11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Am luat un punct! L-am luat si nu l-am dat asa ca-i bine!

De moral la inceput… avind in vedere absentii… E bine ca mai iau ceva experienta in A si jucatori gen Toma!

07Ex
    Keymaster

Egal la Cluj e un rezultat bun. Sper sa-i batem pe Farul etapa viitoare.

cameliu
    Member

DIVIZIA A
    CFR Cluj – Sportul Studentesc 0-0
    Formatia antrenata de Dorinel munteanu a inceput cu un semiesec returul Diviziei A.
    Clujenii au dominat meciul dar n-au reusit sa concretizeze ocaziile pe care si le-au creat. Echipa antrenata de Gheorghe Multescu s-a aparat exact, atingindu-si obiectivul: un punct pe terenul lui CFR.

CFR Cluj – Sportul 0-0

CFR Cluj: Turcas – Panin, V. Jula, D. Toma, Miclaus – Minteuan, D. Munteanu – Tilinca (Surdu 72), Coroian, D. Mitu – Anca (Cr. Turcu 63). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Sportul: Stancioiu – Patriche, A. Ratiu, Secareanu (Ferfelea 46), Fl. Maxim – M. Nae (Nicola 72). S. Stancu, Cruceru, D. Varga – Balan (G. Toma 90+4) – Curelea. Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Panin 11, D. Munteanu 54 / T. Balan 89

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Augustus Constantin (central), Octavian Sovre, Marcel Savaniu (asistenti) si Florin Marcu (rezerva). Observatori au fost Mircea Cezar Ionescu si Mircea Nesu. La partida au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.
    Autor: Sport Total
    Publicat pe http://www.spt.ro Sambata, 11 Martie 2006.

Munteanu: “Ratam mult”, Multescu: ”Sunt multumit de rezultat”

Antrenorul lui CFR CLuj, Dorinel Munteanu a declarat ca este dezamagit de unii jucatori care trateaza cu superficialitate faza de finalizare. Gigi Multescu, antrenorulul Sportului s-a aratat multumit de rezultat.

“Ne-a lipsit golul. Inexplicabil cate ocazii avem si cat ratam. Nu e vorba de tactica, de asezarea in teren. Aici e vorba de valorea jucatorilor. Pentru primul joc am fost multumit de Mitu. Ma deranjeaza atitudinea jucatorilor pentru tratarea fazelor de finalizare. Eu sunt responsabil pentru rezultat”, a spus Dorinel Munteanu.

“Sigur ca noi eram in cunostinta de cauza pentru jocul CFR-ului de pe teren propriu. Sunt multumit de rezultat. Puteam scoate mai mult. Tinand cont de faptul ca am avut cinci jucatori lipsa e un rezultat bun. Eu felicit echipa pentru ca a fost disciplinata tactic. Eu am suferit si la propriu si la figurat. Cu acest rezultat am reusit sa ne atingem unul dintre obiective si suferinta a trecut”, a declarat dupa meci, Gigi Multescu.

Onlinesport

http://www.totalsport.ro :

CFR ECOMAX CLUJ-SPORTUL STUDENTESC 0 – 0/ STUDENTII “FURA” UN PUNCT DIN ARDEAL
    Data : Sambata, 11 Martie 2006 | 17:43 (GMT+2)

Meciul dintre clujeni si studenti a inceput tare si echilibrul a caracterizat prima parte a intalnirii, lupta dandu-se la mijlocul terenului.

Ocaziile s-au inregistrat in ambele tabere. CFR-ul are initiativa. Elevii lui Multescu contraataca taios. Studentii ar fi putut profita in minutul 15 cand Turcas arata semne de nesiguranta la un sut al lui Nae. Dorinel Munteanu si Dumitru Mitu expediaza cateva suturi foarte bune catre poarta lui Stancioiu. Portarul alb-negrilor l-a oprit foarte bine pe Tilinca la o incursiune din minutul 38. Centrarile antrenorului-jucator de la clujeni sunt oprite foarte bine de Maxim si Secareanu. Nae si Tibi Balan se afla la finalizare pentru echipa lui Gigi Multescu, dar executiile lor sunt defectuoase. Clujenii ies de la cabine montati pentru a castiga, iar in minutul 48 Tilinca scapa singur cu Stancioiu, dar nu se concentreaza asupra executiei si il nimereste pe Stancioiu. Dupa Tilinca, la rampa iese si Adrian Anca. Acesta cere un penalty, dar centralul considera ca alb-visiniul a simulat. Introducerea lui Turcu si Surdu nu modifica prea mult evolutia partidei. Clujenii ataca in valuri, dar pe tabela nu se vede rezultatul muncii lor. Astfel, ardelenii pierd doua puncte pretioase acasa, in timp ce elevii lui Gigi Multescu au demonstrat inca o data ca pot juca de la egal la egal cu orice echipa din Divizia A.

