09.09.2006 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 2-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.09.2006 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 2-0 (0-0)

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)
  • Author
    godmato
    Member

Ma bucura mult victoria baietilor de sambata! Bravo pentru atitudine! Dupa ce o sa presteze acelasi joc si in deplasare v-om sti daca avem fata de “A” sau nu. Sunt inca nesudati si multi tineri, iar in meciurile din deplasare daca ii i-au adversarii tare din prima si arbitrul permite jocul dur o sa fie probleme.

Referitor la siman, nu mai are ce sa vanda doi ani de zile…astia micii inca nu au reclama suficienta si nu ii poti da pe bani multi…

stefan
    Member

E de bine, echipa incepe sa mearga. Bine ca am terminat episodul nefast din vara. Nu jucam ce jucam acum 6 luni, dar jucam comparabil cu div. A. Cu echipa asta am fi putut avea un loc 10-12, oricum onorabil. Sa o tinem tot asa.

07Ex
    Keymaster

@laucantona wrote:

Va salut inca o data fratilor si multumesc pt mesaje…eu locuiesc in Winnipeg provincia Manitoba voi mi-ati scris foarte binevoitori despre Nicu…nu-l stiu dar sincer si de ar locui in Victoria(cam 2000 km de la mine) sau in Edmonton(cred ca ar fi 1500Km de la Winnipeg) este greu sa luam legatura decat doar prin acest website sau email…eu deocamdata fac o scoala aici apoi mai vad pe unde am sa ma stabilesc…inca o data multumesc…sa dea Dumnezeu ca baieti sa joace din ce in ce mai bine si asta ne va bucura si pe noi…va salut pe toti
    Laurentiu

😆 Acum mi-am dat seama ca in mesajul tau initial tu ai scris ca locuiesti in Manitoba, dar eu, nu stiu dece, am inteles Alberta, si din cauza asta ti l-am dat pe Nicu ca exemplu. Daca locuiesti la Winnipeg cred ca esti mai aproape de mine la Toronto decat de Nicu. Oricum bun venit pe forum si daca treci cumva prin Toronto da-mi un MP ca sa ne intalnim.

sorin
    Member

Nr.2807 / Luni,11 Septembrie 2006
    “O sa fim iar în Liga I”

SPORTUL Dupa victoria categorica de sâmbata, cu Petrolul Ploiesti, atacantul Costin Curelea este încrezator în privinta sanselor la promovare ale formatiei sale si nu regreta ca a ramas sa evolueze în Regie

Costin Curelea ar putea deveni liderul echipei din Regie. Pâna atunci, el a fost marcatorul unuia din golurile cu Petrolul si l-a mai încercat cu câteva mingi grele pe portarul Irimia.

Internationalul de tineret recunoaste ca nu a fost usor în partida de sâmbata. “Am avut ceva emotii. Petrolul Ploiesti este una dintre contracandidatele noastre la promovare si e bine ca am reusit sa o învingem”, a spus Costin.

Fata de ultimul meci al “studentilor”, antrenorul Cezar Zamfir nu a mai putut conta pe jucatorii Ionut Mazilu, Costin Lazar, ambii plecati la Rapid, si pe Stelian Stancu, transferat la campioana Steaua. “A fost greu fara ei. Trebuie acum sa o luam de la capat si usor-usor sa ne punem pe picioare. O sa redevenim aceeasi gasca nebuna si frumoasa”, a fost de parere Curelea.

Tânarul jucator a devenit omul de baza din linia de atac, mai ales ca a ramas si cel mai experimentat, el avându-l coleg de linie pe juniorul Costin Gheorghe. Chiar daca va trebui într-un fel sa fie noul lider de echipa, Curelea ramâne modest. “La ora actuala nu cred ca avem un lider. Echipa în ansamblul ei ramâne cea mai importanta”, spune Curelea. Dupa jocul bun cu Petrolul, Costin este optimist. “Nu-mi pare rau ca am ramas la Sportul Studentesc. Principal este sa promovam sezonul acesta în Liga I si vom reveni în atentia celor din fotbalul mare”, a conchis Costin Curelea.

Prezent la meciul cu Petrolul, fostul antrenor al “studentilor”, Gabi Balint, cu care Sportul a promovat în Divizia A, a reafirmat ca este pacat ca “gasca nebuna” a fost exilata în Liga a II-a. “Am mai spus-o, îmi pare foarte rau de ce s-a întâmplat. Dar degeaba am latrat noi, caravana tot a trecut… Vinovati sunt cei care au luat o astfel de decizie si care trebuiau sa ia o masura ca lumea, nu pe asta. Echipa asta, clubul asta de traditie nu merita sa fie retrogradat”, a spus indignat Balint.

Siman crede în viitorul echipei

Patronul “studentilor”, Vasile Siman, era multumit de victoria obtinuta în fata “gazarilor”. “Nu stiu daca echipa a slabit prin ultimele plecari. In general, prin plecarea unor jucatori li se da sansa altora sa se afirme, care vor demonstra în timp daca au sau nu valoare. Nu trebuie decât sa arate ca locul lor nu este în Liga a II-a, ci în prima”, a spus Siman. Pentru faptul ca trebuie sa joace în esalonul secund, presedintele clubului a afirmat: “Asta e situatia! Pentru asta trebuie sa raspunda cei de la FRF. Noi jucam acolo unde suntem trimisi”.

dragos
    Member

SPORTUL RELOADED !!!!!!!!

VICTORIILE ADUC VICTORII !!!!

ma bucur sa vad, din nou, suporterii si nu numai ei, fericiti si plini de optimism !!!!

echipa tre’ sa se obisnuiasca cu gustul succesului, pentru a avea un moral pozitiv.

de asemenea, tre’ sa ramana cu picioarele pe pamant, caci lupta este lunga si plina de imprevizibil.

repriza secunda a fost excelenta, insa prima a fost slaba…..s-a vazut in prima repriza, ca nu exista automatisme, jucatorii nu se simt……
    postolache este bun si sper, sa confirme in continuare…..

astept sa vina si succesele din deplasare.

Viewing 5 posts - 61 through 65 (of 65 total)
  • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.