Home › Forums › Archive › Sezon 2006-2007 Season – Divizia B › 09.09.2006 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 2-0 (0-0)
- This topic has 64 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 6 months ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
September 10, 2006 at 9:59 am #76558
Ultras
Member@Zibling wrote:
@Ultras wrote:
In iarna sigur va pleca Ratiu, caruia i s-a facut de mult de duca si ii si expira contractul, posibil Ferfelea care este doar pe jumatate al Sportului, iar in rest nu cred ca va mai pleca cineva. Solutie pentru Ratiu este Patrichi, iar pentru Ferfelea, Dedu “mic”.
Opa, iata o noutate, cel putin pt mine. Cine detine “restul” din Ferfelea si cat adica ?[/b]
Ferfelea a fost adus la Sportul cand era junior si persoana respectiva detine 50% din contractul lui.
September 10, 2006 at 10:30 am #76559Radu Dobrin
Membersi cine este persoana respectiva?
September 10, 2006 at 10:37 am #76560Ultras
MemberNu are importanta. Nu e un secret. Sandulescu “Doi Cocosi”
September 10, 2006 at 11:33 am #76561Spawn09
Memberechipa qcum isi revine si de acum incolo va face spectacol pt ca perioada transferurilor s-a incheiat stim sigur ce echipa avem la inceput experimentam formule noi de joc pana se va gasi cea mai potrivita si de atunci incolo D-zeu cu mila pt adversari…vreau sa aduc putin optimism vad ca si suporterii sunt demoralizati nu numai echipa….sa incercam sa privim cu optimism viitorul…
September 10, 2006 at 12:03 pm #76562ovidiu
Member@Spawn09 wrote:
echipa qcum isi revine si de acum incolo va face spectacol pt ca perioada transferurilor s-a incheiat stim sigur ce echipa avem la inceput experimentam formule noi de joc pana se va gasi cea mai potrivita si de atunci incolo D-zeu cu mila pt adversari…vreau sa aduc putin optimism vad ca si suporterii sunt demoralizati nu numai echipa….sa incercam sa privim cu optimism viitorul…
Viitorul este destul de optimimist. In ce priveste echipa.
Depinde care viitor. Viitorul lung sau viitorul scurt (pana-n iarna).
Pentru ca in iarna va incepe iarasi telenovela transferurilor(ptiu peste maini). Si nu cred ca Siman este satul cu ceea ce a castigat.Oricum echipa s-a miscat destul de bine in a doua repriza.
Cel putin din ceea ce am vazut eu la tembelizor (ar fi cazul ca cei de la tvsport sa-si aduca comentatori mai de dai Doamne ca cei doi care au comentat au fost penibili. De multe ori au reusit sa ma scoata din sarite. Oare cum ii selecteaza sau achizitoneaza?).
Remarcatii mei: Ferfelea (chiar daca deseori este mult prea indragostit de minge) Tarnacop, Costin Gheorghe si sa nu-l uit pe Ciupe.
Pe Postolache l-am vazut bunicel dar mai trebuie sa stabileasca relatiile de joc cu restul jucatorilor.
Curelea a fost o mica dezamagire (cu exceptia golului – frica mi-a fost ca rateaza), de multe ori sarea mingea din el ca din coltul mesei si nici plasamentul n-a fost extraordinar.
Si eu sunt de parere ca Petrolul cu un pic curaj in prima repriza ne-ar fi putut da multe batai de cap.
Si prin divizia blAt de multe ori doar in a doua repriza ne dadeam drumul, prima fiind de asteptare si studiu.
Ma bucur ca se pvesteste de bine de Cazan (oare este vreo legatura intre el si fostul nostru jucator Ata, de prin anii ’80- acum pe undeva printr-o functie de conducere pe la poli tim?) si Dedu (mic).
Pe un post de tv (paraca national sau n24) l-am vazut si pe Balint spunand vreo doua vorbe. Se aude ceva despre (re)venirea lui la echipa?Mi-am propus sa privesc meciul fara emotii si stress. Dar am reusit doar in prima repriza. In a doua am fost fiert, fript, copt. Noroc cu baietii ca m-au linistit un pic.
Eu sper in promovare. Chiar de pe locul I si la multe puncte distanta. Sa vedem ce parere mai are si Siman despre acest lucru.
Nu a fost un meci extraordinar dar la ce fotbal se joaca prin B cred ca se poate. Ramane de vazut cum vor juca cu contracandidatele: Forex, Cetate, Otopeni, vad ca si Botosani si poate si Prefab.
Sa vedem ce ne ofera meciurile viitoare.VIVA SPORTUL STUDENTESC
September 10, 2006 at 12:07 pm #76563ovidiu
Membertrocsport “Sportul traieste
Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 2-0REVENIRE Echipa din Regie si-a recapatat placerea de a juca, în disputa cu Petrolul Ploiesti, chiar daca nu a mai avut patru componenti ai formulei de la ultimul meci
Sportul este clar o candidata la promovarea în Liga I. A demonstrat-o ieri, în jocul contra Petrolului.
