09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • Author
    Zibling
    Member

Parerea mea ca un scor gen 2-4 sau 0-4 era mult mai corect, dar asta-i viatza, asta-i fotbalul… mergem inainte. Ce s-ar fi intamplat daka makar 50% din meciurile terminate nedecis de Sportul sezonul trecut in campionat ar fi fost de fapt niste victorii ale Sportului ? Cred ca am fi jukat in Cupa UEFA, fapt ce ar fi deranjat granzii si Capitala si de aia a ramas asa.

Sezonul asta nu va diferi mai mult de cel anterior. Insa, noi ca suporteri ai Sportului ne vom bucura ca echipa studentilor face spectacol pe teren, spre deosebire de alte echipe din tzara. Nu castigam nici makar 50% din meciuri, si ce daka… avem o pepiniera de jukatori care va face (sper eu) mult bine atat fotbalului jukat in Regie cat si celui jukat in intreaga Romanie !!!

Jocul Sportului in repriza secunda a fost stralucitor pe alocuri iar evidentiati mei se numesc Mazilu, Varga, Lazar si Nae care au fost de neoprit.

Taie-l, mah, pe Nae din lista respectiva ca mor cand il vad jukand pe o pozitzie incerta (nici mijlocas coordonator, nici atacant pur-sange) si adauga-l in capatul celalalt al prestatziei jukatorilor de astazi, alaturi de Stancioiu, Rusu si Cruceru.

Zibling
    Member

Nu-i mare branza, pt simplul motiv ca nu au fost echipe mari in seria respectiva de meciuri fara infrangere ! Sper ca meciurile cu Timisoara si cei 3 granzi din Capitala nu vor fi infrangeri ca majoritatea celor din sezonul trecut. Makar pe Rapid si Timisoara care sunt intr-o pasa proasta ash vrea sa-i batem akum in acest tur de campionat!!! 😈

Ultras
    Member

Nu au fost? Timisoara, Rapid in Regie, Farul in deplasare…

ultrasro
    Member

Au lipsit doar Steaua, Dinamo si Rapid…

ultrasro
    Member

Copii şi copilării
    Andrei Vochin (Mioveni)

Sportul a dormit în prima repriză, s-a trezit la pauză, dar în ciuda unei suite de ocazii n-a reuşit decît să-şi păstreze invincibilitatea în acest campionat, nu să şi triumfe

Gaşca nebună n-a avut milă pentru Sorin Cîrţu. Sportul Studenţesc a intrat în noua casă a Argeşului, la Mioveni, puţin temătoare. După ce Varga a ratat singur cu portarul, triunghiul central al gazdelor Murgan – Prepeliţă – Danciu a dominat disputa în zonă cu trioul Cruceru – Nae – Lazăr, iar în minutul 13, Prepeliţă a găsit teren liber la 25 de metri şi a şutat în vinclul porţii lui Stăncioiu.

Dan Petrescu a simţit de unde vine pericolul şi înainte de pauză l-a scos pe Curelea pentru a-i face loc lui Ferfelea. Cu mijlocul securizat, Sportul a început joaca la cîteva secunde după reluare, mai ales că pe Cîrţu l-a trădat Danciu. Acesta l-a scăpat pe Nae, care l-a lansat excelent pe Mazilu pentru 1-1. EKG -ul lui Sorinaccio a reînceput să arate bine în curînd, cînd Marius Radu a încris cu capul, nemarcat, după o lovitură liberă. Diagnosticul era însă preliminar, pentru că tot ce a urmat de atunci a fost un recital ofensiv al unor copii fugiţi parcă de acasă. În afara golului egalizator, marcat de omul săptămînii, Mazilu, trupa lui Petrescu a ţinut parcă să-l reabiliteze pe Vintilă. 58, 63, 66, 75, 76 şi 82, 90 nu sînt numere la loto, ci şansele bucureştenilor de cîştiga un meci pe care l-au dominat copios în partea a doua. Dar dacă Nae, Mazilu, Secăreanu sau Bălan ar fi marcat pentru victorie, Sportul n-ar mai fi fost o gaşcă nebună, ci o mare echipă de fotbal.

