11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)
  • Author
    sorin
    Member

Ar trebui sa cistigam sigur la Galati, cu Tg. Jiu, cu Iasiul, la Bacau si cu Bistrita. = 15 puncte.
    Daca-i incurcam pe Dinamo la ei, pe Steaua la noi si pe Rapid la ei am putea deveni BOMBA campionatului…
    Imposibil?

Radu Dobrin
    Member

@sorin wrote:

Ar trebui sa cistigam sigur la Galati, cu Tg. Jiu, cu Iasiul, la Bacau si cu Bistrita. = 15 puncte.
    Daca-i incurcam pe Dinamo la ei, pe Steaua la noi si pe Rapid la ei am putea deveni BOMBA campionatului…
    Imposibil?

da 😆 😆

sorin
    Member

da… imposibil sau improbabil?

Radu Dobrin
    Member

Hagi: ”O iau pe spate si ma duc acasa”

Gheorghe Hagi a recunoscut după meciul pierdut de Poli Timişoara cu 3-1 pe terenul celor de la Sportul Studenţesc că echipa sa trece printr-o criză. Regele vrea sa ia totul “pe spate”.

“Felicit echipa Sportul, care a jucat foarte bine. Merită felicitările noastre din toate punctele de vedere, după cum au jucat, atitudine, dorinţă… Despre noi ar trebui să vorbim foarte puţin. Timişoara este în criză, este un moment greu, dar trebuie să trecem peste el”, a spus Hagi.

Legat de arbitrajul lui Augustus Constantin, care a dictat trei lovituri de la 11 metri, două pentru Sportul şi una pentru Poli Timişoara, Hagi a afirmat: “Uitaţi-vă ce arbitraj am avut în ultimele trei meciuri. Mai bine tac, îndur, o iau pe spate şi mă duc acasă”.

lucian
    Member

cea mai buna clasare a sportului a fost atunci cand steaua a castigat cupa campionilor (locul 2 dupa Steaua in campionatul ’85-’86)….

de ce nu ar putea castiga Steaua anul asta o cupa europeana, iar noi sa terminam pe locul 2 dupa ei?

stiu ca e un vis frumos, dar merita sa traim din vise! 🙄

sorin
    Member

Daca nu ma insel, am pierdut campionatul anul ala, dupa ce ne-a batut Dinamo acasa cu 3-0. Sper sa le intoarcem favoarea anul asta si sa iesim inaintea lor.

Dragos Chiva
    Member

Va rog sa nu va indoiti nici o clipa ca Mazilu a fost faultat la primul penalty acordat Sportului.De la tribuna a doua s-a vazut foarte clar cum este luat in brate,trantit si impiedicat sa se deplaseze pentru a primi mingea.
    Gazonul a fost impecabil iar in tribuna a doua a fost o atmosfera de adevarat derby.Ma bucura foarte mult cresterea numarului de spectatori la meciurile noastre si asta se intampla fiindca din ce in ce mai multi oameni se simt atrasi de jocul spectaculos prestat de baieti.

Radu Dobrin
    Member

eu ma indoiesc ca faza la care nu li s-a dat lor penalty (la 0-0 parca) nu a fost nimc…de asta ziceam ca arbitrajul a fost ciudat…

in plus, la golul 3, mirosea a offside….dar, la fel, greu de zis (nu au prea fost reluari in tot meciul)

Radu Dobrin
    Member

prosport

Victoria Sportului a fost meritată

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat că Sportul Studenţesc a meritat victoria în meciul cu Poli Timişoara, câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în cadrul etapei a XXII-a a Diviziei A.

“Este o victorie meritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Nu i-am săpat groapa lui Hagi, ci Poli o sapă. Hagi are un drum lung de parcurs, este la început şi va avea un drum presărat şi cu flori, şi cu spini, şi cu nereuşite”, a spus Mulţescu.

Întrebat dacă este bucuros că a învins Poli Timişoara sau pe Gheorghe Hagi, tehnicianul formaţiei bucureştene a răspuns: “Hagi este fratele meu mai mic, noi suntem prieteni foarte buni şi fiecare şi-a jucat şansa”.

Gheorghe Mulţescu a criticat, de asemenea, atitudinea fundaşului echipei Poli, Gabriel Cânu, spunând: “Cânu a făcut un lucru urât. Aveam un jucător accidentat, am dat mingea afară, el a repus-o imediat şi aşa am un jucător suspendat şi am primit un gol”.

razvanR
    Member

L-a vazut cineva pe Gabi Balint?

P.S. Primul penalty a fost foarte clar, am fost in peluza, nici un dubiu.

07Ex
    Keymaster

Unde se pot vedea golurile etapei pe http://www.onlinesport.ro?

lucian
    Member

balint avea o sapca pe cap, de aceea a trecut neobservat!

subscriu si eu la faptul ca ne creste numarul de spectatori vazand cu ochii. Jocul echipei cheama la stadion din ce in ce mai multa lume!

mi-au placut foarte mult Mazilu + Varga, au alergat cat toata echipa timisoarei la un loc. in majoritatea fazelor noastre de atac ion contra 3 timisoreni era panica totala!!

bravo pentru returul de exceptie (se vede diferenta dintre nea gigi si dan petrescu!). pacat de esecul din cotroceni cu o echipa care a castigat prin joc la intimidare si avand noroc cu carul (apropo, azi am auzit ca jocul de azi al bancarilor de la petrosani a fost unul la rupere….. de ce nu ma mira!!!)!

razvanR
    Member

In acest moment suntem echipa cu cea mai buna linie de clasament in meciurile de acasa. INCREDIBIL ! Asta a fost intotdeauna punctul nostru slab: pierdeam foarte multe puncte acasa.

Ca suntem liderul detasat al returului, asta stie toata lumea !

Odata cu victoria de azi imi pare si mai rau ca nu am castigat in Cotroceni. Va dati seama ce era daca luam si de acolo trei puncte? Incepeau sa tremure Steaua si Dinamo. Pe bune. Si ma enerveaza ca puteam sa le luam.
    Acu sa jucam la fel de bine la Galati (o alta echipa cu fata schimbata in bine).
    Nu am vazut meciul pentru ca lucram (sa fac bani sa cumpar echipa) dar inteleg ca am fost peste ei la toate capitolele.

Noi am avea sanse reale la titlu anul viitor. Dar din nefericire cred ca o parte din jucatori vor pleca in vara (nu poate ramane Sile nemancat inca un sezon). Dar ar fi superb sa ramana toti si sa atacam campionatul anul ce vine.
    Multescu, jos palaria!

Imi pare rau de Bucur. Rau de tot. S-a pierdut. S-a dus pe cai mari la Poli si incalzeste banca. Atentie Mazilu!!!! Atentie!

lucian
    Member

dupa clasamentul de la anul am putea avea sanse la 2 echipe in liga + 4 in cupa uefa…. daca ar fi fost asa pentru sezonul care incepe la toamna , cu siguranta eram in uefa, fara emotii… pentru ca avem valoare

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)
  • The topic ‘11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)’ is closed to new replies.