10.04.2011 Sportul Studentesc – FC Timisoara 2-3(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 10.04.2011 Sportul Studentesc – FC Timisoara 2-3(1-2)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 25-a Ligii 1.
    Duminica, 10.04.2011, stadion Regie, ora 17:00.

meciul este duminica de la ora 17:00…daca este frumos afara , parerea mea este ca vor fii cel putin 6 mii de oameni …eu cel putin voi fi prezent pe stadion !

Zibling
    Member

Cu Univ.Craiova au fost prezenti doar cca 1.500 spectatori. Deci, eu zic ca in meciul cu Fulgerul Bragadiru vor veni maxim 2.500 oameni, chiar daca echipa mutata la Timisoara este pe cale sa devina campioana Romaniei.

Bucurestenii nu-i prea au la sufleti pe ardeleni, ci mai mult pe olteni… asta daca este sa comparam cele 2 adversare si motivatia de a le vedea jucand pe viu.

dragos
    Member

nu am pretentii de la acest meci, insa……….

ovidiu
    Member

Ar fi ffffff frumos ca Timisoara sa sufere prima infrangere din acest campionat pe stadionul din Regie.

Insa nu stiu ce parere au jucatorii.
    Si ne-am mai apropia si noi oricum de indeplinirea baremului :) .

@ovidiu wrote:

Ar fi ffffff frumos ca Timisoara sa sufere prima infrangere din acest campionat pe stadionul din Regie.

Ce barem,nenica?Daca castigam cu Branestiul si cu Timisoara,desi cu cei din urma parca imi vine greu a crede ca o sa reusim,ne salvam 100% de la retrogradare,ascultati-ma pe mine :D .

Zibling
    Member

@Ace of Spades wrote:

@ovidiu wrote:

Ce barem,nenica?Daca castigam cu Branestiul si cu Timisoara,desi cu cei din urma parca imi vine greu a crede ca o sa reusim,ne salvam 100% de la retrogradare,ascultati-ma pe mine :D .

Cristi, nu mai fuma etnobotanice, te rog! Cu tot respectul, dar ti-am mai spus ca dauneaza sanatatii… :ymsick:

cameliu
    Member

@Ace of Spades wrote:

Va cam ambalati… Si asta doar dupa o victorie…Daca ne-am salva de la retrogradare, ne vor retrograda oricum cu licenta: n-avem stalpi cu becuri, n-avem bani, avem doar datorii… Cu licenta neluata ramane Sile si fara banii de TV ca si acum 5 ani!
    Deci important e baremul…

ovidiu
    Member

@cameliu wrote:

@Ace of Spades wrote:

Va cam ambalati… Si asta doar dupa o victorie…Daca ne-am salva de la retrogradare, ne vor retrograda oricum cu licenta: n-avem stalpi cu becuri, n-avem bani, avem doar datorii… Cu licenta neluata ramane Sile si fara banii de TV ca si acum 5 ani!
    Deci important e baremul…

Crede-ma ca nu m-am ambalat deloc, chiar sunt destul de suparat dupa evolutiile dezastroase (in lant) din acest sezon.
    E doar de 2 lei speranta.
    Nu prea cred ca vom invinge Timisoara. Sunt destul de puternici si incep sa creada cu tarie in castigarea titlului.

Doar speram la realizarea baremului!

Am facut acea afirmatie doar in ipoteza in care am castiga cu Branesti si Timisoara,asta nu inseamna ca implicit le vom si castiga,insa daca printr-o minune o facem,nu vad de ce nu am putea sa ne salvam.Cat despre faza cu licenta,nu stiu ce sa zic,orice e posibil in Romania,chiar si sa mai ne acorde o derogare pentru inca un an,mai ales ca Siman vad ca incepe sa se dea bine pe langa Dragomir.

07Ex
    Keymaster

Eu, dupa meciul de azi cu Branesti, nu prea imi pun mari sperante nici macar intr-un egal cu Timisoara. La tactica si la fizicul pe care-l au jucatorii, nu vad cum am putea scoate puncte cu o echipa care pana acum n-a pierdut nici un meci. Poate doar asa, printr-un miracol vom scoate un egal, dar sincer nu prea vad cum.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Eu, dupa meciul de azi cu Branesti, nu prea imi pun mari sperante nici macar intr-un egal cu Timisoara. La tactica si la fizicul pe care-l au jucatorii, nu vad cum am putea scoate puncte cu o echipa care pana acum n-a pierdut nici un meci. Poate doar asa, printr-un miracol vom scoate un egal, dar sincer nu prea vad cum.

ei se misca bine….noi nu.

07Ex
    Keymaster

Sportul, implicată în lupta pentru podium: “Am vorbit cu Şiman”! Cum crede Gigi că poate fi învinsă Poli

Timişoara s-a împiedicat acasă cu Astra şi nu reuşeşte să urce pe primul loc. Bănăţenii au meci în Regie în etapa viitoare, iar Becali se implică în lupta pentru locul doi: “Am vorbit cu Şiman”

Becali: “Nu am mai fost fraier! Ce era să fac, să nu bat Urziceniul ca să nu se supere Iancu?”

“Acum ce să facem? Să nu mai batem Urziceniul ca să nu se supere Marian Iancu şi Adrian Porumboiu?! De data asta n-am mai fost fraier, nu i-am mai lăsat să folosească jucătorii noştri”, a declarat Becali la gsptv

Sfaturi către Şiman!

“Dacă patronii echipelor adverse mă ascultă, ei trebuie să-şi pună jucătorii să joace combinativ cu Timişoara. Am vorbit cu Şiman. Eu am văzut asta în meciul cu Brăneştiul, o echipă mică, dar care i-a băgat în corzi! Trebuie să pasezi cu Timişoara. Problema este Alexa. Alexa este ‘busola’ echipei”, a mai declarat patronul Stelei

Alexa a fost eliminat cu Astra şi va lipsi la meciul cu Sportul

razvanR
    Member

In ultimul meci direct din Regie am castigat cu 3-1, pe 11 aprilie 2006.

Tibor era gata-gata sa ne rapeasca posibilitatea de a fi prima echipa care invinge pe Fulgerul Bragadiru Poli AEK Timisoara in aceasta editie de campionat.

Meci de 1-X-2, sper sa castigam, putem sa castigam,
    hai sa vedem daca vom fi primii care-i vor bate!

(RE)VENITI IN REGIE !

Un egal,zic eu,este realizabil….cam greu sa speram la victorie,insa cum spune o vorba veche din fotbal:”Mingea e rotunda”.Sa vedem ce va fi duminica.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.