09.09.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 5-0(4-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 09.09.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 5-0(4-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 45 total)
  • Author
    ovidiu
    Member

Nici nu-mi vine sa cred.

IN MINUTUL 45 (ADICA FINALUL PRIMEI REPRIZE) 4 – 0.

Din pacate am intrat pentru scurt timp. Si va trebui sa plec.

Oare este posibil … …?
    Sper ca la final sa fim calificati fara emotii. Cei de pe stadion au ce vedea!

LUPTA SPORTUL!

MARE BUCURIE!!!!!

cameliu
    Member

da si continuam sa dam goluri
    5-0 min 59

SPORTUL STUDENŢESC – DINAMO 2 BUCUREŞTI 5-0

►Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti); Asistenţi: Marinescu Vasile (Bucureşti) şi Radu Iulian George (Bucureşti)

►Min 58 Costin Gheorghe înscrie cu un şut la colţul lung, de la 23 de metri. Curcă atinge mingea, dar nu suficient încât să-i poată schimba direcţia.

►Min 41 Ferfelea driblează toată apărarea oaspeţilor rămâne singur cu George Curcă şi îl învinge din nou cu o scăriţă la colţul drept

►Min 37 Postolache scapă singur cu portarul dinamovist pe care îl lobează de la 14 metri

►Min 23 Ferfelea este lansat pe culoar, îl driblează pe Curcă şi trimite în poarta goală

►Min 21 Lovitura de colţ executată de Sportul este reluată cu capul de Curelea, Curcă respinge în faţă până la Cruceru care trimite puternic în plasa porţii dinamoviste

►Sportul: Viciu – Irimia, Patrichi, Ghinga, Cazan – Postolache, Cruceru, N. Vasile, Ferfelea – C. Gheorghe, Curelea.

Rezerve: A. Popescu, Ciupe, Lungu, Truţă, L. Dobre, M. Nae, Cheţan

Antrenor: Tibor Selymes

►Dinamo II: Curcă – Amet, M. Soare, Botea, Acsinte – Predescu, Gheorghiu, Covaciu, Al. Andrei – Miranda, Mendy

Rezerve: Al. Oprea, Al. Marcu, Coandă, Ze Kalanga, A. Bălan, Ct. Neagu, Dragalina

Antrenor: Ion Marin

rapid19pancu
    Member

Ce fericire ,ce bucurie ,ca-n vremurile bune Sportul ridiculizeaza pe caini :D :ympeace:
    Pot spera dupa cum spuneam si in posturile trecute la finala cupei de vis pentru mine Sportul-Rapid ! :ympray: :-bd :ympeace:

Final 5-0. Ma bucura rezultatul si sper sa o tinem pe linia asta buna

cameliu
    Member

10 goluri in 4 zile!
    Au redesoperit sper placerea de A JUCA!

@rapid19pancu wrote:

Pot spera dupa cum spuneam si in posturile trecute la finala cupei de vis pentru mine Sportul-Rapid ! :ympray: :-bd :ympeace:

Sa inteleg ca ne doresti de bine, sa castigam si noi Cupa Romaniei :D

07Ex
    Keymaster

Eu tocmai am intrat pe liga2.ro, acolo unde cica ar trebui sa fie rezultatele live, dar n-am vazut rezultatele meciurilor de azi. In schimb jos la “comentarii” scria Sportul – Dinamo II 5-0. Am crezut ca e o gluma sau ca asta e pronosticul pe care respectivul il da la meciul de azi.

Nici nu stiu ce sa mai zic, 5-0? Ce s-a intamplat azi?

Nu stiu exact ca nu am fost acolo. un mic macel

07Ex
    Keymaster

@George Apostol wrote:

Nu stiu exact ca nu am fost acolo. un mic macel

Bine ai revenit printre noi, George. Ce mai faci? Nu te-am mai vazut pe forum de nu stiu cand.

cameliu
    Member

http://www.liga2.ro

CUPA ROMÂNIEI 20:47 “GAŞCA NEBUNĂ” FACE SPECTACOL: 5-0 CU DINAMO II
    Câinii mici, umiliţi în Regie

Sportul Studenţesc îşi propune în mandatul lui Tibor Selymes doar să câştige fiecare meci. De două meciuri a reuşit mult mai mult şi face spectacol, amintind de echipa care în 2006 termina campionatul în Liga I pe locul 4.

Meciul cu Dinamo II din faza a V-a a Cupei României i-a găsit pe alb-negrii în ofensivă, controlând cu autoritate jocul. Primele ocazii de gol au apărut încă din primele minute, iar cea mai mare i-a aparţinut lui Postolache. Atacantul, care în prima parte a evoluat în prima parte a partidei, a şutat cu efect la colţul lung şi doar bara l-a salvat pe Curcă.

Goalkeeperului dinamovist i s-a terminat norocul în minutul 21. În urma unui corner Curelea a reluat cu capul spre poartă, Curcă a respins în lateral, dar mingea a ajuns la Cruceru, mijlocaşul şutând violent pentru deschiderea scorului.

