09.09.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 5-0(4-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 09.09.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 5-0(4-0)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Cati spectatori au fost la meci? Astia in ziare scriau ca in Regie ar fi fost putini spectatori la meciul cu Dinamo.

@07Ex wrote:

Bine ai revenit printre noi, George. Ce mai faci? Nu te-am mai vazut pe forum de nu stiu cand.

Bine v-am regasit. Am mai fost pe aici chiar daca nu am scris nimic

au fost intre putini si foarte putini spectatori…insa cei care am fost…am avut ce vedea din plin…..in specia un ferfelea magic…tare imi e , ca in ritmul asta…in iarna il pierdem si pe vio….oricum frumos..2 meciuri consecutive cu ai nostri marcand 5….asta ii spuneam si lui Andrei..ca vine sageata stejaru si le dam si lor 5 :p insa nu m-a aprobat :))

mkg
    Member

Este primul meci dupa foarte mult timp (de fapt nici nu mai stiu de cand ) in care am vazut entuziasm in joc de la portar si pana la atacanti!
    Da Doamne sa joace de acum inainte numai asa .
    Chiar daca Dinamo 2 nu impresioneaza si chiar daca Curca a prins o zi de toata jena ( in vreo zece minute a furat-o si driblat si lobat de mai avea putin si o primea in toate pozitiile) meritul echipei in aceasta victorie nu trebuie deloc minimalizat.
    Sportul a presat in terenul advers cu o frenezie greu de inchipuit, a recuperat , a atacat cand pe flancuri cand central cu pase filtrante si i-a iesit absolut totul in atac .In multe randuri presingul avansat ne-a permis sa ajungem repede cu fundasii pe flancurile careului lor, ceea ce a creat panica si sufocare caiinilor.
    Consider ca baietii au fost salon cand nu au mai vrut sa inscrie dupa 5-0 fiindca s-a vazut clar ca o mai puteau face dar “n-a mai fost sa fie”.
    Deci se poate!!! Si acum ca stim ca se poate ,sa fie clar! MAI VREM!!!

mai vrem , mai vrem…ce frumos suna..doamne ajuta sa continuam asa…..eu sper ca nu sunt intamplatoare rezultatele astea..si sper sa fie rodul muncii lui Tibi Selymes..sa nu uitam ca a venit un pic mai tarziu..speram..asta ne e datoria :D

http://rapidisti.mysport.ro/stiri/17074/cupa-romaniei–tragere-la-sorti–rapid-in-urna-b.htm ……cam asa e cu cupa…avem sanse sa cadem cam cu oricine in afara de cele din urna c din cate inteleg eu

Pe stadion au fost cam 250-500 de spectatori,deci cine stie ce audienta si sprijin nu a fost pentru Sportul.Bine ca mai strigam noi de la tribuna de langa tabela,dar 10-15 oameni nu sunt destui pentru o atmosfera demna de Sportul Studentesc.

@Constantin Secareanu wrote:

http://rapidisti.mysport.ro/stiri/17074/cupa-romaniei–tragere-la-sorti–rapid-in-urna-b.htm ……cam asa e cu cupa…avem sanse sa cadem cam cu oricine in afara de cele din urna c din cate inteleg eu

Sper ca meciul sa se joace in Regie,ca nu stiu daca o sa pot sa merg in deplasare. :-s.In rest,poate sa pice oricine cu noi,daca am eliminat Steaua anul trecut putem elimina si anul asta o echipa mare din Liga I.

dragos
    Member

Vineri 11.09.09 – ora 16.00 – pe SPORT.RO urmarim tragerea la sorti in cupa.
    sa-avem bafta………poate jucam cu ceahlaul sau sanatatea cluj :)) =))

ps: mai exista porumbei la tabela de marcaj sau mai bine spus: se mai elibereaza un porumbel la fiecare gol marcat ??

rapid19pancu
    Member

În prima urnă vor fi echipele clasare pe locurile 1-6 în precedenta ediţie a Ligii I, în timp ce în urna a doua vor fi celelalte 12 formaţii din actualul sezon al competiţiei interne. În ultima grupă valorică au fost repartizate grupările care au obţinut calificarea în 16-imi după ce au trecut de tururile preliminare de pînă acum.

Urnele pentru tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României:

URNA A – Unirea Urziceni, FC Timişoara, Dinamo, CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua;

URNA B – Universitatea Craiova, RAPID, FC Braşov, Pandurii Tg. Jiu, Oţelul Galaţi, Gloria Bistriţa, Politehnica Iaşi, Gaz Metan Mediaş, Ceahlăul Piatra Neamţ, Astra Ploieşti, Unirea Alba Iulia, Internaţional Curtea de Argeş;

URNA C – Gloria Bistriţa II, FCM Bacău, Dunărea Galaţi, Delta Tulcea / Farul Constanţa, SPORTUL STUDENţESC, CS Otopeni, Chimia Brazi, Dunărea Giurgiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Minerul Mehedinţi, Gaz Metan CFR Craiova, FC Zlatna, Sănătatea Cluj, FC Bihor.

La tragerea la sorţi se vor împerechea echipele din Urna A cu cele din Urna C. În continuare, cele din Urna B vor fi împerecheate cu cele din Urna C, iar cele 4 care vor rămâne din Urna B vor juca între ele. Pentru toate jocurile, formaţia organizatoare va fi stabilită prin tragere la sorţi.

Partidele din 16-imi se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Dacă scorul va fi egal după 90 de minute se va trece la prelungiri (două reprize a cîte 15 minute) şi, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Meciurile vor fi programate în zilele de 22, 23 şi 24 septembrie, în timp ce optimele se vor disputa pe 27, 28 şi 29 octombrie.

În cazul în care unul dintre meciuri va fi programat în nocturnă pentru a fi televizat, iar echipa nu va avea instalaţie de iluminat, partida se va disputa pe terenul celeilalte formaţii. Dacă nici aceasta nu are dotările corespunzătoare, FRF va muta jocul pe un alt stadion, aproape de localitatea din care este echipa gazdă.
    sursa: NewsIn

@dragos wrote:

ps: mai exista porumbei la tabela de marcaj sau mai bine spus: se mai elibereaza un porumbel la fiecare gol marcat ??

Desi am stat in tribuna de sub tabela, nu am putut vedea niciun porumbel zburand la vreun gol marcat de ai nostri :( .Se pare ca nu mai se practica acest obicei special.

Nu stiu sigur, dar columbofilul de la tabela s-ar putea sa nu mai fie printre noi.

ultrasro
    Member

RIP pentru omul cu porumbeii!

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

imi pare rau.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!

Zibling
    Member

@ultrasro wrote:

Poate ca omul nu a murit, ci pur si simplu nu avea 12 porumbei la dispozitie in aceeasi saptamana. I-o fi irosit pe toti la meciul cu Snagovul :p

webmaster
    Keymaster

Subiectul a fost inchis si arhivat.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.