10.11.2007 Sportul Studentesc – FCM Campina 2-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 10.11.2007 Sportul Studentesc – FCM Campina 2-0(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a XIV-a a ligii a II-a seria A.
    Sambata, ora 11:00, stadion Regie.

Tavi
    Member

Sa le dam o mie! (de goluri)

Pe nesimtitii astia trebuie sa-i batem rau. Facem scor!

cameliu
    Member

@Tavi wrote:

Sa le dam o mie! (de goluri)

Pe nesimtitii astia trebuie sa-i batem rau. Facem scor!

Au fost nesimtiti doar cu Petrolu’!
    O sa chitcuiasca chitu…. Ii mai bate prin vestiar, pe unde-i prinde… Insa nu o sa avem meci usor, desi teoretic ar fi de la 5 in sus…

rapid19pancu
    Member

;)eu zic un scor de 2-0 😆 ;)

Zibling
    Member

Si eu zic ca acesta este un meci usor. Si cu Ciobi suspendat (sper, parca), cred ca vom avea linia de atac pe care cu totii ne-o dorim. Bine, cea mai mare dorinta a mea e sa-l vad pe Siman cumparand jucatori, insa mai bine strangem noi suporterii mana de la mana si cumparam un jucator (portar sau altceva). :?

CIPIKA
    Member

Pe langa faptul ca avem un lot subtire numeric si valoric mai avei si o gramada de accidentati (Varga,Balan, mai nou se pare ca si Curelea,Ciobi vesnic suspendat) .Sper ca de la iarna sa intre toti informa maxima si cu inca un portar de valoare nu ne mai bate nimeni.
    Importan e ca pana la sfarsitul turului sa trecem cel putin pe locul trei ca in retur sa ne asiguram promovarea
    Bafta in meciul cu Poiana

stefan
    Member

Noi cam slabuti acasa, ei cei mai slabi in afara. Va fi probabil un meci de 2 lei. Sper macar sa scoatem un 1-0. Succes!

mkg
    Member

Daca este asa cum pare a fi ,adica FCM Campina sa fie in cadere libera , eu zic ca ar cam fi timpul sa ne reglam golaverajul ca arata dezastruos fata de pozitia pe care o ocupam .
    Nu de alta dar ocazie mai buna nu prea se intrevede pentru acest lucru.
    Am rabdarea si increderea necesare de a astepta ca echipa noastra sa devina o echipa temuta . VREM MULTE GOLURI SI SPECTACOL ACASA !!!
    Bafta incredere si determinare baietilor pentru sambata ! Si nu in ultimul rand o intrebare : Ii putem spune LA MULTI ANI antrenorului ? Mihail este nume sau prenume ?
    Oricum eu ii voi ura LA MULTI ANI iar cadoul sper sa il primeasca sambata din partea echipei

dragos
    Member

SERBANICA nu uita
    Regia e casa ta
    iara maine vom striga
    fii cuminte-n banca ta !!!!

ovidiu
    Member

Liniste si pace.
    Si eu speram intr-o refacere a golaverajului dar vad ca pana la pauza nimic.
    Sper, totusi, sa invingem.

CIPIKA
    Member

Petrolul la pauza la Campina conducea cu 3-0 si noi in regie inca este 0-0
    Sper si cred ca vom invinge pt ca avem o echipa mai buna decat Poiana
    Stie care-va care este echipa noastra?
    BAFTA BAIETI!!!

multi
    Member

Ufff! In sfarsit ! 1-0… Mai e pana la refacerea golaverajului …

CIPIKA
    Member

Este ma ai inscris gollll prin CURELEA. Bine ca si-a revenit ca aveam nevoie de el

cameliu
    Member

Important e sa batem… Cu golaverajul mai vedem…

Rastaphan
    Member

macar sa ramana asa pana la final…. am emotzii de minutul 90++
    hai sportul!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.