Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 10.09.2003 FCM Targoviste – Sportul Studentesc 0-1(0-0,0-0)
- This topic has 71 replies, 14 voices, and was last updated 19 years, 8 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
September 10, 2003 at 10:31 pm #57698
ultrasro
MemberAu injurat si protestat tot timpul! A trebuit sa chemam doi jandarmi sa ne lase in pace un grup de 5-6 maimute puse pe scandal! In rest pace!
Sportul nu prea s-a omorat cu firea azi la Targoviste, si pe bune, nu avea motive sa se streseze prea tare!
September 11, 2003 at 6:03 am #57699Tavi
Membertot e bine ca ati venit intregi inapoi!
September 11, 2003 at 6:40 am #57700Ultras
MemberBufetul nu era la stadion, ci la jumatate de km.
September 11, 2003 at 7:10 am #57701ultrasro
MemberCredeam ca nu stiti sa va intoarceti la stadion! 😆
September 11, 2003 at 7:56 am #57702Gabi
MemberAsa e, Ovidiule, intr-o asa metropola se puteau rataci usor:) Noroc cu localnicii ca sunt foarte “prietenosi” si i-ar fi indrumat inapoi. Bine ca am plecat intregi din floarea civilizatiei dambovitene.
September 11, 2003 at 11:03 am #57703Ultras
MemberReferitor la meci nu sunt prea multe de spus pentru ca a fost destul de anost si de prea multe ori ma lua somnul. De remarcat faptul ca tinerele rezerve ale Sportului nu au comis greseli semnificative, iar cateva dintre ele sint de perspectiva. Laudabil este si “sangele rece” de care a dat dovada Dacian Varga care nu a avut nici o jena cand a executat cei doi fundasi ai FCM-ului care ocupasera cu statura lor impozanta cadrul portii.
Asa ca nici noi nu prea ne-am omorat cu scandarile.
Despre gazdele noastre din tribune numai cuvinte frumoase: marlani, cioroi, ursari, retardati, imbecili, scursuri ale orasului. La finalul celor 90 de minute l-am pus pe Ovidiu sa vorbeasca cu Lazarescu pentru ca organizatorii sa ne trimita macar un jandarm, anticipand golul victorie si niste garantii de securitate nu ne stricau. Nu ca ne-am fi luat omoru’, dar nu doream sa fim receptionerii unor posibile flegme. Organizatorii s-au miscat destul de repede si la inceputul prelungirilor si-au facut aparitia 2 jandarmi (unul angajat si unul in termen), destul de hotarati si dornici sa imparta cateva pulane. Intr-un minut in jurul nostru s-a facut lumina (datorita expulzarii intunecatilor) si la golul de aur ne-am putut bucura in voie fara fondul sonor suburban al garoilor.
Una peste alta a fost jocul cel mai slab prestat de studenti in acest sezon, dar conteza ca am obtinut calificare. Sper ca in faza urmatoare, Dan Petrescu sa nu mai faca experimente si sa trateze meciul cu seriozitate.
AVANTI BIANCO-NERI!!!September 11, 2003 at 11:14 am #57704Tavi
Member@Gabi wrote:
Asa e, Ovidiule, intr-o asa metropola se puteau rataci usor:) Noroc cu localnicii ca sunt foarte “prietenosi” si i-ar fi indrumat inapoi. Bine ca am plecat intregi din floarea civilizatiei dambovitene.
nu cumva era sa o incasati …
September 11, 2003 at 11:15 am #57705Tavi
MemberNu vorbiti Dambovita de rau ca Radu pe acolo s-a nascut
September 11, 2003 at 11:21 am #57706Tavi
Memberpoate i-a menajat pentru meciul cu Vanju Mare 😆
September 11, 2003 at 11:24 am #57707Radu Dobrin
MemberSeptember 11, 2003 at 2:36 pm #57708ultrasro
MemberSambata terenul va fi de fapt o orezarie, asta in cazul fericit ca se va putea juca pe el, adica sa nu treaca apa de glezne. La ora actuala, situatia nu este prea roza, adancimea apelor dambovitei pe sectorul fotbalistic al Regiei fiind de circa 10 cm. La mai sec!!!! 😥
September 11, 2003 at 2:39 pm #57709ultrasro
MemberPe drumul spre Targoviste ne-am intersectat cu coloana oficiala a premierului Nastase. Se pare ca ne-a purtat noroc noua nu echipei din Targoviste! Asta gandindu-ma la cele 2 ocazii imense ratate de gazde (mai mari decat cele 4 ale Romaniei dintre minutele 80 si 93 de la Copenhaga!!!!
September 11, 2003 at 2:43 pm #57710Radu Dobrin
Member@ultrasro wrote:
…. (mai mari decat cele 4 ale Romaniei dintre minutele 80 si 93 de la Copenhaga!!!!
e posibil asa ceva?
September 11, 2003 at 2:45 pm #57711ultrasro
MemberDupa meci seara tarziu a inceput sa ploua, si a tinut vreo 2 zile vremea nasoala!
Plange si Zamolxis! Trebuie sa vorbim cu marele preot Deceneu sa-i pedepseasca pe ticalosii nationali si internationali!
September 11, 2003 at 2:52 pm #57712dragos
Memberin “forest gump”, tom hanks are o replica: “…si a inceput aseara sa ploua si a tinut-o asa cam 2 luni”….sper sa nu fie cazul pentru tara noastra.
referitor la deplasare, bine ca v-ati intors sanatosi, caci ciorixii aveau ganduri negre ptr.voi…….cra, cra…..
-
AuthorPosts
- The topic ‘10.09.2003 FCM Targoviste – Sportul Studentesc 0-1(0-0,0-0)’ is closed to new replies.