11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2011-2012 Season – Liga I 11.03.2012 Sportul Studentesc – FC Brasov 2-1(1-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a XX-a a Ligii 1.
    Duminica, 11.03.2012, ora 15:00, stadion Regie. Digi Sport.

Zibling
    Member

@07Ex wrote:

Meci contand pentru etapa a XX-a a Ligii 1.
    Sambata, 10.03.2012, ora 15:00, stadion Regie. Digi Sport.

Oare mai avem gazon? Dupa atatea ninsori si dezinteres fata de alte aspecte ale administrarii clubului, nu m-ar mira sa nu mai avem.

Mai ales ca dupa returul cu Chiajna ma uitam la gazon si nu-mi venea sa cred in ce hal a ajuns. De 16 ani de cand merg eu in Regie la meciurile SS nu am vazut gazonul atat de “obosit”.

07Ex
    Keymaster

Eu zic ca pana pe 10 martie se va reface gazonul. Se va topi zapada, se va insamanta un pic si terenul, si pana atunci vom avea si noi gazon. Problema e daca vom avea sau nu echipa. 8-|

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Eu zic ca pana pe 10 martie se va reface gazonul. Se va topi zapada, se va insamanta un pic si terenul, si pana atunci vom avea si noi gazon. Problema e daca vom avea sau nu echipa. 8-|

echipa de copii si juniori poate juca lejer :D

Se topeste zapada frumos si o sa fie o orezarie frumoasa.

07Ex
    Keymaster

Acum dupa victoria cu Ceahlaul parca incep sa sper ca putem sa facem o figura frumoasa si cu Brasovul. Daca am bate duminica am face 20 de puncte, cu 5 mai putine decat baremul. Poate vom scoate si noi alte 5p in returul asta in asa fel incat sa facem baremul, nu?

laucantona
    Member

hai frate sa privim mai sus, baremul nu-i pt noi…sa ramanem in liga 1 si nu ca anul trecut ci pe meritul echipei.

07Ex
    Keymaster

Eu unul nu vreau sa ma imbat cu apa rece. Pana acum am castigat doar un meci in retur, acela cu Ceahlaul. Adu-ti aminte ca si in tur am incept cu o victorie in deplasare si pe urma am terminat in genunchi. Hai sa vedem ce vom face in urmatoarele 3-4 etape si pe urma mai vorbim de ramanerea in liga I.

@07Ex wrote:

Eu unul nu vreau sa ma imbat cu apa rece. Pana acum am castigat doar un meci in retur, acela cu Ceahlaul. Adu-ti aminte ca si in tur am incept cu o victorie in deplasare si pe urma am terminat in genunchi. Hai sa vedem ce vom face in urmatoarele 3-4 etape si pe urma mai vorbim de ramanerea in liga I.

Sa stii ca ai o gandire gresita, Cazimir, poate tocmai de aceea romanul inca nu a ajuns la performantele Occidentului, mereu ne multumim cu putin, avand perspective limitate. Pai asa cum pui tu problema, se pare ca jucatorii ar fi trebuit ca din retur sa intre cu mentalitatea ca nu au cum sa se salveze de la retrogradare si ca numai prin noroc sa mai ciupeasca niste puncte. Chiar nu conteaza ce s-a intamplat anul trecut, acesta este alt sezon, sunt in mare parte alti jucatori in teren, trecutul e trecut, prezentul e acum si numai de ei depinde sa-si schimbe situatia din clasament. E stupid sa nu te gandesti la evitarea retrogradarii, cand esti doar la un punct de ultimul loc care asigura prezenta in Liga I si anul viitor. Sunt de acord sa nu ne entuziasmam peste masura, dar nici absurzi nu putem sa fim. Daca nu tinzi catre mai sus,chiar daca situatia curenta pare ca nu ti-ar permite sa o faci, niciodata nu vei realiza nimic in viata. HAIDE SPORTUUUL!

dragos
    Member

este un meci de 6 puncte….si cu o doza speciala pt Isaila ;)

07Ex
    Keymaster

Daniel Isaila, nemilos cu fostul club: “Cu Brasov e un meci ca oricare altul. Vrem sa-l castigam!”

Fostul jucator si antrenor al lui FC Brasov, Daniel Isaila sustine ca vrea sa ii invinga pe “stegari” duminica, atunci cand actuala sa echipa, Sportul Studentesc, primeste vizita formatiei pregatite de Marius Sumudica, care este neinvinsa de 11 meciuri.

Isaila a spus, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca Brasovul va ramane mereu in inima lui, dar nu are nimic de demonstrat in fata nimanui, ci pur si simplu vrea sa respecte obiectivul trasat: victorie in fiecare meci ramas pana la finalul sezonului.

Meciul dintre Sportul Studentesc si FC Brasov, din etapa a XX-a a Ligii I, va avea loc duminica, de la ora 15:00.

“Obiectivul nostru e sa castigam fiecare meci, daca e posibil. Cu Brasov e un joc ca oricare altul. As minti sa spun ca nu simt nimic pentru Brasov, pentru ca acolo m-am nascut, am crescut, am debutat ca fotbalist si ca antrenor. Va ramane permanent in inima mea, dar acum sunt la Sportul Studentesc si vreau sa imi fac cat mai bine datoria. Nu am nimic de demonstrat, nu vreau sa ma razbun pe nimeni. Cred ca mi-am facut datoria acolo cu succes. Am preluat Brasovul in situatii mai dificile, poate chiar mai dificile ca acum. Aveam opt jucatori, atunci cand a plecat Viorel Moldovan si toata lumea ne canta prohodul, dar a iesit bine”, a declarat Daniel Isaila, in cadrul emisiunii “Fluier final”.

“Singurul secret e multa munca, seriozitate si pasiune in tot ceea ce fac. Am multe discutii cu jucatorii, pentru ca asa trebuie, in Romania, pentru ca ei sa inteleaga anumite lucruri”, a mai spus tehnicianul.

sircos
    Member

@07Ex wrote:

Aveam opt jucatori, atunci cand a plecat Viorel Moldovan si toata lumea ne canta prohodul, dar a iesit bine”, a declarat Daniel Isaila

numai lucruri de bine a facut moldovan asta :))

laucantona
    Member

incepe meciul in 2 min si nu-i nime pe forum…nici pe stadion nu pare inghesuiala mare…oricum hai ai nostri!

laucantona
    Member

fara Curelea sau Varga…pare aceeasi echipa de la victoria cu moldovenii

laucantona
    Member

primele 14 min 2 suturi spre poarta in rest cam haos

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
  • The forum ‘Sezon 2011-2012 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.