Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 09.09.2006 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 2-0 (0-0)
- This topic has 64 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 6 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 9, 2006 at 7:05 am #76528
ovidiu
Member“Petrolul ameninţă
George Ioniţă, Cristi ScutariuElevii lui Lavezzini asediază azi Regia pentru a cuceri cele 3 puncte, în derby-ul Seriei 1
Atît Sportul, cît şi Petrolul sînt echipe cu pretenţii la accederea în primul eşalon. Cu un start modest de sezon, ambele formaţii se vor strădui, în confruntarea de astăzi, să confirme aşteptările conducătorilor şi ale suporterilor proprii.
Preşedintele prahovenilor, Florin Bercea, anunţă că va fi un meci dificil, dar pe care vrea neapărat să-l cîştige: “Sîmbătă este adevăratul test de maturitate al echipei. Cu o formaţie ca Sportul se vede dacă avem valoare de promovare, nu cu Snagov sau cu te miri ce altă echipă mică. Toţi fotbaliştii au promis un joc tare cu «studenţii»”.
De partea cealaltă, elevii lui Cezar Zamfir susţin că nu au cum să se încurce cu “găzarii”. “Va fi greu, de la noi au plecat 6 jucători importanţi, dar cei care au rămas au valoarea necesară pentru a readuce Sportul în prim-plan. Batem sigur!”, a mărturisit Dacian Varga.
Trei străini
Numărul fotbaliştilor din străinătate care joacă pentru Petrolul a ajuns la 3. Pe lîngă italianul Citterio şi camerunezul Sagna, antrenorul Rino Lavezzini poate conta şi pe mijlocaşul italian Giuliano Gentilini, în vîrstă de 36 de ani, a cărui “carte verde” a sosit deja la club. În lotul lărgit a fost reprimit şi fostul căpitan Ionuţ Costache, îndepărtat la un moment dat din cauza evoluţiilor modeste. (Ionel Luţan)9 septembrie 2006″
Sper ca Varga sa nu vorbeasca in dorul lelii si baietii sa obtina astazi o victori. Nu mai este nici o ora pana incepe meciul. Si eu abia astept sa-i vad.
VIVA SPORTUL STUDENTESC
September 9, 2006 at 8:08 am #76529Radu Dobrin
Memberpina una alta, varga nu joaca.
0-0 la pauza fara nici un sut pe poarta din partea noastra
September 9, 2006 at 8:49 am #76530mihada
MemberDoar daca nu tii cont de cel din min 26 al lui Curelea… Chiar si asa, tot e putin.
September 9, 2006 at 9:15 am #76531Radu Dobrin
Member1-0, patriche
2-0 curelea (geniala pasa lui ferfelea, daca ma iau dupa comentator)September 9, 2006 at 10:25 am #76532DAN VALER MOLDOVAN
MemberTragem nadejde. cam asta-i concluzia dupa acest meci. ma bucur ca se paseaza (chiar daca multe din pase merg aiurea).
Jucatorul meciului, clar, Ferfelea. doua pase de gol excelente!!!
Trebuie lucrat la conditia fizica inca. mult.
si ce este foarte important, avem nevoie de mai mult curaj si tupeu. adica cele doua ingrediente care ne-au dat numele de gasca nebuna.cert este ca s-a jucat altfel ca pana acum. e bine ca vedetele au plecat si au lasat locul celor care vor sa joace. s-a vazut clar dorinta in joc.
exista baza pentru reconstructie! nu cred ca promovam anul acesta si nici nu prea imi doresc. ar fi ok sa se lege bine echipa si abia apoi. cu conditia ca samsarul sa nu dea iar jucatori. parca vad ca daca Ferfelea continua in ritmul asta, deja incep calculele.
mi-a placut Curelea la golul doi. multa stapanire de sine.Cezarica trebuie sa se ocupe atent de echipa iar Siman trebuie sa-si ia asociat, sa consolideze clubul. altfel, revenim in liga 1, ca sa avem de unde sa fim iar picati pe tema licentei. dar pana unua alta trebuie sa o redobandim.
Haide Sportul! Hai ca se poate!
September 9, 2006 at 10:28 am #76533DAN VALER MOLDOVAN
MemberMa uit la meciul cs otopeni – braila si imi este limpede ca in meciul nostru cu braila, vedetele l-au sabotat pe Siman.
braila nu joaca nimic.
pacat ca am pierdut acolo, la o echipa mediocra. dar nu conteaza f mult, repet, nu cred ca e bine sa promovam anul acesta. nu avem forta si experienta sa rezistam in prima liga. si nici licenta.September 9, 2006 at 10:46 am #76534DAN VALER MOLDOVAN
MemberOtopeniul joaca bine. pase precise si viteza. vom avea viata grea de tot cu ei. stiti cumva cand si unde jucam cu ei? acasa sau in deplasare?