“A jucat o singură echipă: Sportul. Trebuia să cîştigăm cu 7-2”
    Dan Petrescu

“Bursucul” voia să cumpere toate ziarele!
    Antrenorul oaspeţilor, Dan Petrescu, a oferit la final o explicaţie pentru multitudinea de ocazii pe care şi le-a creat echipa sa, “împotriva Argeşului se joacă mult mai uşor în deplasare, decît acasă”, şi a dezvăluit şi motivul pentru care regretă enorm faptul că n-a învins. “Dacă am fi cîştigat, am fi fost lideri, măcar pentru o zi. Acest lucru nu s-a mai întîmplat la Sportul de pe vremea lui Iorgulescu, Mircea Sandu sau Hagi! A doua zi aş fi cumpărat toate ziarele de pe piaţă, ca să le dau jucătorilor să le înrămeze”. / Cristian Marinescu (Mioveni)

“N-ar trebui să fie prea tensionat Cîrţu, pentru că pînă la urmă a fost un meci bun”
    Andrei Prepeliţă

Cîrţu a părăsit banca în repriza a doua
    Deşi doctorii i-au interzis antrenorului argeşean să stea pe bancă la meciul cu Sportul, Cîrţu nu i-a ascultat şi s-a agitat mult pe marginea terenului în prima parte (foto). Tehnicianul s-a enervat tare la gafa lui Danciu, care a dus la primirea golului de 1-1, şi în repriza secundă nu a mai rezistat tensiunii şi a părăsit terenul în minutul 57, la scorul 2-1. “S-a enervat pe fotbalişti că jucau invers decît le spusese”, a explicat medicul Ovidiu Puiu starea de nervozitate a antrenorului. La finalul partidei, Cîrţu a declarat: “Trebuia să ţinem de rezultat pentru că am condus în două rînduri.” / Remus Răureanu

PS. Un comentariu: numai simularile ordinare ale pitestenilor sunt faulturi, chiar de rosu… Intrarile lor cu talpa pe genunchi, atacuri din spate sunt mangaieri nevinovate.

Ce nebuni! Ce frumosi!

Sportul studentesc. Suna a anonimat si chiar un pic frivol, intr-un fotbal in care cam nimic nu mai este poetic. Acolo, citiva tineri s-au gindit insa ca pot ride de tot ce e calculat si rece. Desfac aparari de parca sparg seminte. Se intimpla pentru ca pur si simplu adora sa joace.
    Studentii lui Dan Petrescu au plecat neinvinsi si de la Mioveni. Unde se opresc?
    Secretul a ceea ce am invatat sa numim gasca nebuna este scris, de fapt, in orice carte care are ca subiect fotbalul. Fiecare dintre elevii lui Dan Petrescu isi stie locul si rolul sau. Personalitatea in teren este dozata atit cit sa nu afecteze interesul general. Astfel a fost posibil ca, pe un petec verde de Bucuresti, dosit in spatele unor cenusii camine studentesti, sa se nasca o poveste alba. O mina de pusti s-a adunat si s-a pus in slujba orgoliului unui fost mare fotbalist. A iesit o echipa fermecatoare.

Asa a aratat Sportul si ieri, la Mioveni. Dan Petrescu a jucat ce a stiut. Cu Mazilu fixind linia de fundasi adversa, sustinut din linia a doua de Balan, Varga si Nae, trei fotbalisti extrem de tehnici si mobili. In spatele acestora, ca un piston al echilibrului, Costin Lazar a acoperit aproape fara greseala zona din fata apararii si a pasat ca un neamt.
    De partea cealalta, Cirtu a dorit probabil sa incheie repede conturile, trimitindu-si echipa intr-o ofensiva care nu-i sta in fire. Aceasta a fost insa una stirba. Tanasa nu-i Mazilu, iar Bilasco e departe de Tibi Balan.
    Realitatile acestea au fost totusi mascate de Prepelita, singurul pitestean despre care se poate vorbi in termeni laudativi. Decarul a prins un sut de zile mari din afara careului, transformat intr-un 1-0. Firav, avantajul oaspetilor a trait insa doar pina la pauza. Fotbalul, cu frecventele lui nedreptati, are totusi logicile sale. Imediat dupa reluare, Danciu a pasat la adversar, Nae l-a lasat apoi singur cu poarta pe Mazilu, care a aratat de ce il putem regasi prin insemnarile lui Piti. Si totusi, tirgul Miovenilor avea sa zimbeasca din nou la zborul lui Marius Radu, urmat de o lovitura de cap necrutatoare.
    Sportul traieste insa un prezent nebun si, cind esti un nebun frumos, reusesti lucruri nebunesti, dar fermecatoare. Pustii lui Petrescu au ridicat parca dintr-o data privirea spre poarta si a inceput sa le iasa tot, desi aveau tot Mioveniul impotriva. Ocaziile au fost tot mai dese si mai mari, egalarea, reusita de acelasi Mazilu, una normala, iar finalul unul frustrant, pentru ca studentilor le-a trecut pe sub nas victoria. Si locul liderului.