CFR Cluj
    Antrenor : Dorinel Munteanu
    33. Turcas 5
    Fundasi:
    4. Panin 5,5
    30. Jula 6
    25. Toma 5,5
    6. Miclaus 5
    Mijlocasi:
    12. Coroian 5,5
    8. D. Munteanu 6,5
    14. Minteuan 6
    Atacanti:
    19. Tilinca 6
    (Surdu – 72′) 5,5
    9. Anca 6
    (Turcu – 63′) 5
    27.Mitu Dumitru 6,5
    Rezerve:1 Stef, 17 Mijin, 24 Surdu, 28 Milosevici

Sportul Studentesc
    Antrenor : Gheorghe Multescu
    33. Stancioiu 6,5
    Fundasi:
    6. Secareanu 5
    (Ferfelea – 46′) 5,5
    2 Ratiu 6,5
    23 Maxim 5,5
    24 Patriche 5,5
    Mijlocasi:
    7 St. Stancu 6
    20 Varga 6
    8 Cruceru 5,5
    10 T. Balan 6
    (Toma 90’+3′ )
    Atacanti:
    18 Curelea 5,5
    22 M. Nae 6
    (Nicola – 72′) 5,5
    Rezerve : 1 S. Popescu, 19 Tirnacop, 4 N. Vasile,15 R. Ciupe

Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea) 6
    Asistenti: Octavian Sovre (Oradea) 6 , Marcel Savaniu (Sibiu) 6
    Cartonase galbene : Panin ( 10′ ), D. Munteanu ( 54′ )/ T. Balan ( 87′ )
    Cheia meciului : Linia defensiva a studentilor s-a descurcat destul de bine, iar cand aceasta a gresit portarul Stancioiu a fost la post.
    One-man-show: Eduard Stancioiu. Portarul alb-negrilor a avut interventii inspirate, dar si noroc. El a reusit sa pastreze poarta intacta.
    Gafa meciului: In minutul 27 Jula trimite o lovitura de cap de la 2 m pe langa poarta lui Stancioiu.
    Arbitraj: Centralul Augustus Constantin nu s-a lasat inselat de simularile jucatorilor. A controlat partida si nu a acordat multe cartonase galbene. A mers bine pe mana asistentilor.

Pompiliu-Nicolae Constantin

07Ex
    Keymaster

Cine e Toma asta care l-a inlocuit pe Balan, cum il mai chiama si pe ce pozitie joaca? Ovidiule, cum de asta nu a fost pe lista ta?

razvanR
    Member

Am vazut meciul la TV.

Sportul Studentesc a jucat mai bine decat ma asteptam dar din pacate nu a reusit sa castige cum speram.

Meciul a fost peste media campionatului ambele echipe au jucat fotbal adevarat. Primele 80 de minute am dominat jocul au fost faze dea dreptul incantatoare. CFR a fost mai periculoasa in ultimile 10 minute cand au avut 3 cornere si 2 lovituri libere de la marginea careului.

De mult timp n-am mai vazut jucatorii nostri alergand atat. Varga si Nae au zburat tot meciul pe extreme. Stancioiu a parat cele 2 ocazii mari ale CFR-ului si in rest a fost foarte sigur.

Am fost mereu primii la minge. Cu jocul asta cred ca vom face multe puncte in retur.

Ultras
    Member

George Toma este un fost junior al Sportului. A jucat pe la echipa a II-a si acum a fost adus in lot de Multescu. Si Dan Petrescu l-a mai testat in pregatiri. In folclor este caracterizat drept “trompeta”, dar sa vedem…
    Ovidiu se intoarce dupa miezul noptii de la Cluj.
    Daca Balan nu o freca aiurea si nu irosea o multime de oportunitati probabil ca ne-am fi felicitat acum pentru o victorie…

