1 aprilie

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #50423
  Tavi
  Member

  Azi noapte, in timp ce se uita pe un post obscur care pretindea ca va prelua de la Al-Jazeera caseta cu revendicarile, Siman a fost sunat de Dan Petrescu care si-a prezentat demisia ca urmare a negocierilor purtate de ceva timp in secret cu Abramovici pentru preluarea postului de antrenor la Chelsea, Abramovici fiind foarte suparat de faptul ca Murinho l-a indepartat pe Mutu in loc sa-l aduca pe calea cea buna.

  Abramovici a fost informat de KGB ca treaba cu cocaina a fost de fapt “lucrarea” lui Murinho ca sa se razbune pe Mutu ca i-a “ciupit” nevasta desi Mutu a afisrmat ca nu i-a atins nici un fir de par.

  Cata precizie nene?! Acum inteleg eu de ce i se spunea briliantul :)

  Stire de ultima ora: Siman l-a sunat pe Ranieri care a acceptat sa preia postul lui Dan dar numai devreme de 1 mai ca sa treaca postul pastelui.
  Siman a agreat idea mai ales ca exista eterna solutie salvatoare: Cezarica! :)

  Salutare si sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.

  #70657
  dragos
  Member

  ultimele stiri pe care le-am aflat: siman va inaugura SPORTUL STUDENTESC TV incepand cu 31.12.2005, iar peste 1-2 ani de zile va pleca de la conducerea clubului, in locul sau punandu-l pe nasul sau G.Copos, care ne promite de-acum CUPE EUROPENE !!!……..

  #70658

  IMPRESIONAT DE ECHIPA SIN REGIE ROMAN ABRAMOVICH S-A DECIS SA INVESTEASCA IN SPORTUL STUDENTESC. OBIECTIVUL DECLARAT DE ACESTA ESTE CASTIGAREA TITLULUI ROMANIEL SI CASTIGARE CHAMPIONS LEAGUE IN 2007. 😆 😆 😆 😆 😆

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.