A revenit Lazar
    Costin Lazar a evoluat prima data titular pentru formatia din Regie dupa accidentarea suferita in returul campionatului trecut in meciul cu Farul Constanta. El nu si-a luat inapoi banderola de capitan care a fost purtata de Tibi Balan. In alta ordine de idei, fundasul Sportului, Marian Dedu, care este accidentat, a venit la Mioveni impreuna cu galeria studentilor formata din aproximativ 30 de oameni.

Preda cazut in dizgratie
    Neinclus de Cirtu in lotul pentru meciul cu studentii, Stefan Preda a dorit sa urmareasca jocul de la marginea terenului. El a fost observat de oficialii partidei, care l-au trimis in tribuna unde a privit nepasator desfasurare partidei alaturi de purtatorul de cuvint al clubului pitestean, Marian Jinga.

Pacientul vulcanic
    Proaspat intors din spital, Sorin Cirtu a vrut sa stea linistit pe banca, insa nemultumit de decizia arbitrului care nu a vazut un hent al lui Lazar, in minutul 20, s-a dus glont catre asistenul Eugen Pirvulescu. “Sa nu te prind ca te bagi la una dintre fazele echipei mele”, i-a spus Cirtu, reprosindu-i faptul ca nu i-a semnalizat centralului infractiunea comisa de mijlocasul Sportului. Totodata, cu 5 minute de a-l introduce in teren pe Dobre, antrenorul argesenilor a tipat la el nefiind de acord cu modul in care fundasul isi efectua incalzirea.

Dan Petrescu:
    “Este clar ca jucatorii mei m-au facut sa albesc pentru ca am ratat enorm de mult. S-a vazut ca in repriza a doua am jucat singuri, nu-mi amintesc ca ei sa fi avut o ocazie de gol”

Ionut Mazilu:
    “Nu mi-am propus un anumit numar de goluri, dar vreau sa inscriu in fiecare etapa. Trebuie sa continui tot asa pentru a mai spera la echipa nationala”

Andrei Prepelita:
    “Am dat un euro gol. Mai bine nu inscriam sI cistiga echipa. Noi meritam victoria.

PLAMINII. Senzatia lasat de ultimele minute de joc a fost aceea ca elevii lui Cirtu nu stau chiar bine cu pregatirea fizica. S-au miscat greoi intr-un final in care studentii alergau de parca de abia incepuse partida

EROUL. Se poate spune ca este punctul lui Vintila. Faptul ca meciul s-a terminat doar egal se datoreaza in mare masura portarului gazdelor, care a avut citeva parade de efect in fata lui Mazilu si Tibi Balan

VULPOIUL. Te incinta sa-l vezi pe Mazilu cum se desprinde din marcaj. De asemenea, are sI o deosebita acuratetein finalizari. Ieri a marcat de doua ori, implinind efortul colectiv sI anuntindu-se drept un reper de baza pentru echipa nationala

ABSENTUL. Recunoscut pentru cum se manifesta mai ales in momentele defavorabile echipei sale, Cirtu n-a stat pe banca in partea a doua. Fara biciurile sale verbale, pitestenii au fost mai moi decit de obicei intr-o repriza in care s-au aflat aproape permanent in defensiva

Ultras
    Member

Dinamo si Steaua, Rapid a fost…

rhcp
    Member

Andrei Prepelita:
    “Am dat un euro gol. Mai bine nu inscriam sI cistiga echipa. Noi meritam victoria.

Prepelita asta in ce meci a jucat….

Traiesc un vis. Sunt atat de incantat de echipa si de Dan Petrescu incat nu am cuvinte. Va spun sincer. Dincolo de orice rezultat, echipa joaca. Nu am ajuns lideri pentru o zi, nu conteaza, vom fi liderii turului de campionat!!!! Si o sa bagam pe toti in boala.

