09.04.2005 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 09.04.2005 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Stadion Regie, ora 17:00, transmis la TVR2.

dragos
    Member

cand este sa joace impotriva lui sorin cartu, danezul are teama;
    el prefera sa joace mai bine cu steaua, dinamo, rapid decat cu cartu, pentru ca este un antrenor care isi aseaza echipa pentru a nu primi gol….nu face o echipa pentru atac, ci doar pentru aparare…..sa speram, ca sambata vom invinge……

Daca ii vom supune unei presiuni constante sigur vor gresi. In tur cand am pierdut la Galati ei au avut una sau doua faze si ne-au dat gol iar noi am ratat exasperant. Cartu e unul dintre antrenorii care ar face treaba in Italia unde se joaca inchis si la rezultat. Sper sa le spargem apararea cel putin de doua ori, iar baietii din apararea noastra ii va putea anihila pe Bilasco si Sava.

dragos
    Member

din pacate, sunt foarte racit si daca nu ma voi face bini, nu voi putea striga pe stadion (insa voi fi prezent, mort-copt)…..

cameliu
    Member

Sportul Studenţesc – FC Argeş, ora 17:00
    Arbitri: Ionică Serea – Aurel Oniţa, Sorin Caia – Zoltan Erdei
    Observatori: Dumitru Mihalache, Dan Dragoş Crăciun

dragos
    Member

tre’ sa perseveram in SUCCESE !!!!

Radu Dobrin
    Member

cameliu…unde auzim meciul? (aflu de totalsport mai tirziu)

cameliu
    Member

daca nu-l da totalsport, nu prea avem unde…

Trevizes
    Member

Eu cred ca o sa-l dea radio totalsport.
    La meciul de la Craiova eu am fost unul dintre comentatori. :D
    Iar meciurile de acasa insa nu le voi comenta, sunt pe stadion, logic, nu?
    N-ar strica sa vina vreun suporter de-al Sportului mult mai bine informat si intr-o emisiune cu si despre suporterii la Radio TS.

Radu Dobrin
    Member

nu ai trecut de cam de mult pe aici, trevizes! :)
    (am si uitat sa te intreb cind ai fost fost ‘live’ pe ts :))

@Trevizes wrote:

Eu cred ca o sa-l dea radio totalsport.
    La meciul de la Craiova eu am fost unul dintre comentatori. :D

bun comentar :)

@Trevizes wrote:

Iar meciurile de acasa insa nu le voi comenta, sunt pe stadion, logic, nu?
    N-ar strica sa vina vreun suporter de-al Sportului mult mai bine informat si intr-o emisiune cu si despre suporterii la Radio TS.

deloc rea idea

cameliu
    Member

SPORTUL STUDENŢESC – FC ARGEŞ
    stadion Regie
    azi, ora 17:00
    În direct TVR 2

SPORTUL (alb)
    33. Stăncioiu – 21. S. Rădoi, 6. Secăreanu, 2. A. Raţiu, 13. L. Rusu – 7. St. Stancu, 8. Cruceru, 5. C. Lazăr, 22. M. Nae – 9. Mazilu, 18. Curelea
    antrenor Dan Petrescu
    Rezerve: 1. Stanca, 3. Dedu, 10. T. Bălan, 11. Varga, 14. Ferfelea, 16. L. Turcu, 20. G. Bucur
    Absenţi: Maxim (suspendat), Ciupe (accidentat)

FC ARGEŞ (violet)
    1. Preda – 5. Chiţa, 25. M. Radu, 15. Şomcherechi, 3. Baicu – 10 Prepeliţă, 18. M. Sava, 8. Danciu, 13. E. Dică – 7 Bilaşco, 9 Tănasă
    antrenor Sorin Cîrţu
    Rezerve: 72. Vintiţă, 6. Bobi Verdeş, 16. Domocoş, 19. Dobre, 20. Crivac, 21. Marincău, 24. Vrăjitoarea
    Absenţi: M. Negru, Negoiţă (ambii accidentaţi)

Arbitru I. Serea (Focşani). Asistenţi A. Oniţă (Constanţa), S. Caia (Timişoara). Arbitru de rezervă Z. Erdei (Slatina). Observatori D. Mihalache (Bucureşti), D. Crăciun (Cluj)

