11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Author
    Ultras
    Member

cfr Cluj – Sportul Studenþesc, 11.03.2006, ORA 15.00
    CONSTANTIN AUGUSTUS (RM VALCEA), Asistenþi: SOVRE OCTAVIAN (ORADEA) ºi SAVANIU MARCEL (SIBIU), Arbitru de rezervã: MARCU FLORIN (ORADEA)

Nasol cu puradelul asta de augustus, dar… BACK WITH A VENGEANCE!!!

CFR Cluj: Turcas – Panin, V. Jula, D. Toma, Miclaus – Minteuan, D. Munteanu – Tilinca (Surdu 72), Coroian, D. Mitu – Anca (Cr. Turcu 63). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul: Stancioiu – Patriche, A. Ratiu, Secareanu (Ferfelea 46), Fl. Maxim – M. Nae (Nicola 72). S. Stancu, Cruceru, D. Varga – Balan (G. Toma 90+4) – Curelea. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Sa incepem tare!!!

ashone
    Member

SA DEA DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!

ashone
    Member

vreau sa fac si eu un apel: mi-am schimbat poza de pe forum si as astepta aprecieri unde pot sa postez chestia asta? multumesc pentru ajutor

Blue Eyes
    Member

CFR , intamplator s-au nu, are echipa buna…… dar nu atat de buna precum echipa noastra da suflet…..
    batem cu 0-5
    suta’n suta…

Zibling
    Member

Greu de abordat aceasta partida fara Lazar si Mazilu in teren. Cat despre brigada de arbitri – mi se pare mie sau Savaniu e cam des pe la meciurile noastre arbitru de tusa ???

Sper sa vad acest meci pe viu. Se mai inscrie cineva la o deplasare in Cluj-Napoca ? Hai… cat de greu poate sa fie ?!?!

Ultras
    Member

Ovidiu parca merge, vine si grupul severin…

trebuie sa ne obisnuim sa jucam si fara Mazilu sau Lazar. pe bune. cei doi azi sunt maine nu. important este sa se construiasca echipa.

Ultras
    Member

Din cate am inteles vor fi adusi pe langa echipa si juniori de 15,16,17 ani. Unul dintre ei este Cazan, baiatul lui Ata, care joaca fundas-stanga. Parca vad ca ii scoate din echipa pe Maxim si Rusu, ca sa nu mai existe dispute pe forum… 😈

cameliu
    Member

S-a aminat cu o saptamina returul…
    Hibernam ca ursu…

07Ex
    Keymaster

Ma intreb care a fost motivul. Am citit in ziar ca s-a amanat returul dar vad ca nu spune nimeni dece. 🙄

Radu Dobrin
    Member

ninsoare si viscol + stadioanele noastre care sint asa cum sint

ashone
    Member

@97SiR wrote:

Ma intreb care a fost motivul. Am citit in ziar ca s-a amanat returul dar vad ca nu spune nimeni dece. 🙄

am vazut la bettingadvice pa forum un sir 97…oi fi tu,n-oi fi tu…….

dragos
    Member

@cameliu wrote:

S-a aminat cu o saptamina returul…
    Hibernam ca ursu…

bine, ca s-a amanat returul !!!!!!!!!!!
    sincer, chiar ma bucur, deoarece voi pleca la targul (Cebit) de la Hanovra si in cazul in care ar fi inceput pe 04.03, meciul cu farul de acasa nu l-as fi vazut LIVE !!!!
    asa, works for me !!!!

07Ex
    Keymaster

@ashone wrote:

@97SiR wrote:

am vazut la bettingadvice pa forum un sir 97…oi fi tu,n-oi fi tu…….

Nu sunt eu. 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • The topic ‘11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0’ is closed to new replies.