Peste numai două minute studenţii şi-au mărit avantajul. Ferfelea a fost lansat în adâncime, l-a driblat pe Curcă şi a trimis în poarta goală. Apoi a urmat o avalanşă de ocazii la poarta roş-albilor şi până la pauză scorul a luat proporţii. Mai întâi, Postolache (37) îl lobează pe Curcă, iar câteva minute mai târziu Ferfelea a ridiculizat întreaga defensivă a oaspeţilor, driblând şase apărători şi pe Curcă, înainte de a stabili scorul reprizei.

La revenirea de la cabine, alb-negrii au continuat să controleze ostilităţile, dar cu o eficienţă mult redusă, astfel că din cele 7-8 ocazii clare de gol, nu au mai reuşit să mai fructifice decât una singură. Costin Gheorghe a repetat execuţia din meciul cu FC Snagov, şut de la 25 de metri pe colţul lung, şi cu toată opoziţia lui Curcă a dus scorul la 5-0.

Sportul Studenţesc se califică astfel în 16-imile Cupei României şi aşteaptă tragerea la sorţi de vineri, pentru a afla numele formaţiei din prima ligă cu care îşi va măsura forţele renăscute.

Sportul Studenţesc: Viciu – Irimia, Patrichi, Ghinga, Cazan – Costin Gheorghe, Cruceru (54 Cheţan), N. Vasile (75 Lungu), Postolache – Ferfelea – Curelea (63 Nae).
    Rezerve: A. Popescu, Ciupe, Lungu, Truţă, L. Dobre, M. Nae, Cheţan

Antrenor: Tibor Selymes

Dinamo II: Curcă – Amet, M. Soare, Botea, Acsinte – Predescu, Gheorghiu, Covaciu (34 Baptista Nsimba), Al. Andrei – Miranda (46 Bălan), Mendy (66 Neagu)
    Rezerve: Al. Oprea, Al. Marcu, Coandă, Ze Kalanga, A. Bălan, Ct. Neagu, Dragalina

Antrenor: Ion Marin

dragos
    Member

dupa un astfel de rezultat, pot spune doar atat: JOS PALARIA !!!
    LA MAI MARE !!! :ymparty: :ymapplause: :ymparty: :ymapplause: :ymparty: :ymapplause:
    bine, ca am fost hinghierii !!!

razvan
    Member

Un gol și niște prostii într-un reportaj făcut în stilul tradițional Pro TV…
    http://www.sport.ro/cupa-romaniei/viitor-sumbru-pentru-dinamo-echipa-a-doua-a-pierdut-cu-5-0-in-cupa-cu-sportul.html?autoplay=true

@07Ex wrote:

Nici nu stiu ce sa mai zic, 5-0? Ce s-a intamplat azi?

Eu am fost pe stadion asa cum am spus in posturile trecute si pot sa zic ca baietii au jucat maiestuos pe teren.I-am presat in jumatatea lor de teren pana nu au mai avut suflu.Linia lor defensiva era destul de inceata si imobila si astfel i-am putut surprinde pe contre prin jucatorii nostri de viteza:Costin Gheorghe si Vio Ferfelea.Ultimul nu mai zic ca a facut spectacol la golul patru,dribland asa cum spune si articolul jumatate din echipa lui Dinamo de parca erau niste jaloane amarate :ymapplause: .In repriza secunda Nicola putea sa majoreze la 6-0 printr-un sut de la circa 13 metri de poarta,dar a trecut putin pe langa;la faza aceasta Curca nu a schitat niciun gest,parca era o statuie tintuita pe mijlocul portii :)) Postolache la golul trei, cu scarita lui executata din coltul careului de 16 metri fara preluare peste portarul dinamovist, putea fi confundat cu orice brazilian de clasa mondiala.Iar Costin Gheorghe deja incepe sa prinda curaj cu suturile sale impecabile din afara careului mare.

Ca o concluzie,desi adversarul a avut o defensiva de toata jena,iar jucatorii lui Dinamo aveau o atitudine de lasa-ma sa te las,Sportul Studentesc azi 9 septembrie 2009 ar fi putut invinge orice grupare din Romania.Chiar imi pare rau de ceilalti suporteri care nu au putut din diferite motive sa fie prezenti la meci,fiindca au ratat un adevarat recital de virtuozitate a “studentilor”.

CINSTE LOR,CINSTE LOR,CINSTE LOR STUDENTILOR!!!!! :ymapplause: :ymapplause:

MarcAntoniu
    Member

FELICITARI SPORTUL STUDENTESC !
    :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

dragos
    Member

cu alte cuvinte, studentii au jumulit CURCAAAAAAA !!!! :)) :)) :)) =)) =)) =)) =))
    pe cand juca (Curca) la Farul doream sa primeasca multe goluri, insa meciurile dintre sportul – farul se terminau la scoruri stranse….

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 45 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.