ashone
    Member

IN PRIMU RIND VREAU SA-MI MULTUMESC CA AM ADUS DECODORU DE TELESPORT LA NICU UNDE NE-AM INTILNIT MAI MULTI OAMENI SA VEDEM MECIU.IN AL DOILEA RIND BALAN A FRECAT-O TOT MECIU SI NU A PASAT-O…IN AL TREILEA RIND CLUJU A AVUT UN SUT PE LINGA IN PRIMA SI IN A DOUA A SCOS UNU DE LA NOI DIN FATA PORTII GOALE…SI AU MAI AVUT 2 OCAZII BUNE.DECI AM LUAT UN PUNCT LUPTAT DACA POT SPUNE ASA.POT CA SINTEM PA FORUMU NOSTRU.IN AL TREILEA RIND OVIDIU NU A COBORIT MAI JOS IN TRIBUNA SA IL VEDEM SI NOI LA TV…MARE PACAT…CAM ASTA AR FI.CLUJU ERA DE BATUT CU MAZILU SI LAZAR PE TEREN.

cameliu
    Member

Prosport:

Munteanu: “Nu voi mai tolera această atitudine a atacanţilor”

Antrenorul-jucător al echipei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a criticat atitudinea avută de atacanţii săi în meciul de pe teren propriu cu Sportul Studenţesc. “De acum înainte nu voi mai tolera această atitudine a atacanţilor, care nici nu mai ştiu de când nu au dat gol. Nu e în regulă că jucăm mai bine în deplasare. Nu poţi să ceri la ligă şi la federaţie să ne programeze toate meciurile afară”, a afirmat Munteanu. Internaţionalul român a menţionat că în ciuda semi-eşecului de pe teren propriu din prima etapă a returului, rămâne încrezător în faptul că CFR Cluj îşi va îndeplini obiectivul, acela de a ocupa unul dintre primele şase locuri în clasament la finalul sezonuliu.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat dezamăgit atât de rezultatul meciului cu Sportul, cât şi de evoluţia fotbaliştilor pregătiţi de Dorinel Munteanu. “Sportul a avut cu o viteză în plus faţă de noi, adică exact calitatea noastră de la meciurile din Cipru. Deşi am jucat în vişiniu, astăzi am evoluat ca Steaua în cupele europene, dar sper ca pe viitor să jucăm ca «vişinii» (n.r. – Rapid)”, a afirmat oficialul clujean.

Mulţescu: “Am reuşit să blocăm rampa de lansare a celor de la CFR, Dorinel Munteanu”

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, explicând că rezultatul s-a datorat faptului că aceştia au reuşit să blocheze “rampa de lansare” a ardelenilor, Dorinel Munteanu. Tehnicianul formaţiei bucureştene a menţionat că jucătorii introduşi pe teren au suplinit bine cele cinci absenţe din lotul Sportului, dintre care cele mai importante au fost Ionuţ Mazilu şi Costin Lazăr. “Am încercat să ţinem jocul cât mai departe de poarta noastră, să blocăm rampa de lansare a celor de la CFR, Dorinel Munteanu, şi ne-a reuşit”, a afirmat Mulţescu.

Tehnicianul l-a remarcat în mod special pe portarul Eduard Stăncioiu, pentru intervenţiile sigure din partida de la Cluj, şi şi-a lăudat jucătorii pentru faptul că au făcut un pressing susţinut şi nu au comis erori de marcaj.

Gheorghe Mulţescu nu a putut sta pe banca Sportului la primul meci oficial de la preluarea conducerii tehnice a formaţiei bucureştene, fiind suspendat, astfel că a urmărit partida din spatele gardului ce desparte tribunele de terenul de joc.

Ultras
    Member

Din ProSport:

Au mai văzut filmul

Echipă cu pretenţii europene, CFR Cluj a dat-o în bară încă de la primul meci pe teren propriu, nereuşind decât o remiză albă cu Sportul, a patra în acest campionat.

