Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 10.04.2011 Sportul Studentesc – FC Timisoara 2-3(1-2)
- This topic has 69 replies, 18 voices, and was last updated 11 years, 10 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
April 10, 2011 at 4:06 pm #88702
Ace of Spades
Member@cameliu wrote:
@Ace of Spades wrote:
Au vrut sa forteze victoria
Cum naiba sa fortezi victoria cu un corner executat in halul ala????
Tu ce vrei acuma,sa dea centrari a la Xavi?Hai totusi sa fim mai umili….centrarea aceea putea surveni in orice moment al jocului.
April 10, 2011 at 4:07 pm #88703Radu Dobrin
Memberdaca e vreo consolare, macar ramin fara banii oierului 8-} …….
April 10, 2011 at 4:11 pm #88706cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
daca e vreo consolare, macar ramin fara banii oierului 8-} …….
Asa cum m-a marcat meciu asta demult nu m-a marcat vreun meci…
Ma intreb inca, cum naiba?
Parca eram mai linistit de ne dadeau un 1-0 d-ala clasic, sa nu fi avut nicun corner, sut etc…
Ca vorba aia la ce-ti folosetste corner in min 92 si 40 de secunde?April 10, 2011 at 4:55 pm #88707dragos
MemberNU-MI REVIN !!! NU-MI REVIN, NU-MI REVIN !!!
demult nu am mai fost asa de SUPARAT pe rezultat X(
ufffff, PACAT !!
am pierdut pe 2 goluri luate in prelungiri !!!!NU MERITAM sa pierdem……timisoara a fost varza, varza, varza.
golul lui TIBI, candideaza la GOLUL SEZONULUI :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
cand am vazut ca, avem corner si mai sunt 30 sec, am spus ca, un X este cat o VICTORIE :-ss :-ss
dar, m-am inselat……mai bine schimba o pasa la coltul terenului cu un coechipier sa nu piarda mingea la trecerea secundelor !!!!!am jucat dezinvolt (“ademeniti” sau nu, nu conteaza), cu ambitie….daca am fi jucat asa macar de la inceputul returului si daca aveam antrenor, am mai fi adaugat puncte in clasament.
imediat dupa golul lui Tibi, Ferfelea a avut golul 3 in picior, dar a respins pantelimon.cred, ca sarbul care l-a lovit pe Viciu merita eliminat.
timisoara n-a jucat nimic, nimic, nimic, dar a luat 3 puncte.
daca micul sportul putea s-o arda pe marea timisoara, atunci ma intreb retoric, ce fel de echipe sunt cele din varful clasamentului ? sau mai bine zis, ce fel de campionat avem, fratilor ??“marele” Zicu a fost ZEEERRROOOOOOO
)
in tur, Scutaru a facut o dubla si ne-au batut…acum Zagrean a facut la felminusuri:
– Viciu care a gresit la golul 2
– chihaia….trebuia introdus un jucator care poate ALERGA, nu un TANC X(deseara la Recursul etapei ora 22.45 este invitat GIGI MULTESCU…..fiti cu ochii pe GSPTV.
inchei spunand atat: SPORTUL A FOST FRUNCEA !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
JOS PALARIA pt GIGI !!!April 10, 2011 at 5:07 pm #88708cameliu
MemberCu greu reusesc sa ma calmez doar gandindu-ma ca in 25 de meciuri echipa asta a avut antrenor doar in 9…
April 10, 2011 at 5:09 pm #8870907Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Asa cum m-a marcat meciu asta demult nu m-a marcat vreun meci…
Ma intreb inca, cum naiba?
Parca eram mai linistit de ne dadeau un 1-0 d-ala clasic, sa nu fi avut nicun corner, sut etc…
Ca vorba aia la ce-ti folosetste corner in min 92 si 40 de secunde?Nici pe mine nu m-a marcat de mult un meci asa cum m-a marcat asta. Imi pare rau ca am pierdut, deoarece am jucat bine. Chiar sa pierdem asa in ultimul minut dintr-o prostie in lant mi se pare prea de tot. Cei doi care au jucat cornerul nu stiu ce naiba au vrut sa faca, centrarea in careu a fost complet neinspirata, apararea noastra nu a fost in stare sa-l tina pe unicul timisoarean din atacul lor, iar Viciu n-a fost in stare sa iasa un pic din poarta ca sa-i blocheze aluia unghiul.
Mi se pare strigator la cer prostia pe care am vazut-o la faza respectiva. [-(
April 10, 2011 at 6:27 pm #88710Ace of Spades
MemberSi eu sunt un pic dezamagit la felul cum am pierdut acest meci.Cred ca pana si suporterii Timisoarei ar trebui sa recunoasca ca echipa lor a fost dominata clar de la un capat la altul,insa nu sunt deloc suparat pe jucatorii nostri(cu exceptia lui Viciu),pentru ca acestia chiar au jucat un fotbal deschis,combinativ si spectaculos.Aproape mereu au incercat sa iasa din propria jumatate cu pasa,fara a recurge la degajari la intamplare.Felicitari pentru prestatie si sper ca in meciurile viitoare sa completeze acest joc cu mai multa concentrare.
April 10, 2011 at 6:29 pm #88711Constantin Secareanu
MemberAsta e Gasca Nebuna pe care o iubesc !
