiu, mioveni – atitudine ZERRRO
ai vazut meciurile cu fc brasov, dinamo sau cfr ??
eh, acolo s-a vazut ATITUDINEA :ymapplause:cand ai atitudine (coroborata cu munca) este imposibil sa pierzi tot….trebuie sa mai si castigi.
May 14, 2012 at 9:39 pm #9291107Ex
KeymasterSubiectul a fost arhivat.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.