Călin TODORESCU
    Bătrâna echipă a lui Dorinel Munteanu a respirat greu în faţa puştilor lui Mulţescu şi s-a îndepărtat deja de obiectivul propus pentru primele cinci runde ale returului, adică obţinerea a cinci victorii.
    Clujenii au început bine meciul de ieri, cu un adversar care nu s-a baricadat în faţa propriului careu, şi se părea că deschiderea scorului e doar o chestiune de timp. Se părea doar, pentru că Anca (11), Coroian (27), Tilincă (28, cap pe lângă poarta goală de la trei metri) şi Mitu (40, şut care a şters bara laterală) nu au izbutit să-l bată pe Stăncioiu, un portar şi bun, şi norocos.
    Şansă au avut însă şi ardelenii, fiindcă bucureştenii, cu Bălan la pupitru, au desenat frumos, menţinând în permanenţă presiunea pe fundaşii centrali ai Clujului. Din păcate pentru ei, oaspeţii au avut o singură ocazie clară de gol, atunci când Nae a şutat pe jos la colţul scurt, de la opt metri, dar Ţurcaş a reţinut (15).
    După pauză, aproape că nu s-a mai jucat deloc fotbal, deşi începutul a fost promiţător. Tilincă a mai ratat o dată din apropiere, singur cu Stăncioiu (48), după care jocul gazdelor a scăzut în intensitate, mai ales după ce, neinspirat, Dorinel Munteanu l-a înlocuit pe Anca.
    Din acel minut clujenii nu au mai pus în pericol poarta Sportului Studenţesc, uşurând misiunea bucureştenilor, care au şi tras de timp cât au putut, în faţa unui Augustus Constantin prea îngăduitor şi adesea fluierând strâmb, în defavoarea ambelor echipe. La final, o remiză justă care, vorba lui Mirel Rădoi, le-a arătat oamenilor lui Dorinel Munteanu că nu sunt chiar atât de buni fotbalişti pe cât se credeau. Şi că până la meciurile europene visate te mănâncă piticii din Divizia A.

” Sunt dezamăgit. Credeam că am scăpat de sindromul meciurilor egale de acasă. Dacă vrem să fim pe podium, trebuie să câştigăm şi partidele cu adversarii accesibili, nu numai cu Steaua şi cu Poli.”
    Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

“Pauza dintre tur şi retur a fost prea lungă şi ne-a afectat. Sportul a venit la 0-0 şi nu ne-am putut descurca.”
    Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Mulţescu: ”Un punct mare”
    Gigi Mulţescu nu a putut lua loc pe banca de rezerve a Sportului, fiind suspendat. Tehnicianul a dat indicaţii din spatele băncii tehnice, prin gardul care înconjoară terenul de joc. “Am venit aici conştienţi că CFR are o forţă ofensivă mare. Ne-am propus să-i blocăm departe de poarta noastră şi să contraatacăm. Am câştigat un punct mare”, a spus la final Mulţescu.

ultrasro
    Member

Am ajuns acasa in jurul orei 00.20 dupa un drum de 6 ore cu autocarul, eu, Andrei si echipa (inclusiv staful tehnic, Gigi Multescu mergand si el cu restul trupei Sportului).

Meciul a fost echilibrat si cu putina sansa puteam sa dam lovitura daca Nae suta cu forta la poarta in prima repriza si daca Balan ar fi pasat in careu cand trebuia in repriza secunda.

Maxim a fost halucinant de multe ori in acest meci prin interventiile lui dezordonate pe care nu le intelegeau nici clujenii nici echipierii Sportului.

In schimb Cruceru si Stancioiu au avut prestatii de 4* si au dat incredere prin interventiile lor celorlalti coechipieri.

Toma a intrat pe final ca sa linistim jocul. El a fost prin lotul de 22 in ultima clipa primind echipamentul cu numarul 3 care ii apartine lui Marian Dedu. Nu poti astfel sa treci doi jucatori cu numarul 3.

O sa pun niste poze cat de repede pot.

PS: Toma a fost titular in B in cateva partide ale sezonului de BII (2003-2004) cand am promovat sub conducerea lui Gabi Balint. Apoi a jucat la Sportul II cu care a promovat din D in C in sezonul 2004-2005.

Radu Dobrin
    Member

libertatea:

Pe aici nu se trece!

Chiar daca nu au putut conta pe golgeterul Mazilu si pe Costin Lazar, suspendati, dar si pe Rusu, accidentat, Sportul a reusit sa scoata un egal meritat in fata “clujenilor” lui Dorinel.

Plecarea lui Dan Petrescu din “Regie” pare sa nu fie resimtita de “Gasca nebuna”, care s-a aparat perfect tot meciul. Pe un teren imposibil, Sportul a aratat ca “pe aici nu se trece”, favorizata si de arbitrajul confuz, de la centru, al lui Augustus Constantin. “Sunt dezamagit. Credeam ca am scapat de sindromul meciurilor egale de acasa. Daca vrem pe podium, trebuie sa castigam si meciurile cu adversarii accesibili, nu numai cu Steaua si Poli. Nu-i voi penaliza”, a conchis Arpad Paszkany, patronul gazdelor.

