Observ cu surprindere ca majoritatea de pe forum aveti decat cuvinte critice fata de jocul Sportului din ultimele 8 meciuri. Nu inteleg cum de nu va este clar ca in conditiile unor meciuri echilibrate nu este nevoie de foarte multe greseli de arbitraj ca sa incline balanta intr-o parte sau in alta. Faptul ca arbitrajul ne-a refuzat victoria in meciurile cu Pandurii si U Cluj si cel putin un egal cu Astra, Vointa, Gaz Metan si Otelul prin una sau mai multe decizii strambe a dus logic la pierderea unei bune parti a entuziasmului jucatorilor care s-au vazut loviti pe la spate etapa de etapa de oamenii doamnei cu coasa de la FRF. Nici jucatorii nostri nu sunt Messi, Falcao sau Ronaldo dar nici noi nu suntem fanii lui Bilbao nu?
Sa fiti sanatosi cu totii si sper ca anul viitor in B sa ne rodam echipa pentru a face fata in divizia A nu doar adversarilor cu numere pe spate ci si a celor care primise multe numere in cont de la mafia din fotbalul romanesc, respectiv de la armata clonelor de arbitri gen Craciunescu II, Avram II, Avram III, Tudor, Dumitrescu, kacacescu, hotescu si nesimtescu!
Atat am avut de zis pentru astazi!
Despre jucatorii Sportului Studentesc am doar cuvinte sincere de lauda pentru ca ei chiar joaca fotbal atat cat pot si fara sa se dedea la acte de revolta riscante in aceste conditii… au o rezistenta la a incasa aceste jigodisme din partea arbitrilor de parca sunt adepti ai lui Dalai Lama!
PS: am cumparat si eu cele doua produse pentru care s-a zbatut Cristi Gheorghe si sunt foarte multumit de calitatea lor! Bravo Cristi, ai respectul meu!
HAI SPORTUL, HAI SA-I INCURCAM PE VASLUI SI RAPID ASA DE O DISTRACTIE DEMNA DE GASCA NEBUNA!!!