Intrarea liberă

Bălan şi Bucur, incerţi
    Înaintea meciului cu FC Argeş, Dan Petrescu nu ştia dacă va putea conta pe doi dintre cei mai buni jucători ai Sportului: “Nu cred că voi începe cu Bălan şi Bucur. Încă nu sînt refăcuţi complet”. Patronul “studenţilor”, Vasile Şiman, a completat: “Trebuie neapărat să cîştigăm. Astfel ne-am rupe de zona de jos a clasamentului. Evitarea retrogradării nu poate fi numit obiectiv pentru Sportul”. / Paul Muntenescu

cameliu
    Member

Bursucul cere constanţă
    Jucătorii Sportului trebuie să-i demonstreze lui Dan Petrescu că sînt în stare să cîştige două meciuri la rînd. Bursucul crede că jocul alb-negrilor este mai slab decît în tur, însă e mulţumit de faptul că elevii săi nu se mai întrec în ratări.
    Cu o victorie în faţa piteştenilor se poate considera Sportul salvată de retrogradare?
    Dan Petrescu: N-aş spune asta. Important este să ne salvăm cît mai repede, după aceea va trebui să tindem mai sus. Oricum, nici meciul cu piteştenii nu va fi foarte uşor. De cînd a venit Cîrţu, n-au pierdut nici un joc, şi asta spune multe.
    Veţi miza pe Bucur şi Bălan, absenţi în meciul cu Craiova?
    Încă nu m-am hotărît. Cei doi nu sînt refăcuţi complet şi nu ştiu dacă pot să reziste 90 de minute.
    Ce mai lipseşte Sportului pentru a deveni o echipă de top?
    Constanţă în rezultate. Asta este o problemă veche a echipei. Vreau să-mi demonstreze că sînt în stare să cîştige două partide la rînd.
    Sînteţi mulţumit de rezultatele din retur?
    De rezultate nu pot să mă plîng, însă jocul mi se pare că este mai slab decît cel din tur. Singurul lucru care mă mulţumeşte este că raportul ratări-goluri s-a mai echilibrat.

Victorii cu Steaua şi Rapid
    Dan Petrescu aşteapă cu mult interes meciurile cu rivalele din Bucureşti. “Trebuie să le batem pe Steaua şi Rapid. Pînă acum am cîştigat meciurile cu contracandidatele la retrogradare, dar nu am învins echipele mari din Bucureşti, cu excepţia Naţionalului. Astea sînt meciuri care contează foarte mult”, crede antrenorul Sportului.

Bucur şi Tănasă, cei mai rapizi
    Sorin Cîrţu are numai cuvinte de laudă la adresa vîrfurilor Ciprian Tănasă şi Gigel Bucur: “Sînt cei mai rapizi atacanţi din România. Viteza lor este impresionantă”. Cîrţu l-ar putea introduce pe Ştefan Preda în locul lui Vintilă, care a greşit grav în meciul precedent. (Silviu MIHAI)
    andrei.calin@prosport.ro

lsolcan
    Member

Scor final 0 – 0
    dupa un meci foarte slab
    Avem – 2 la adevar

cameliu
    Member

la adevar avem -1!!!

Pacat ca nu putem cistiga 2 meciuri consecutive… speram la Intertoto!
    Pina la urma sa vedem treimea plina a paharului… am luat un punct!

Poate luam unul si la Farul…

Giani
    Member

Am batut 60 km degeaba, ca sa il vad pe Serea cum il opreste pe Gigel complet aiurea, pentru un fault inexistent, si cum face dintr-o faza periculoasa, de unu la unu cu fosila (pardon, portarul) un maret atac pozitional (minutul 60), cum un pitecantrop cu pretentii umane a avut grija de tibiile jucatorilor nostri fara a fi sanctionat vreodata, cum Mazilu este faultat la 18 metri si e sanctionat cu fault in atac (minutul 63) si cum Nae rateaza o lovitura de cap de la 6 metri in minutul 90. Scarbos meci, incheiat cu un rezultat nul, de care se bucura si acum toate nulitatile din campioblatul lui Craciunescu, adevaratul conducator al primelor trei divizii.

Intrebare de baraj: nu vi se pare suspect ca oligofrenul ala din urbea lui sechela ne arbitreaza al doilea meci consecutiv acasa?????

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • The topic ‘09.04.2005 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti’ is closed to new replies.