Suspiciuni. Sportul a trecut trei juniori pe foaia de joc – Tarnacop, Mladin si Toma. “E mana Clujului cu acele suspendari. Ei l-au sustinut pe Mircea Sandu sa preia FRF, ei au facut presiuni sa li se ia dreptul de joc”, au comentat bucurestenii.

Zibling
    Member

Eu sunt acel Andrei care a mai fost in deplasare la Cluj, impreuna cu Ovidiu. 😉 In rest, locul din coltzul peluzei aflat in locul exact opus pt camerele de filmat ale marelui concern de TV Telesport, care nici nu cred ca aveau cum sa ne ocheasca. Am fost 5 in spatele celor 2 steaguri alb-negre, deci impreuna cu un localnic care a avut la gat un fular alb-negru cu U Cluj si cu parintzii lui Dedu. Cu totii am infruntat o atmosfera montana, cu rafale de vant reci si umede, f.umede.

Mda, meritat egalul (0-0) in conditiile in care echipa noastra a avut un singur atacant. Vad ca nimeni nu a sesizat inca acest lucru. Clujenii nu au avut decat 3 okazii importante care au ajuns la poarta noastra (Anca, Tilinca si Mitu, toate in prima repriza), in rest, in repriza a doua defensiva Sportului a functionat incredibil de bine, Cruceru, Stancu si Balan dovedind calitati reale de fundasi. Terenul “marii echipe” CFR Cluj a aratat ca o cocina de porci abia batatorita, o miriste galbena, aproape deloc verzuie, pe care jucatorii celor 2 echipe iesiti la incalzire inainte de meci aproape ca au transformat-o in transee.

Tactic, in prima repriza antrenorii Sportului au gresit copios. Am scapat ca prin urechile fara sa luam gol, iar Stancu, Nae si Maxim nu-si gaseau locul pe teren, greseala cea mai mare fiind pozitionarea lui Stancu in centru, undeva in spatele lui Cruceru si Balan. In prima repriza, Cruceru si Varga au fost singurii care s-au remarcat, cica (sursa: ziarele clujene) pt ca ar fi in vizorul conducerii clujene. In repriza a doua, Sportul a inceput dominand, dar pasele nesigure ale lui Balan si salturile la cap imprecise ale lui Curelea ne-au privat de un gol in deplasare. Noroc cu Stancu care a revenit pe culoarul de pe dreapta care a impins jocul inainte pe benzi, impreuna cu Varga care a dat si el ce a putut pe banda stanga. In rest, dupa accidentarea lui Secareanu, singura veriga slaba a apararii noastre a ramas tot Maxim, care insa nu a fost depasit de clujeni decat pt centrari si nu pt suturi, ceea ce a fost simplu de respins pt apararea noastra in frunte cu Ratiu si Patriche care au jucat curajos, iar ce le scapa lor curatau Stancioiu (o repriza secunda in care a salvat 3-4 okazii, inclusiv cele de la faze fixe) si Cruceru.

In final, doresc sa amintesc celor care nu au vazut meciul din ansamblu ca partida de la Cluj putea fi castigata de oricare din echipe in urma fazelor fixe, care au fost cel putin 4-5 de fiecare parte (cele 2 de la marginea careului nostru din ultimele 15 minute fiind si cele mai periculoase). Deci, norocul nostru ca clujenii nu au avut un executant bun, ghinionul nostru ca nu am avut inspiratie la astfel de faza. Pt cei care stiu cum decurg antrenamentele Sportului: chiar nu se antreneaza asa ceva la noi ? In occident, deja e la moda ca daca atacul nu merge, fazele fixe pot crea goluri importante.

cameliu
    Member

Mersi Ovidiu si Andrei pt detalii!

Din Gazeta:

Plasă goală
    Alin Fornade

Deşi a jucat iar cu trei atacanţi, echipa lui Dorinel a bifat o nouă remiză pe teren propriu

În tur, portarul Cătălin Mulţescu, cu cîteva kilograme în plus, dar cu reflexe de felină, a adus Jiului o remiză nesperată la Cluj. Ieri, ştafeta a preluat-o tatăl lui, Gheorghe Mulţescu. Deşi a privit meciul de după gard, fiind suspendat, tehnicianul călit în Turcia, revenit în Regie, a compensat absenţa lui Mazilu, cu o echipă elastică şi curajoasă. Mulţescu, piaza rea a feroviarilor.