April 10, 2011 at 6:43 pm #88712Zibling
Member@cameliu wrote:
Cu greu reusesc sa ma calmez doar gandindu-ma ca in 25 de meciuri echipa asta a avut antrenor doar in 9…
Buna concluzie. Achiesez. Am avut antrenor serios si pus pe munca doar in primele etape (Selymes) si in ultimele 3 etape (Gigi Multesc), iar etapa urmatoare se vor intalni intre ei.
April 10, 2011 at 7:07 pm #88713cameliu
MemberConform Fanatik Show, antrenorul Sportului Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, şi-a dat demisia de pe banca tehnică a echipei din Regie. Conform sursei citate, Mulţescu a renunţat la postul său după ce jucătorii, neplătiţi de mai multe luni, au refuzat să mai intre în cantonament.
Tehnicianul a confirmat la Recursul Etapei că şi-a prezentat demisia: “Am avut o înţelegere verbală cu şefii, iar astăzi i-am anunţat că nu mă mai întorc la echipă. Jucătorii nu au vrut să mia intre în cantonament după meciul cu Poli Timişoara. Am simţit dinaintea meciului că pregătesc ceva.
Le-am cerut să fie serioşi, mai avem şanse de a ne salva şi nu puteau decît să joace în situaţia actuală a echipei. Cînd s-a încheiat meciul a venit căpitanul echipei şi mi-a spus că nu vor să mai intre în cantonament”, a spus Gheorghe Mulţescu.
Gigi Mulţescu a preluat banca tehnică a echipei din Regie la începutul lunii martie, înlocuindu-i pe Gabi Popescu şi Florin Tene, antrenorii cu care Sportul a început anul 2011.
27 de schimbări de antrenor au fost în acest sezon de Liga 1, adică cel puţin una la fiecare etapă.
Sportul a pierdut astăzi cel de-al 19-lea meci în această ediţie a Ligii 1, după ce a fost înfrîntă pe teren propriu de Poli Timişoara, scor 2-3. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Zăgrean (’30, ’45+1) şi Goga (’90+3). Pentru Sportul au marcat Ferfelea (‘4) şi Tiberiu Bălan (’78).
“Deşi avem jucători nemulţumiţi, neplătiţi, jocul l-am pregătit foarte bine, dar am plătit tribut dorinţei foarte mari de a câştiga. Dacă am putut domina o echipă ca Timişoara, de ce nu am putea câştiga cu celelalte formaţii mai accesibile”, a spus Mulţescu la finalul meciului.
În acest moment, “studenţii” sînt pe ultimul loc în Liga 1, avînd numai 14 puncte strînse după 25 de etape.
April 10, 2011 at 7:11 pm #88714dragos
Membersimane sa-ti umplem frigiderul
April 10, 2011 at 8:17 pm #88715teo
MemberTocmai vroiam sa zic ca nu sunt deloc suparat dupa meciul de azi, care in ciuda scorului mi s-a parut extraordinar. Venirea lui Multescu chiar parea sa-i fi trezit la realitate pe jucatori. Apoi l-am vazut pe Multescu la GSP si m-am intristat brusc
In mod ciudat, chiar aveam impresia ca ne putem salva dupa meciul de azi.April 10, 2011 at 10:08 pm #88716Ace of Spades
MemberMa gandesc ca aceasta decizie este luata la cald de catre domnul Multescu si ca poate or exista o sansa ca luni sa se razgandeasca asupra ei.Trebuie si el sa ii inteleaga pe jucatori si sa se puna in postura lor,nu-i usor cand nu esti platit de n luni,ai pierdut la ultima faza intr-un meci in care ai simtit ca ai fost mai bun si ai jucat 4 meciuri in 2 saptamani.Sper ca noaptea aceasta sa fie un sfetnic bun pentru nea Gigi.
April 11, 2011 at 8:05 am #88717dragos
Member@Ace of Spades wrote:
Ma gandesc ca aceasta decizie este luata la cald de catre domnul Multescu si ca poate or exista o sansa ca luni sa se razgandeasca asupra ei.Trebuie si el sa ii inteleaga pe jucatori si sa se puna in postura lor,nu-i usor cand nu esti platit de n luni,ai pierdut la ultima faza intr-un meci in care ai simtit ca ai fost mai bun si ai jucat 4 meciuri in 2 saptamani.Sper ca noaptea aceasta sa fie un sfetnic bun pentru nea Gigi.
decizia nu poate fi schimbata decat daca se va plati.
altfel, sunt doar vorbe.
io cred, ca sile e masochist….s-au incercat diverse forme de protest, s-au deschis dosare la liga, iar el se incapataneaza sa faca un gest si sa le dea salariile……April 11, 2011 at 1:42 pm #88718Constantin Secareanu
Membereu zic sa ne bucuram pentru meciul de ieri…a fost exact specific gastii nebune de care toti ne-am indragostit mai devreme sau mai tarziu…meci cu intoarceri de situatie..cu un gol superb al lui Tibi….cu ratari mari, la fel ca pe timpul lui mazilu si bucur…si in final mi-a placut atitudinea alor nostri, au urcat toti la corner pentru a lua 3 puncte…ne erau vitale 3 puncte…am avut si ghinion sa se respinga exact acolo….oricum , de laudat atitudinea baietilor ! o zi buna
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.