10.04.2011 Sportul Studentesc – FC Timisoara 2-3(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 10.04.2011 Sportul Studentesc – FC Timisoara 2-3(1-2)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 70 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Şiman spune că Sportul nu acceptă nici o primă de la Gigi: “Iei banii şi apoi ce faci?

Patronul ultimei clasate din Liga 1, Vasile Şiman, a dat asigurări că Sportul Studenţesc va juca pe viaţă şi pe moarte cu Politehnica Timişoara în etapa viitoare, fără să fie nevoie ca echipa sa să fie premiată financiar de alte rivale din Liga 1. Replica lui Şiman vine la scurt timp după declaraţiile uluitoare ale lui Gigi Becali, care este tentat să premieze financiar echipele ce joacă împotriva Oţelului şi a Politehnicii Timişoara. >> Citeşte AICI ce a zis BecaIi!

“Nu cunosc astfel de lucruri şi noi nu practicăm aşa ceva. Jucătorii mei trebuie să joace pentru că trebuie să cîştige orice meci, indiferent de situaţie. La noi nu există prime de meci, dar nici la Timişoara nu există prime de meci. Nu ştiu la cine există de fapt. Mă deranjează că se acordă prea mare atenţie unor lucruri care nu au importanţă. Noi nu vom accepta premierea din partea altui club vreodată”, susţine Şiman.

“Dacă unii cred că singura motivaţie e cea financiară, e greu să faci treabă. Poţi să-i dai unui jucător orice sumă de bani, dacă nu poate, el nu joacă. Trebuie să existe şi partea financiară, dar nu este cea mai importantă. Nu ştiu în cîte campionate există prime de meci. Asta e o mentalitate de oameni săraci! Fotbalistul trebuie să joace pe nişte obiective pe care le are el, ori personale, ori ale clubului. O evoluţie bună poate să-ţi aducă un contract pe viaţă, prima o cheltui după meci şi nu mai ai banii. Ce e aşa greu de înţeles?

Un jucător de fotbal trebuie permanent să fie concentrat pe obiectivele lui, să lase în urmă o carieră bună care să-i permită să ajungă antrenor sau moderator la TV apoi. Dacă n-ai nici o perspectivă în carieră, iei acum banii şi mai tîrziu ce faci? Ai cîştigat într-un singur meci şi ai luat banii atunci, mare lucru! Cea mai mare motivaţie a unui fotbalist ar trebui să fie să-şi creeze un prezent, pentru a avea un viitor”, a adăugat Şiman la GSP TV, la Contraatac.

ashone
    Member

Un jucător de fotbal trebuie permanent să fie concentrat pe obiectivele lui, să lase în urmă o carieră bună care să-i permită să ajungă antrenor sau moderator la TV apoi. Dacă n-ai nici o perspectivă în carieră, iei acum banii şi mai tîrziu ce faci? Ai cîştigat într-un singur meci şi ai luat banii atunci, mare lucru! Cea mai mare motivaţie a unui fotbalist ar trebui să fie să-şi creeze un prezent, pentru a avea un viitor”, a adăugat Şiman la GSP TV, la Contraatac.

gindire specifica de calciu-smuls-bob-de-orez, ne gletat, nesmirghelat, dat cu huma roze. poate iei in calcul si varianta sa bati mai multe echipe sa umfli prime de meci in crucis, adica bati pe unii, te premiaza altii, etapa ailanta bati pe altii, te premiaza altii…da’ asta inseamna sa ai echipa, bai biban dungat de coral!nu e vorba de un singur meci, e vorba ca daca ai echipa tu faci legea si implicit preturile…ponemaiesh bai andromaca-mulge-vaca!

godmato
    Member

Uffff, noi mereu batem doar CFR si Timisoara :D. Din cate stiu eu baietii joaca pe o prima consistenta si merita asta. Pacat canu rezistam decat fro 65-70 minute.
    Acum va intreb eu pe voi: neplatiti de atatea luni, unii cu dosar depus ca sa devina liberi, mentalitate de invingatori – pauza, stadionul plin de banateni, (practic ei joca toate meciurile in deplasare) voi cum ati juca?

ashone
    Member

@godmato wrote:

Uffff, noi mereu batem doar CFR si Timisoara :D. Din cate stiu eu baietii joaca pe o prima consistenta si merita asta. Pacat canu rezistam decat fro 65-70 minute.
    Acum va intreb eu pe voi: neplatiti de atatea luni, unii cu dosar depus ca sa devina liberi, mentalitate de invingatori – pauza, stadionul plin de banateni, (practic ei joca toate meciurile in deplasare) voi cum ati juca?