Gloanţe oarbe
    Dorinel a mizat din nou pe trei atacanţi, Mitu, Tilincă şi Anca, susţinuţi îndeaproape de Coroian. Un sistem la fel de ineficient ca şi în tur la meciurile de acasă. Feroviarii au avut prima şansă de gol în minutul 11: Munti a trimis o pasă de 40 de metri pentru Tilincă, golgeterul din Intertoto a recentrat pentru Anca, dar Stăncioiu l-a blocat pe Caniggia. Sportul a replicat imediat ca într-o partidă de K1. Nae a şutat de la 14 metri lateral dreapta la colţul scurt, prilejuindu-i lui Ţurcaş o paradă de efect. Biciuţi de Munteanu, clujenii s-au întrecut în ratări: Tilincă n-a nimerit poarta goală cu o lovitură de cap de la doar 3 metri (28), tot el e blocat 10 minute mai tîrziu, iar Mitu a încercat să demonstreze că a jucat şi în Liga Campionilor cu un trasor de la 18 metri care a muşcat bara laterală. În prelungiri, Stăncioiu a boxat în faţa lui Anca.

Mitu, contestat
    Repriza secundă a început tot cu feroviarii în atac, şi tot cu Tilincă ratangiu, fără şansă în faţa unui Stăncioiu ce şi-a “semnat” practic ieri transferul la Cluj. Au urmat minute de furie oarbă a gazdelor, dar şi zeci de secunde de trageri de timp din partea studenţilor care au depăşit etapa boemă. Cînd totul părea pierdut, Stancu a salvat din faţa porţii goale mingea expediată din 14 metri de Coroian (81). Mitu şi-a bătut joc de o lovitură liberă în ultimul minut şi a devenit bătaia de joc a fanilor care i-au cerut să plece rapid de la CFR. Cu trenul, ca să fim în nota casei.

“Nu vreau să nominalizez pe nimeni, dar sînt nemulţumit de jocul echipei. Conform regulamentului, pentru remizele de acasă nu se încasează nici un leu”
    Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Feroviarii au mascotă
    Înainte de startul partidei suporterii clujeni au prezentat mascota echipei, CEFI 1907 (foto), înfăţişînd un conductor de tren. În drum spre vestiar, Dorinel s-a amuzat de prezenţa animatorului feroviarilor, bătîndu-l amical pe spate. La final însă tehnicianul a izbucnit: “Nu o să mai admit nici o toleranţă faţă de atacanţi. Nici nu ştiu de cînd nu au mai dat gol. Îmi cer scuze faţă de suporteri. Ce să fac acum, să cer la Ligă şi la FRF să joc numai în deplasare?” (Valentin Şchiopu)

Mulţescu după gratii
    Antrenorul Sportului, Gheorghe Mulţescu, suspendat pentru acest meci, a dat indicaţii din spatele băncii de rezerve a “studenţilor” (foto). Tehnicianul s-a declarat mulţumit cu remiza obţinută la Cluj. “Ştiam că trebuie să oprim rampa de lansare a Clujului, Dorinel Munteanu. Îmi felicit jucătorii, cu o menţiune specială pentru portarul Stăncioiu!”, a spus Mulţescu. (Valentin Şchiopu)

dragos
    Member

ma bucur ca am putut pleca cu un punct din ardeal, insa din comentarii, trag concluzia ca AM MUNCIT SERIOS pentru acest lucru !!!
    este adevarat ca si ZEITA FORTUNA a tinut cu noi, dar daca n-ai noroc degeaba esti !!!

din pacate, nemtii nu dau stiri din campionatul lui mitica, asa ca m-am multumit sa primesc SMS-uri cu min si scorul.

FELICITARI SPORTULE !!!
    FELICITARI ‘nea GIGI !!!

Ultras
    Member

O singura faza ne-a creat cu adevarat probleme, adica lovitura de cap a lui Anca. Acesta a lovit defectuos mingea si Stancioiu plecase pe alta directie. Noroc ca a lovit-o atat de defectuos ca a trecut si pe langa poarta. In rest nu am avut emotii, pentru ca am avut o asezare foarte buna in teren. Noroc au avut si franari. In min. 15, la sutul lui Nae jos la coltul scurt, Turcas era sa scape sapunul… Asa ca din punctul meu de vedere, nu se poate vorbi de vreo zeita la acest meci.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • The topic ‘11.03.2006 CFR Cluj-Napoca – Sportul Studentesc 0-0’ is closed to new replies.