Fata de meciul precedent de acasa, cu FC Brasov, alb-negrii au mai pierdut trei nume grele: Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu. La acestia s-a adagat absenta lui Dacian Varga, suspendat. Ei bine, acest lucru nu s-a cunoscut, ba din contra. Cei ramasi în Regie si-au recapatat gustul de a juca, despovarati de gândul de a mai pleca si de frustrarile surghiunirii în liga secunda.
Prima repriza a fost anosta, cu doar doua suturi pe spatiul portii, câte unul de fiecare parte. Dupa pauza, de la vestiare a iesit parca alta echipa a “studentilor”. A urmat schimbarea inspirata facuta de antrenorul Cezar Zamfir, Patriche în locul lui Dedu, care a dus la deschiderea scorului. Ferfelea a executat o lovitura libera din lateral stânga, iar proaspatul intrat a reluat cu capul în plasa, profitând si de indecizia portarului ploiestean Irimia. In continuare, jocul a curs într-un singur sens, spre buturile “gazarilor”, iar Curelea a ridicat scorul la 2-0. Evolutia petrolistilor a înfuriat foarte tare conducerea administrativa a oaspetilor, care nu a mai asteptat minutul 90 si a plecat. Se pare ca zilele tehnicianului italian Rino Lavezzini sunt numarate.”A si sa nu uit. Abia astept sa-l vad pe Varga jucand. Bine!
gsp “Există viaţă după Mazilu
Cătălin Popescu, Cristi ScutariuDeşi s-a despărţit de încă trei jucători importanţi, Sportul a demonstrat că rămîne o forţă în liga secundă
Înaintea partidei de ieri, atmosfera în Regie era tensionată. Suporterii erau neîncrezători că echipa lor va mai putea emite pretenţii la promovare fără Mazilu, Lazăr şi Stancu, vînduţi la Rapid şi Steaua. Cu Varga în tribună, suspendat, dar cu noua achiziţie Marius Postolache în primul “11”, alb-negrii s-au impus însă clar în duelul cu Petrolul, o formaţie care nu mai sperie pe nimeni. Ferfelea a făcut legea la mijlocul terenului, reuşind să cîştige duelul cu noua achiziţie a prahovenilor, Giuliano Gentilini, fiind totodată un bun servant pentru cursele lui Curelea. Pe acest traseu s-a consumat cea mai mare ocazie a primei reprize, atacantul luîndu-l la ţintă pe Irimia.
După pauză, Cezar Zamfir a făcut o mutare inspirată, introducîndu-l pe Patriche. Acesta avea să deschidă scorul după o lovitură liberă executată de Ferfelea. “Studenţii” au continuat să domine şi, cu 20 de minute înainte de final, neobositul Ferfelea a inventat o pasă genială pentru Curelea, care nu a mai ratat din poziţie de “unu la unu” cu portarul prahovean, stabilind scorul final, 2-0.
Sportul a confirmat ieri, prin calitatea jocului prestat, că rămîne una din principalele candidate la promovare, în timp ce Petrolul pare să fi ieşit definitiv din cursă.
“Sportul are echipă de prima ligă. S-a greşit atunci cînd a fost retrogradată la «masa verde»”
Gabi Balint, fost antrenor Sportul
“În ciuda înfrîngerii, jocul m-a mulţumit. Din păcate, am pierdut pe două greşeli individuale”
Rino Lavezzini, antrenor Petrolul
Bercea despre fani: “Nişte aurolaci jegoşi!”