Anul acesta cred ca Forex-ul va promova.
September 9, 2006 at 1:09 pm #76535Zibling
MemberAstazi, la meciul cu Petrolul am vazut pt prima data in acest sezon o echipa a Sportului legata. Mai putine greseli individuale decat alte dati, si 2 flancuri complet schimbate ca structura si f.scazute ca varsta. Tarnacop, C.Gheorghe, Postolache si Ferfelea eu zic ca s-au achitat f.bine de sansa lor. Dedu si Nicola au fost singurii care au mai gresit din cand in cand. Iar Curelea cred ca a fost placut impresionat de golul lui Marica la meciul Romania-Bulgaria, deoarece a procedat la fel… eu sincer ma asteptam la un lob de la el.
In rest, as fi multumit sincer si cu un stil aparte al jocurilor de acasa – in prima repriza nimic, in repriza a doua “tavalugul”. Este si asta o strategie
In concluzie, tin sa te contrazic Dane din 2 motive: orice suporter al Sportului ar trebui sa-si doreasca ca echipa sa promoveze, iar in plus, daca toti contracandidatii nostri vor juca precum Petrolul si FC Brasov – nu vom avea probleme. Singurul adversar redutabil pana acum a fost Dunarea Giurgiu, dar sunt sigur ca vor urma meciuri extrem de dificile cu FC Botosani, Forex Brasov, Cetate Suceava si CS Otopeni. Atunci sa vedem cat de bine ne descurcam cu actualul lot de jucatori. Tineti minte ce spun – locul 2 este o tinta de atins, daca jucam precum astazi.
September 9, 2006 at 1:20 pm #76536ultrasro
MemberEchipa a jucat azi cu calm, jucatorii s-au gandit doar la joc si efectul s-a vazut.
Debutul lui Poistolache a fost de bun augur. Ferfelea a facut o repriza secunda excelenta iar apararea si-a facut bine datoria. Nicola e si el in crestere. Curelea a dat un gol la care a dovedit clasa.
Pana la sfarsitul turului vom ajunge cel putin pe locul doi, echipa se sudeaza iar jocul va incepe sa mearga.
O sa fie totul OK nu trebuie sa ne lamentam.
September 9, 2006 at 2:56 pm #7653707Ex
KeymasterRog pe cei care au caseta tehnica a meciului s-o puna aici. Merci!
September 9, 2006 at 3:33 pm #76538ultrasro
MemberSpectatori circa 300
19 gradeEchipa de start Sportul Studentesc
33 Stanca
2 Ratiu
3 Dedu (inlocuit in minutul 52 de Patriche 24)
23 Secareanu
15 Ciupe22 Postolache
21 Vasile “Nicola”
8 Tirnacop
11 Gheorghe9 Curelea
14 FerfeleaAu mai intrat in repriza a doua Pauna nr. 16 in locul lui Tirnacop si Oae nr. 7 in locul lui Postolache
Au marcat Patriche cu capul la prima atingere a mingii in minutul 53 si Curelea in minutul 72 dupa ce a driblat si portarul
Rezerve neutilizate:
1 Popescu Sorin
4 Cazan Lucian
19 Mladin Florin
18 Marinus TeodorSeptember 9, 2006 at 3:41 pm #76539Spawn09
Memberstie cineva cand va fi apt de joc Tibi Balan?
September 9, 2006 at 3:58 pm #76540ultrasro
MemberBalan va fi bun de joc la primavara!
September 9, 2006 at 4:02 pm #76541Radu Dobrin
Memberintrarea lui patriche in locul lui dedu a schimbat fata partidei. Daca in prima repriza, 17 ploiestean i-a facut zile fripte lui dedu, dupa pauza gazarii nu prea au mai avut multe de zis.
Mie mi-a placut cum a jucat echipa dupa pauza. Nu am cu ce sa compar, fiind primul meci televizat, dar din ce am vazut azi, nu imi fac griji. Din ce am vazut, se poate.
aa..si mi-a placut postolache!
September 9, 2006 at 4:04 pm #76542ultrasro
MemberO sa fie bine, trebuie doar putina rabdare si echipa va juca din nou spectaculos.
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.