Pe nesimtitii astia trebuie sa-i batem rau. Facem scor!
Au fost nesimtiti doar cu Petrolu’!
O sa chitcuiasca chitu…. Ii mai bate prin vestiar, pe unde-i prinde… Insa nu o sa avem meci usor, desi teoretic ar fi de la 5 in sus…
Si eu zic ca acesta este un meci usor. Si cu Ciobi suspendat (sper, parca), cred ca vom avea linia de atac pe care cu totii ne-o dorim. Bine, cea mai mare dorinta a mea e sa-l vad pe Siman cumparand jucatori, insa mai bine strangem noi suporterii mana de la mana si cumparam un jucator (portar sau altceva).
Pe langa faptul ca avem un lot subtire numeric si valoric mai avei si o gramada de accidentati (Varga,Balan, mai nou se pare ca si Curelea,Ciobi vesnic suspendat) .Sper ca de la iarna sa intre toti informa maxima si cu inca un portar de valoare nu ne mai bate nimeni.
Importan e ca pana la sfarsitul turului sa trecem cel putin pe locul trei ca in retur sa ne asiguram promovarea
Bafta in meciul cu Poiana
Daca este asa cum pare a fi ,adica FCM Campina sa fie in cadere libera , eu zic ca ar cam fi timpul sa ne reglam golaverajul ca arata dezastruos fata de pozitia pe care o ocupam .
Nu de alta dar ocazie mai buna nu prea se intrevede pentru acest lucru.
Am rabdarea si increderea necesare de a astepta ca echipa noastra sa devina o echipa temuta . VREM MULTE GOLURI SI SPECTACOL ACASA !!!
Bafta incredere si determinare baietilor pentru sambata ! Si nu in ultimul rand o intrebare : Ii putem spune LA MULTI ANI antrenorului ? Mihail este nume sau prenume ?
Oricum eu ii voi ura LA MULTI ANI iar cadoul sper sa il primeasca sambata din partea echipei
Petrolul la pauza la Campina conducea cu 3-0 si noi in regie inca este 0-0
Sper si cred ca vom invinge pt ca avem o echipa mai buna decat Poiana
Stie care-va care este echipa noastra?
BAFTA BAIETI!!!