Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)
- This topic has 48 replies, 19 voices, and was last updated 16 years, 11 months ago by
Blue Eyes.
-
AuthorPosts
-
April 10, 2006 at 11:43 am #50501
07Ex
KeymasterStadion Regie, ora 17:00.
Sportul Studentesc:
33. STĂNCIOIU 7. S. STANCU, 2. RATIU, 6. SECĂREANU, 21. CISTEAN 10. T. BĂLAN, 5. C. LAZĂR, 14. FERFELEA, 20. VARGA 22. M. NAE, 9. MAZILUAntrenor: Gheorghe Multescu
Rezerve: 1. S. Popescu, 3. G. Toma, 8. Cruceru, 11. C. Gheorghe, 17. Oae, 18. Curelea, 24. Patriche
Poli Timisoara:
12. M. POPA 14. S. RĂDOI, 4. McKAIN, 23. CÂNU, 13. EMEGHARA 10. PLAŞAN, 16. SOPORAN, 6. IZVORANU 20. SILVĂSAN, 24. MANSOUR, 17. BĂLACEAntrenor: Gheorghe Hagi
Rezerve: 1. Zimmermann – 5. Ad. Ilie, 16. Soporan, 11. Naidin, 15. Stanic, 18. Bucur, 9. Gluscevic
Arbitru: AUGUSTUS CONSTANTIN (Rm. Vâlcea)
Asistenţi: ZOLTAN SZEKELY (Baia Mare) şi MIKLOS NAGY (Cluj)
Rezervă: VASILE BRATU (Amara)
Observatori: GHEORGHE NEDELESCU (Craiova) şi IOAN MUREŞAN (Bucureşti)April 10, 2006 at 6:33 pm #74087ashone
Memberla cum e poli la ora asta sint o prada usoara daca nu ne repezim…hagi n-o sa fie niciodata mare antrenor…aici vor conta inteligenta lui multescu,lazar,balan,mazilu,stancu,ferfelea cu suturile lui…
April 10, 2006 at 8:14 pm #74088razvanR
MemberMaine, marti, ii vom revedea pe:
– Gheorghe Hagi care a jucat 4 ani si jumatate in Regie;
– Gabi Balint care a construit actuala echipa in sezonul 1999/2000 si ne-a promovat in 2004
– Paul Cazan care a fost 26 de ani la Sportul Studentesc
– Gigel Bucur unul din cei mai iubiti atacanti din Regie
– Sorin Radoi jucator destul de bun
– nu-l vom revedea probabil pe Caramarin, care in tricoul Sportului Studentesc a iesit pe locul 2 in clasamentul golgheterilor la sfarsitul anilor 90Sa-i intampinam cu bucurie si cu o noua victorie !
April 11, 2006 at 12:57 pm #74089arghy
Memberam si eu o intrebare stie cineva daca la meciul cu timisoara intrarea e libera??? sau cat sunt biletele????
April 11, 2006 at 2:41 pm #7409007Ex
Keymaster@arghy wrote:
am si eu o intrebare stie cineva daca la meciul cu timisoara intrarea e libera??? sau cat sunt biletele????
Intrarea la meci e libera.
April 11, 2006 at 3:54 pm #74091dragos
MemberGOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!
3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER MECI !!!!!!!!!!!!!!
SUPER ECHIPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAGI UITA-TE, STUDENTII MESERIE !!!!!!!!!!!!
April 11, 2006 at 4:03 pm #74092dragos
Member@dragos wrote:
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!
SCOR FINAL 3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPER MECI !!!!!!!!!!!!!!
SUPER ECHIPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAGI UITA-TE, STUDENTII MESERIE !!!!!!!!!!!!
din comentariile live de pe prosport.ro, am constatat ca a fost un meci SUPER !!
bine, ca il voi pastra pe VHS !!!
MERITA !!!SUPER VICTORIE !!!
LA MAI MULTE !!!!
April 11, 2006 at 4:19 pm #74093Radu Dobrin
Memberbravo baieti!….si bravo publicului care i-a aplaudat pe ex-ii nostrii
ps… arbitraj ciudat… imi pare rau de gica
April 11, 2006 at 4:32 pm #74094Radu Dobrin
MemberSportul ingenuncheaza Poli intr-un meci cu trei penaltyuri
Poli Timisoara a pierdut marti seara pe terenul Sportului cu 3-1, dupa un meci dominat cap-coada de studenti si in care elevii lui Hagi nu au avut nici o faza de gol. Sportul a beneficiat de doua lovituri de la 11 metri, Poli de una.