Este important ca daca ne clasam super-bine in tur, in iarna sa nu plece nici un jucator. Nici unul. Ce putem face, cum putem influenta acest lucru?

Urmeaza momentul confirmarii! Nationalul! daca batem, suntem intre cei tari si putem spera indreptatiti la maximum, chiar pentru pentru castigarea campionatului. Si nu zic absurditati!!!!! Putem bate orice echipa din campionat! Important este sa ne concentram mai mult iar ocaziile sa mai adaugam cate doua puncte de meci, sa le fructificam.
    Pacat ca nu am luat cele doua puncte la Pitesti (o echipa mare nu lasa nimic la nimeni), am fi jucat relaxat cu Nationalul.
    In conditiile astea nu putem juca relaxat pentru ca nu ne putem permite nici o greseala. Unii din voi ar spune ca nu+i asa, ca important este ca nu ne batem la retrogradare, dar va contrazic si asta pentru ca e clar, o simtim cu totii, e ocazia noastra! Avem o formula de echipa care nu stim cat va tine in conditiile in care aceasta minunata echipa traieste din ce vinde. Avem o formula de echipa care ne da dreptul sa speram la titlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haide Sportul! Hai ca se poate!

Jucam la titlu!

Veti vedea. Avem echipa care sa bata pe oricine in acest infect campionat.

Ultras
    Member

Nu are nici o importanta daca ne batem pentru titlu sau nu. Cel mai important este ca jucam cel mai frumos fotbal din campionat, abordam fiecare meci la victorie, ceea ce inseamna ca si mentalitatea jucatorilor nostri incepe sa se schimbe. Aceasta schimbare de mentalitate se va reflecta si asupra jucatorilor care vin din urma, a juniorilor. Baza din Regie incepe incet-incet sa capete fata pe care o merita. Cred ca si Siman simte momentul favorabil, iar Dan Petrescu ar face o mare greseala sa se gandeasca la o alta echipa din Romania in urmatorii ani. Aici poate lucra in liniste, nu il preseaza nimeni. Daca in cativa ani va duce echipa intr-o cupa europeana ar putea sa plece acolo unde doreste: in Anglia.

Are foarte mare importanta daca ne batem la titlu.

Ultras
    Member

Pentru mine nu are. Atata timp cat jucam in fiecare meci la victorie, nici nu ma intereseaza rezultatele.

Poti juca cel mai frumos fotbal din campionat si sa fii in a doua jumatate a campionatului. Important este sa+ti umfli pieptul in mijlocul celor care conteaza. Asta+i mentalitate de profesionist, de echipa care conteaza. Chestia asta cu fotbal frumos tine de boemitate, de mirosit flori si alergat in fundul gol pe campii verzi. Am jucat frumos la Pitesti si din cauza ratarilor am ratat doua puncte. Puncte care ne+ar fi fixat sus pentru multa vreme. Daca jucam frumos cu Nationalul dar o furam, ne ducem iar la mijlocul clasamentului, une, credeti+ma, chiar nu contam.
    Romanii trebuie sa invete ca numarul 2 nu exista!
    Trebuie sa fim letali. Vedeti, in decursul ultimului deceniu nici macar jucatorii nu au crezut in Sportul, absolut toti vad in culori sumbre aceast club, nu+l respecta si asteapta momentul prielnic sa o intinda. Stiti foarte bine acest lucru.
    Daca echipa actuala taie capetele adversarilor, implicit, respectul fata de club a celor ce vin din sapte, va fi altul. Nu vor mai fi jucatori care sa vada aceasta echipa ca o ograda cu buruieni si fier ruginit.

Sa ne punem “cagule” fratilor, sa ne respecte lumea. :)

Haide Sportule! Hai ca se poate!

Nu te intereseaza rezultatele? Vezi, cu mentalitatea asta e Romania unde e. Fara suparare.

Ultras
    Member

Ba ma intereseaza si rezultatele, dar prioritatea 2. Degeaba castigi puncte, dar te fluiera lumea. Iar punctele obtinute pana acum sunt rezultatul fotbalului de calitate pe care echipa il practica. Faptul ca am scapat pe mana noastra sau a lui Corpodean 6 puncte pana acum ma supara, dar bucuria pe care mi-o provoaca jocul nostru este mai mare…

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • The topic ‘09.09.2005 FC Arges Pitesti – Sportul Studentesc 2-2(1-0)’ is closed to new replies.