rezistam, noi adica, mai putin de 60-70 minute fara sa bem ceva. depinde care baieti joaca, ce joaca si cit de consistenta e prima. acuma sa razpunz io la obiect: saracii fotbalistii nostri, muritori de foame, io le aud matele cum le ghioraie ( si stau departe, in peluza…), de jucat in deplasare practic, cind jucau pe autobuzu’ ori ghencea mai bateau un galati, un tirgoviste, un satu-mare, o resita…pe republicii bateau un cluj, o timisoara ( aia adevarata, banatenii din bragadiru’ nu umplea tribunele ca ierea la cimp )…deci nu-i plinge, e destul sa intre in teren si cistiga de 8 X cit un profesor, doctor ( ambii fara spaga ), instalator, etc. io daca e sa intrebi pe mine as incerca sa fac cit pot: sa incerc o pasa buna, un stop sa nu sara mingea in aut…o lansare catre unu’ neliber de contract…ma rog, chestii normale…referitor la mentalitate: daca si-au luat odata teapa cu siman, de ce au mai semnat in continuare? stiau ca fac foamea! pentru ca daca erau fotbalisti, erau demult la alte echipe. deci s-au bagat in tarite, i-au mincat porcii. si-o merita din plin. daca macar erau scule de oameni, isi luau avocati si pina acu’ il lasau pa ucrainiean in chiloti! sper ca ti-am raspuns multumitor. o zi buna.

Ombladoon
    Member

Cat e intrarea la meciul de azi?

ashone
    Member

@Ombladoon wrote:

Cat e intrarea la meciul de azi?

du-te zi vezi cu ochii tai…si iesirea e pealtundeva…ai sa vezi singur. o zi buna.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

“O evoluţie bună poate să-ţi aducă un contract pe viaţă, prima o cheltui după meci şi nu mai ai banii. Ce e aşa greu de înţeles?

bah, asta se crede GURU al fotbalului, cel putin……iar el este, de fapt, doar un avar manat in fotbal doar de gandul imbogatirii :)) :))
    el nu stie ce inseamna PERFORMANTA si nici NU va avea parte de ea vreodata @-) @-)

tov sile, ai avut noroc, ca toti jucatorii au fost rabdatori si cu mult bun simt, altminteri, cu niste avocati buni, iti vindeai masinile de ramaneai in curu’ gol, bah moldovene.

07Ex
    Keymaster

Unde putem viziona meciul de azi pe internet? Multam anticipat.

ashone
    Member

@07Ex wrote:

Unde putem viziona meciul de azi pe internet? Multam anticipat.

my p2p +sopcast. merge cu xp piratat la mare arta!

godmato
    Member

Adevar graita-i maria ta! @ashone wrote:

@godmato wrote:

rezistam, noi adica, mai putin de 60-70 minute fara sa bem ceva. depinde care baieti joaca, ce joaca si cit de consistenta e prima. acuma sa razpunz io la obiect: saracii fotbalistii nostri, muritori de foame, io le aud matele cum le ghioraie ( si stau departe, in peluza…), de jucat in deplasare practic, cind jucau pe autobuzu’ ori ghencea mai bateau un galati, un tirgoviste, un satu-mare, o resita…pe republicii bateau un cluj, o timisoara ( aia adevarata, banatenii din bragadiru’ nu umplea tribunele ca ierea la cimp )…deci nu-i plinge, e destul sa intre in teren si cistiga de 8 X cit un profesor, doctor ( ambii fara spaga ), instalator, etc. io daca e sa intrebi pe mine as incerca sa fac cit pot: sa incerc o pasa buna, un stop sa nu sara mingea in aut…o lansare catre unu’ neliber de contract…ma rog, chestii normale…referitor la mentalitate: daca si-au luat odata teapa cu siman, de ce au mai semnat in continuare? stiau ca fac foamea! pentru ca daca erau fotbalisti, erau demult la alte echipe. deci s-au bagat in tarite, i-au mincat porcii. si-o merita din plin. daca macar erau scule de oameni, isi luau avocati si pina acu’ il lasau pa ucrainiean in chiloti! sper ca ti-am raspuns multumitor. o zi buna.

Acum avem o scuza in plus: bate vantul tare si ne strica tactica de meci :ymparty:

ashone
    Member

baaaaaaaaaaaa io cre’ ca ma uit la alt meci! e 1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!pentru noi!

ashone
    Member

sileeeee le luam ba banii la astia ori nu? hai ca jucam in stil de mare echipa!sa ne traiesti nea gigi!

ashone
    Member

1-1 ! sile hai ba ca tot luam juma’ da suma!hai cu incredere!

Radu Dobrin
    Member

aia au un sut pe (si spre) poarta si dau gol….si ala din unghi de 30 de grade…la statistica asta, mai bine il scoate gigi pe viciu si baga un jucator de cimp…

ps…2 din 2….scoate-l gigi pina nu ia 5!!

@ashone wrote:

mi-e ca raminem datori ashule… :D

ashone
    Member

@Radu Dobrin wrote:

aia au un sut pe (si spre) poarta si dau gol….si ala din unghi de 30 de grade…la statistica asta, mai bine il scoate gigi pe viciu si baga un jucator de cimp…

ps…2 din 2….scoate-l gigi pina nu ia 5!!

@ashone wrote:

mi-e ca raminem datori ashule… :D

umflam geanta cu patrunjei!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 70 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.