Sportul a avut ocazii mari de a marca in prima ora de joc, dintre care doua clare ale lui Mazilu, insa scorul a ramas nemodificat pana in minutul 60.
Cand ceasul arata o ora trecuta din meci, un contraatac al Sportului s-a finalizat cu o centrare perfecta pentru Nae, demarcat la bara. Nae a lovit mingea cu sete, cu capul, trimitand in poarta goala, in ciuda efortului disperat al lui Popa de a para.
Sportul si-a dublat avantajul dupa un penalty primit usor si transformat de Varga.
La nici patru minute dupa primul penalty, Sportul a mai primit unul, de data aceasta in urma unui fault clar al portarului Popa. A transformat fara probleme Mazilu, care dupa gol si-a scos tricoul si a lasat sa se vada o dedicatie: Pentru Max”.
Poli a marcat golul de onoare in minutul 85, prin Balace, din lovitura de la 11 metri. Patriche a faultat in careu si a fost eliminat.
April 11, 2006 at 4:41 pm #74095Radu Dobrin
Membertotal sport
Sportul – Poli 3-1
Studentii bucuresteni au invins echipa lui Hagi intr-un meci cu trei lovituri de pedeapsa si un eliminat.
Nae a deschis scorul pentru Sportul, in minutul 60, Varga majorind diferenta din penalty, in minutul 78. Augustus Constantin a dictat eronat insa lovitura de pedeapsa. El a avut dreptate insa in minutul 81, cind a dictat o noua lovitura de la 11 metri pentru gazde, transformata de Mazilu.In minutul 85, Patriche, de la Sportul, a fost eliminat pentru fault in postura de ultim aparator, iar Balace a transformat lovitura de pedeapsa, stabilind scorul final.
April 11, 2006 at 5:31 pm #74096Zibling
MemberDacianeeeeeeee, ai un apel pierdut pe telefonul mobil. Era Piturca, oare ce vroia !?!? 😉
In ceea ce priveste jocul studentilor, jos palaria. Frumos meci, nu am ce spune, pana si Nae a prestat bine la gol, s-a demarcat frumos, liber si a intzepat mingea exact cum trebuie. Acum, Curelea este singura veriga slaba a echipei.
Gica Hagi dovedeste inca o data lipsa calitatii de antrenor, iar temperamentul sau il face sa si-i indeparteze pe putinii jucatori de valoare din lotul Timisoarei.
Imi spune si mie cineva de ce Mazilu si Balan au jucat azi pe dedesubt cu tricouri cu inscriptia “Pentru Max” ???
April 11, 2006 at 5:35 pm #74097stefan
Memberdeci cand ziceam acum cateva zile “tunurile pe Timisoara”, tunuri au fost! Hai ca deocamdata e bine!
April 11, 2006 at 5:43 pm #74098sorin
MemberHagi: “Sîntem în criză!”
Marius RoşuAntrenorul timişorenilor, Gheorghe Hagi, a recunoscut la finalul jocului că “e un moment foarte greu pentru echipă. Timişoara e în criză, dar trebuie să depăşim situaţia. Eu pot face asta, sînt un om puternic!”. Tehnicianul lui Poli a declarat că a întîlnit în Regie “suflete curate şi plăcerea de a juca fotbal”.
11 aprilie 2006
April 11, 2006 at 5:45 pm #7409907Ex
Keymaster… si uite asa am ajuns iar pe podium. Sper ca la Galati sa batem si sa ne apropiem cat mai mult de Steaua si Dinamo. De titlu nu se pune problema anul asta, dar eu sunt de parere ca daca continuam sa jucam asa cum am facut-o azi putem termina campionatul pe locul 2.
April 11, 2006 at 5:49 pm #74100Radu Dobrin
Memberparerea mea e ca noi nu am jucat mai bine decit in cotroceni….dar timisoara a jucat foarte prost azi…
-
AuthorPosts
- The topic ‘11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)’ is closed to new replies.