09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 72 total)
 • Author
  Posts
 • #50604
  07Ex
  Keymaster

  Meciul cu Cetatea se va juca miercuri 9.05.2007.

  #78620
  Giani
  Member

  Trecand peste alte observatii si temeri, ma opresc la remarca fundasului Dedu: “trebuie sa batem”. Totusi Suceava este pe locul 15, stiu ca traditia este sa fim maica ranitilor cu candidatii la retrogradare, dar de data asta trebuie sa fim killeri. Si daca atat a putut echipa de pe locul 4, la Suceava trebuie sa ne remediem drastic golaverajul sifonat de dorinta jucatorilor de a scapa de Julius Caesar Zamfir.

  #78621
  MarcAntoniu
  Member

  8) TREI GOLURI MARCATE DE STUDENTI” SI SE SCHIMBA TRADITIA IN NORMA PENTRU ORICINE JOACA CU SPORTU”
  NU SE SUPARA NIMENI DACA LE DAM SASE 😆 !!!

  #78622
  franz_kafka
  Member

  Exista ceva sanse sa fiu prezent la meci… Voi fi lesne de recunoscut dupa cuvantul jihad pe care il voi avea inscris pe pieptul dezgolit si dupa centura cu dinamite pe care o voi purta cu mine. Va dati seama ca, intr-un astfel de caz, vom castiga oricum, deoarece in situatia in care cursul meciului ne este defavorabil, voi fi nevoit sa ma napustesc in cabina unde se afla statia de amplificare pentru a face niste revendicari, sub amenintarea detonarii explozibilului daca nu sunt satisfacute neconditionat. De exemplu: 3-0 pentru SS, meci castigat la masa verde!
  Dar numai sa pot fi prezent la meci, deoarece in viata, realizarea unui lucru maret, precum acesta, este afectat de felurite maruntisuri: meteo, transportul public, programul de munca, etc.

  #78623
  Zibling
  Member

  Deci, avem si extremisti printre noi… asa ca sa stiu si eu. Desi am impresia ca nici sub astfel de amenintari, sucevenii nu se vor lasa… Liga a III-a e mai ucigatoare decat un set de dinamite.

  #78624
  Giani
  Member

  Decat sa ii amenintam cu dinamita pe suceveni, mai bine mergem la cantonamentul jucatorilor nostri cu o haita de pitt-bulls, si ii amenintam ca daca nu inving la Suceava punem cainii pe ei :). Sau mai bine le acordam incredere si, desi nu vom putea fi prezenti la meci din cauza distantei si a zilei de miercuri, in care tot romanul este la munca. Poate parea aberant, dar jucatorii sunt mult mai motivati sa castige totul, vazand ca promovarea este inca posibila dupa furtisagul de la Buzau.

  #78625
  franz_kafka
  Member

  Am inteles ca meciul se desfasoara la ora 18:00… La cat de innorat e afara, se pare ca la ora meciului jucatorii vor cam orbecai, pentru ca stadionul nu dispune decat de o nocturna care funtioneaza in exclusivitate pe baza de lumina naturala (luna+stele)! Daca mai si ploua, ceea ce nu-i exclus,… va fi un meci intre chiori! Va fi distractiv, insa nu si pentru mine, deoarece ploaia o sa-mi ude dinamita!

  O zi autentica de panem et circenses!

  #78626
  franz_kafka
  Member

  Niste informatii, mai mult sau mai putin, utile:

  1. Echipa gazda nu se va putea baza pe doi titulari: Claudiu Streinu si Catalin Ivasca fiind suspendati in urma cumulului de cartonase galbene, asteptandu-se in schimb revenirea lui Marius Onciu si Andrei Rohetki. De asemenea, exista sanse sa revina si atacantul Vasilica Dicher, o decizie in acest sens urmand a fi luata in ziua meciului.

  2. Brigada de arbitri:
  Dan Burca (Mangalia)
  Danut Dumitru (Focsani)
  Liviu Ciubotariu (Galati)

  3. meciul va putea fi ascultat pe net, fiind transmis de radio iasi: http://www.radioiasi.ro/website.nsf/live (am verificat adresa, functioneaza)

  #78627
  dragos
  Member

  moldovenii sunt in foame de puncte……………s-ar putea sa ne urce pe garduri !!! (sper sa ma insel).
  daca gazdele vor juca la intimidare, atunci N-AVEM SANSE, deloc !!!
  (suntem firavi si nu putem fi “rai”).

  #78628
  ultrasro
  Member

  Suntem rai deci nu putem fi “firavi” !!!

  #78629
  franz_kafka
  Member

  Astazi, a plouat torential…, deci va fi un meci greu pentru echipa care se crede mai tehnica, si mai usor pentru cea care stie sa suteze din orice pozitie si de la orice distanta! Nu-i exclus sa mai ploua si in timpul meciului…

  antrenorul principal al FC Cetatea, Marian Pană:
  „Partida de astăzi este foarte importantă pentru noi şi chiar dacă întâlnim una din cele mai bune echipe din serie, trebuie să facem tot ce-i omeneşte posibil pentru a ne impune. Eu am încredere în dorinţa de revanşă a jucătorilor mei, iar rezultatele pozitive obţinute în ultima perioadă mă îndeamnă să fiu optimist”.

  #78630
  Zibling
  Member

  Avem un nesanatos printre noi… asta daca mai era nevoie s-o spun 8)

  Adica, ultrasro este in drum spre Suceava si in cca 15 minute va ajunge acolo. Are laptop, telefoane, tot – deci putem obtine info calde de la fata locului. Insa, am inteles ca e innorat ca dracu’ si zicea si ceva de grindina. :(

  Pentru mine cred ca va fi primul meci “vizionat” pe forum. Voi incerca sa fac proba si la acel Radio Iasi dat ca link de cineva mai sus.

  #78631
  Giani
  Member

  linkul e foarte valid, si baietii transmit orice, numai meciul nu.

  #78632
  cameliu
  Member

  @Zibling wrote:

  Adica, ultrasro este in drum spre Suceava si in cca 15 minute va ajunge acolo. Are laptop, telefoane, tot – deci putem obtine info calde de la fata locului. Insa, am inteles ca e innorat ca dracu’ si zicea si ceva de grindina. :(

  Pentru mine cred ca va fi primul meci “vizionat” pe forum. Voi incerca sa fac proba si la acel Radio Iasi dat ca link de cineva mai sus.

  Si nicio veste? ca radio iasi nu da…

  #78633
  Giani
  Member

  Pe prosport doua vesti bune, dar indirect: Snagov – Buzau 1-0 (deci suntem mai buni decat semi-moldovenii, in minutul 35 conduceam la Snagov, nu eram condusi), si Prefab – Brasov 2-1. Mai este mentionat un 1-0 la Sacele si in rest nimik.

  EDIT: Si o veste proasta: Delta Tulcea – Braila 1-0.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 72 total)
 • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.