Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)
- This topic has 79 replies, 24 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
July 8, 2010 at 12:22 am #50791
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 7-a Ligii 1.
Sambata 11.09.2010, ora 17:00, stadion Regie.July 9, 2010 at 6:50 am #86426dragos
Memberp’astia tre’ sa-i ardem rau……
August 23, 2010 at 6:34 am #86427dragos
Memberi-am urmarit pe “branesteni” in 4 meciuri: contra craiovei, contra stelei, contra chefereului, contra timisoarei.
joaca bine de la meci la meci si sunt ambitiosi rau…..nicoara joaca bine pe stanga, iar Negru a debutat aseara cu gol contra timisoarei.
nu se baga cu “fundu-n” poarta, ci ataca mereu.
sper, totusi, sa-i “ardem” rau.August 23, 2010 at 1:27 pm #86428Zibling
MemberSi un 1-0 ar fi bine cu Victoria Branesti. 3p. sa fie, ca pana acum nu avem decat 1 egal cu ei, ca si cu defuncta Prefab Modelu, adica echipe pe care inca nu le-am invins niciodara in timpul regulamentar de joc. 😮
August 29, 2010 at 7:25 am #86429adso
Membercred ca va fi o victorie la scor, cel putin ai nostri vor ataca serios, lui selymes ii sufla siman in ceafa
August 29, 2010 at 7:09 pm #86430cameliu
MemberChiar daca e stereotip: “Daca nici acum, atunci cand?”
August 29, 2010 at 9:02 pm #86431dragos
Membereu zic, ca NU ne va fi usor deloc….insa, daca nu va fi acum, atunci selymes va ramane de caruta, zic eu :p
August 30, 2010 at 5:36 am #86432Lucione
Memberdupa parerea mea e un meci capital .. si cand spun asta .. ma gandesc ca echipa are nevoie de moral dupa infrangerea in ultimul minut .. selimesy are nevoie de rezultat sa nu il dea afara siman .. noi avem nevoie de victorie sa rasuflam usurati…si mai e ceva.. dar nu vreau sa scriu din motive de superstitie
) derbiul nou promovatelor ! daca nu luam punctele de acasa o sa ne fie greu sa ramanem in A sincer ..cand vor baietzii batem si real madrid ..si avem meciuri cand ne bate si bere prahova …nu avem constanta nu stim sa tacticizam meciul noi ori suntem pe ei ori ne bagam in poarta …
suntem inca naivi din punctul asta de vedere … eu zic ca -i batem … greu dar ii batem 2-1 ^^
August 30, 2010 at 5:46 am #86433Lucione
Member@adso wrote:
cred ca va fi o victorie la scor, cel putin ai nostri vor ataca serios, lui selymes ii sufla siman in ceafa
faza aia de pe youtube este din Thesaloniki sau salonic cum spunem noi romanii .. mosulika ala e de fapt un preot care a venit sa sutina echipa lui Paok ( unde a antrenat si ilie dumitrescu) la un meci cu aris salonic … thesaloniki este un oras cu doua echipe mai mult decat rivale .. se lasa cu morti la meciuri .. am prieteni cu aris si prieteni cu paok .. se iubesc si se respecta dar daca se intalnesc la meciuri se ia la bataie … nebuni grecii cu fotbalul .. am stat in salonic 4 luni aris mi-a placut mai mult .. si ca atmosfera de stadion si ca joc al echipei .. din pacate am vrut sa cumpar tricou alb negru Paok dar am mers la meci cu fanii aris .. si nu am putut procura … : ( in schimb am doua tricouri originale de joc cu dennis serban din perioada cand activa la Larissa in grecia dar sunt visiniu alb ..
August 30, 2010 at 9:05 pm #86434cameliu
MemberCe trebuie evitat sunt penaltiurile. Astia au deja minim 3 primite in 6 meciuri! Deh, e contagios, transmis din B!
August 31, 2010 at 9:06 am #86435Zibling
Member@cameliu wrote:
Ce trebuie evitat sunt penaltiurile. Astia au deja minim 3 primite in 6 meciuri! Deh, e contagios, transmis din B!
N-am vazut nici o statistica pt meciurile Victoriei Branesti din Liga 1, insa si aici au primit multe penalty-uri? 😮
August 31, 2010 at 10:17 am #86436cameliu
Member@Zibling wrote:
@cameliu wrote:
Ce trebuie evitat sunt penaltiurile. Astia au deja minim 3 primite in 6 meciuri! Deh, e contagios, transmis din B!
N-am vazut nici o statistica pt meciurile Victoriei Branesti din Liga 1, insa si aici au primit multe penalty-uri? 😮
Nu am tinut statistica, dar fara sa fac efort de memorie stiu de 3 in prima etapa cu Mediasul, ieri cu Astra si cu shtoia!
August 31, 2010 at 5:31 pm #8643707Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Nu am tinut statistica, dar fara sa fac efort de memorie stiu de 3 in prima etapa cu Mediasul, ieri cu Astra si cu shtoia!
Esti sigur ca au avut 3 penalty-uri in prima etapa? Eu m-am uitat pe site-ul http://www.romaniansoccer.ro si nu am vazut c-ar fi marcat niciun gol din prima etapa din penalty. Singurele lovituri de la 11m transformate au fost cu Astra si Steaua.
August 31, 2010 at 5:49 pm #86438cameliu
Member@07Ex wrote:
@cameliu wrote:
Esti sigur ca au avut 3 penalty-uri in prima etapa? Eu m-am uitat pe site-ul http://www.romaniansoccer.ro si nu am vazut c-ar fi marcat niciun gol din prima etapa din penalty. Singurele lovituri de la 11m transformate au fost cu Astra si Steaua.
Am uitat doua puncte dupa 3: (deci in total 3)
In prima etapa au avut penalty la primul lor gol din Liga 1 (gol marcat de Olariu).September 9, 2010 at 9:46 pm #86439dragos
Membersper ca, la acest meci sa avem pe banca un antrenor cu licenta in regula….ar fi penibil sa avem pe post de antrenor un preparator fizic sau mai stiu eu pe cine
)
)
Moldovan (daca semneaza), va face ca Piti (pe ultima suta de metri) si…. asteptam o victorie en-fanfare :ymapplause: -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.