10.05.2008 FCM Campina – Sportul Studentesc 1-1(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 10.05.2008 FCM Campina – Sportul Studentesc 1-1(1-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #50676
  07Ex
  Keymaster

  Meci contand pentru etapa a XXXI-a a ligii a II-a, seria A.
  Sambata, 10.05.2008, ora 11:00
  Stadion Municipal (Campina)

  #82278
  dragos
  Member

  gazdele or avea nevoie de ceva puncte ???
  suntem generosi….. 😆 😆

  #82279
  Zibling
  Member

  Si sezonul trecut am fost generosi. Ar trebui sa primim premiul fair-play sau premiul Nobel pt pace si prietenie intre provinciali. :mrgreen:

  #82280
  mkg
  Member

  Am impresia ca la Campina vom face un glorios egal …Ironia este ca un asemenea rezultat este cotat ca o mare surpriza desi nu ar trebui sa fie asa !
  Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar ne-am pus singuri stampila de fraieri sezonul acesta ! Vom scapa oare de ea sezonul urmator?

  #82281
  07Ex
  Keymaster

  Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat, iniţial, la meciul dintre Municipal Câmpina şi Sportul Studenţesc, de mâine, o brigadă ce i-a pus pe jar pe oficialii divizionarei secunde prahovene.

  În pericol de retrogradare, echipa prezidată de Ştefan Chiţu a avut „norocul” să-i fie trimisă, la meciul cu echipa bucureşteană, un arbitru, din Capitală, George Rădulescu. Mai mult, cei doi asistenţi, ce trebuiau să fluiere meciul de mâine erau din Focşani, Dănuţ Dumitriu şi Lucian Sârbu, preşedintele Municipalului recuzând imediat toată brigada. Chiţu spune că: „Nu este posibil ca la un meci contra unei echipe bucureştene, într-o luptă la retrogradare cu echipe din Bucureşti să fie trimis un central fără experienţă, tot din Capitală. Mai mult am fost mirat de faptul că, deşi suntem în luptă directă cu CSM Focşani, tuşierii erau exact din acest oraş! Nu este posibil aşa ceva, aşa că am solicitat preşedintelui Gheorghe Constantin înlocuirea brigăzii”, a declarat oficialul Municipalului.

  Ieri, CCA a schimbat „fluieraşii”, la centru urmând să fie Eduard Constantinescu (centralul craiovean ce a fluierat la meciul dintre Petrolul şi Progresul), ajutat de către Adrian Lungu (Alexandria) şi Nicolae Botezatu (Piatra Neamţ), observator fiind braşoveanul Radu Petrescu. Cei doi focşăneni au fost „redistribuiţi”, fiind trimişi la jocul FC Săcele – Dunărea Galaţi…

  Membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Romîne de Fotbal, preşedintele de la Municipal Câmpina, Dan Chiţu va pleca la Piatra Neamţ, acolo unde astăzi se ţine o importantă şedinţă a forului ce conduce fotbalul românesc. Printre cele discutate se află şi contractul cadru, al jucătorului, ce va intra în vigoare, cel mai probabil din sezonul viitor, contract la care a muncit efectiv şi Constantin Anghelache, preşedintele de la Tricolorul Breaza şi el membru al Comutetului Executiv, Chiţu spune că va face eforturi pentru a reveni în timp util la Câmpina, ca să se afle în tribună la meciul cu Sportul, de sâmbătă dimineaţă, deoarece: „este un joc capital pentru noi şi vreau să fiu alături de echipă”. Preşdintele de la Municipal se teme şi de „contrele” ce ar putea fi puse echipei sale, având informaţii că nu este prima dată când se va întâmpla aşa ceva, din partea contracandidatelor la retrogradare!

  Dumitriu marcase contra Câmpinei!

  Unul dintre tuşierii delegaţi iniţial la meciul de la Câmpina, Dănuţ Dumitriu a fost fundaş central al echipei Unirea Focşani! Mai mult, acesta a marcat un gol echipei din Câmpina, în anul 2000, când moldovenii au învins, cu 1-0, printr-un gol marcat în al şaselea minut de prelungiri! Unul dintre foştii jucători ai echipei câmpinene povesteşte că: „meciul era arbitrat de Marian Lazăr, din Sibiu şi Dumitriu a făcut henţ şi fault în ataca, înainte de a şuta la poartă, fără ca centralul să arate ceva!” (Marian Dima)

  #82282
  ashone
  Member

  sintem o echipa in sevraj…s-a jucat in regie superfotbal, acum ne tremura miinile si picioarele si asteptam salvarea sa ne scoata din criza…falub tot incurca medicamentele nu ne ajuta deloc…cimpina ne bate,e la retrogradare…ultimele meciuri nu prea sint asa de muls puncte…daca in 4 etape nu luam nimic…e posibil sa ne vedem vinerea de la 16.30…botosani,petrolul,brasov cam joaca fotbal mai bine ca ai nostri…

  #82283
  Ultras
  Member
  #82284
  07Ex
  Keymaster

  ^ Frumos site!

  #82285
  cameliu
  Member

  Poate luam bataie!
  Dar nu conteaza! Daca Intergaz bate Focsanii, DESFACEM SAMPANIA!

  Cu 3 etape inainte de final ne-am salvat de la retrogradare! Avem cu 9 pct mai mult decit Intergaz si decit Focsani, si suntem mai buni la meciurile directe!

  BRAVO bAIETZI!!! 😈 😳 😳 😳 😳 😈

  #82286
  mkg
  Member

  De curiozitate putem egala si noi pe final intr-un meci cu miza pentru ceilalti???

  #82287
  multi
  Member

  Uite ca putem …

  #82288
  ionut.ro
  Member

  Bravo, baieti!
  Golul impotriva lui Chitu de la campina e si un gol impotriva FRF, poate la anul il vom vedea ca “reprezentant” al fotbalului din esalonul III
  Felicitari celor ce au facut deplasarea!

  #82289
  cameliu
  Member

  Sper sa se intoarca ai nostri intregi!

  #82290
  adi
  Member

  http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/scandal-la-finalul-meciului-fcm-campina-sportul-1-1-2626581

  Scandal la finalul meciului FCM Câmpina – Sportul 1-1

  Nervos la culme pentru că l-a scăpat din marcaj pe Cojocnean, la golul de 1-1, marcat de Sportul Studenţesc, în minutul 90, preşedintele clubului gazdă, Ştefan Chiţu, i-a reproşat antrenorului Petre Gigiu, pe un ton ridicat, schimbările făcute de acesta. Conform martorilor, Chiţu l-a îmbrâncit şi chiar l-a pocnit pe jucătorul considerat vinovat, Marius Tudor. Acesta s-a întors din tribune cu tatăl său care a venit să îi ceară socoteală lui Chiţu. După câteva minute în care s-au certat la vestiare, de unde s-au auzit geamuri sparte, tatăl jucătorului a fost scos cu forţa de jandarmi.

  #82291
  07Ex
  Keymaster

  @mkg wrote:

  De curiozitate putem egala si noi pe final intr-un meci cu miza pentru ceilalti???

  Uite ca am vazut-o si pe asta. Am egalat si noi pe cineva sezonul asta in minutul 90, si inca pe cine, pe FCM Campina, echipa care in ultima vreme a tot aranjat meciuri ca sa se salveze de la retrogradare. Nici nu puteti sa va inchipuiti ce bine mi-ar pare sa retrogradeze Campina si eventual sa se salveze Inter Gaz. 😆

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.