Galeria Petrolului, formată din aproximativ 50 de persoane, a continuat războiul cu preşedintele Florin Bercea, pe care l-au înjurat pe tot parcursul partidei. “Aceea nu este galeria noastră. Nu sînt decît nişte aurolaci jegoşi, finanţaţi din altă parte”, a declarat Bercea după meci.Stadion Sportul
Sportul Studenţesc – Petrolul Ploieşti 2-0
Patriche (57), Curelea (71)
Stanca – Raţiu, Secăreanu, Ciupe, M. Dedu (54 Patriche) – POSTOLACHE (87 Oae), N. Vasile, FERFELEA, Tîrnăcop (78 Păuna) – CURELEA, Costin Gheorghe
Antrenor Cezar Zamfir
Irimia – L. Dumitru, Nofitovici, Citterio, E. Tudor – Stăncescu (69 I. Costache), Gentilini, Stana (69 G. Ghită), L. Marinescu – Hadnagy, Pătulea (58 Sagna)
Antrenor Rino LavezziniArbitri: Aug. Constantin (Rm. Vîlcea) 7, Ed. Dumitrescu (Piteşti) 6, A. Lungu (Alexandria) 8
Spectatori: 400Cum s-au marcat golurile
1-0 – Patriche (57) – “cap” din 6 metri
2-0 – Curelea (71) – a driblat portarul şi a înscris în poarta goală10 septembrie 2006
VIVA SPORTUL STUDENTESC
September 10, 2006 at 12:25 pm #76564September 10, 2006 at 1:20 pm #76565Spawn09
Memberincet incet incepem sa gandim optimist e un lucru bun sa speram ca vom avea aceeasi jucatori si in primavara sa putem construi o echipa apta de Liga I si sa speram ca siman va plati datoriile clubului ca atunci cand vom promova (sper ca sezonul viitor) sa nu avem neplacuta surpriza de a ne trezi iar in liga secunda din cauza datoriilor
September 10, 2006 at 2:36 pm #7656607Ex
Keymaster@laucantona wrote:
dar nu-i nimeni sportist pe aici prin Manitoba(Canada)
Bun venit printre noi Laurentiu! In afara de tine mai este un sportist in Manitoba, il chiama Nicu si locuieste la Edmonton. Cred ca nick-ul lui aici pe forum este ‘nicu’.
September 10, 2006 at 3:02 pm #76567Giani
MemberDe data asta, ce au jucat ai nostri in repriza a doua imi da sperante. Sportul Studentesc redevine “gasca nebuna”. Ceea ce nu ma poate intrista, dimpotriva.
September 10, 2006 at 4:31 pm #76568ultrasro
Member@97SiR wrote:
@laucantona wrote:
dar nu-i nimeni sportist pe aici prin Manitoba(Canada)
Bun venit printre noi Laurentiu! In afara de tine mai este un sportist in Manitoba, il chiama Nicu si locuieste la Edmonton. Cred ca nick-ul lui aici pe forum este ‘nicu’.
Cred ca Nicu locuieste acum in Victoria, si lucreaza la University of Victoria, British Columbia Canada, asa am impresia
September 10, 2006 at 6:47 pm #76569laucantona
MemberVa salut inca o data fratilor si multumesc pt mesaje…eu locuiesc in Winnipeg provincia Manitoba voi mi-ati scris foarte binevoitori despre Nicu…nu-l stiu dar sincer si de ar locui in Victoria(cam 2000 km de la mine) sau in Edmonton(cred ca ar fi 1500Km de la Winnipeg) este greu sa luam legatura decat doar prin acest website sau email…eu deocamdata fac o scoala aici apoi mai vad pe unde am sa ma stabilesc…inca o data multumesc…sa dea Dumnezeu ca baieti sa joace din ce in ce mai bine si asta ne va bucura si pe noi…va salut pe toti
LaurentiuSeptember 10, 2006 at 7:18 pm #76570DAN VALER MOLDOVAN
MemberIn ceea ce priveste echipa, eu sunt extrem de optimist!!!!!!! Foarte optimist. Nu sunt deloc, dar deloc optimist, in ceea ce-l priveste pe Siman. E normal sa stam cu emotii ca vine iarna? Nu mai vreau sa traim de pe o zi pe alta. Pur si simplu nu mai am nervi. Si cred ca nici voi.
Unul dintre noi era extrem de mandru ca suntem Ajaxul romaniei. Pai si? E asta o performanta? E o performanta ca dai echipelor de top jucatori pe banda rulanta. Trofeele luate de ei ajung la noi in vitrina? Nu cred.Trebuie sa stabilim o punte de legatura cu siman si sa vedem ce planuri are pentru acest club.
Eu unul nu mai am nervi sa trec prin ce am trait vara asta. Nu mai am nervi sa vad ca doar suporterilor le pasa de club.
September 10, 2006 at 7:21 pm #76571Spawn09
Membersiman e insetat de bani parerea mea ar trebui sa facem o intalnire cu el si sa discutam
September 11, 2006 at 5:48 am #76572nicu
Member@laucantona wrote:
Va salut inca o data fratilor si multumesc pt mesaje…eu locuiesc in Winnipeg provincia Manitoba voi mi-ati scris foarte binevoitori despre Nicu…nu-l stiu dar sincer si de ar locui in Victoria(cam 2000 km de la mine) sau in Edmonton(cred ca ar fi 1500Km de la Winnipeg) este greu sa luam legatura decat doar prin acest website sau email…eu deocamdata fac o scoala aici apoi mai vad pe unde am sa ma stabilesc…inca o data multumesc…sa dea Dumnezeu ca baieti sa joace din ce in ce mai bine si asta ne va bucura si pe noi…va salut pe toti
LaurentiuMda, Manitoba e cam departe de mine
Daca ajung cumva pe acolo, la o conferinta ceva, o sa-ti trimit un mesaj.
N -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.