Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)
- This topic has 79 replies, 24 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 10, 2010 at 8:40 am #86440
Constantin Secareanu
Memberavem mare nevoie de victorie cu astia…cu contracandidatii nostrii…doamne ajuta
September 10, 2010 at 2:31 pm #86441razvanR
MemberHaideti cu mic cu mare, sambata, la meci!
Va fi o partida foarte dificila. Echipa lor este foarte bine pregatita fizic si are jucatori tehnici si rapizi, nu mai este echipa de 2 lei de anul trecut.
In acest moment, Victoria Branesti joaca mai bine decat Otelul, Bistrita, Gaz Metan, CFR sau Craiova. Cu siguranta cateva sute de locuitori ai comunei Branesti vor veni sa-i sustina.Va fi din nou spectacol: avem al doilea atac acasa (dupa Dinamo)
Trebuie sa castigam,
RE(VENITI) IN REGIE!September 11, 2010 at 2:14 pm #86442cameliu
Member1-0 Balan dupa cateva secunde.
min 12, 2-0 Varga din penalty.
2-1 dintr-un 11m hilar, cum primeste de obicei Branestiul…September 11, 2010 at 2:29 pm #86443ramos
MemberBuna seara
Unde se poate vedea meciul pe internet?
September 11, 2010 at 2:50 pm #86444cameliu
Member@ramos wrote:
Buna seara
Unde se poate vedea meciul pe internet?
Daca ai sopcast instalat incearca la vanelus.com, acolo alege sport si de acolo gsp. Merge cu combinatia internet explorer/sopcast
September 11, 2010 at 3:01 pm #86445ramos
MemberFunctioneaza.
Bafta Sportului StudentescMultumesc
September 11, 2010 at 3:04 pm #86446multi
MemberDe ce nu ma mir ca baietii astia imi mananca ficatii?
Dar speranta moare ultima… Cu conditia sa nu mor eu de inima inaintea sperantei…Dar la poarta la care vom ataca repriza asta dam , de obicei, mai multe goluri ca la cealalta. Pe asta ma bazez!
September 11, 2010 at 3:21 pm #86447laucantona
Memberdin minutul 30 Victoria a vrut mai mult victoria, dar un lucru bun este ca minutele trec, cateva contratacuri iuti ar fi putut rezolva ecuatia victoriei. :p
September 11, 2010 at 3:40 pm #86448multi
MemberStai ca mi-am adus aminte…daca dam un gol nu ne oprim pana la 3 . Asa ca astept. Desi imi cam tremura chilotii.
September 11, 2010 at 3:43 pm #86449cameliu
MemberAsta este atata putem!
September 11, 2010 at 3:51 pm #86450SSportu1985
MemberNu am ajuns la stadion si nici nu am reusit sa vad meciul pe internet. Din ce am citit pe net am jucat bine, dar… Sper sa nu retrogradam.
September 11, 2010 at 3:56 pm #86451cameliu
MemberCandidati clar la retrogradare. Din pacate asta suntem. Daca nu bati pe Branesti avand 2-0 in minutul 12, sincer nu ai ce cauta in Liga1!
Asta este realitatea, chiar daca doare…Din 90 de minute aia ne-au calarit 60 la greu! Iar ocaziile mari ratate cu nonsalanta avute dupa 2-1 era clar ca se vor razbuna. Ne-am “egalat” pina la urma singuri, iar mai mult de atat nu putem.
September 11, 2010 at 3:57 pm #86452multi
Member@multi wrote:
Stai ca mi-am adus aminte…daca dam un gol nu ne oprim pana la 3 . Asa ca astept. Desi imi cam tremura chilotii.
Da’ nici din incasat goluri nu ne oprim. Si asta uitasem.
(
Pe de-alde Prefab Modelu astia nu-i batem in toata isoria noastra? Asa o fi scris la regulamentul de ordine interioara?Cum zicea careva mai sus…sper sa nu retrogradam. Nu de alta dar cate zece minute pe meci, cel putin, Sportul e chiar o echipa frumoasa.
September 11, 2010 at 4:00 pm #86453cameliu
Member@multi wrote:
Cum zicea careva mai sus…sper sa nu retrogradam. Nu de alta dar cate zece minute pe meci, cel putin, Sportul e chiar o echipa frumoasa.
Si celelalte 80?
September 11, 2010 at 4:25 pm #8645407Ex
KeymasterScenariu de Hitchcock în Regie! Sportul – Victoria 2-2
Viorel Moldovan a debutat astăzi cu un egal în Regie, cu Victoria Brăneşti, o echipă care a încasat două goluri, dar apoi putea chiar învinge.
Încă supărată că în etapa anterioară a fost la numai un minut de a-i şifona debutul lui Piţurcă la Craiova, trupa din Regie a intrat pe teren decisă să se impună net în confruntarea cu Victoria Brăneşti. “Gaşca nebună” începea de data aceasta fără profesorul Tibor Selymeş, plecat de curând să-i pregătească pe cei de la Astra, locul său fiind ocupat de Viorel Moldovan, cândva, prin ’94, adversar al lui Ilie Stan. Partida se anunţa inedită şi prin faptul că se întâlneau una dintre veteranele fotbalului românesc, Sportul Studenţesc, şi Victoria Brăneşti, formaţie cu record naţional ca localitatea cu cel mai redus număr de locuitori din Liga I. Ambele în postura de nou promovate.
Studenţii au început în trombă. Instalată prompt în terenul oaspeţilor, formaţia lui Moldovan a lovit fulgerător în cea de-a 40-a secundă a meciului. Maxim a pasat impecabil, iar Tibi Bălan a scos maximul din centrarea de pe stânga, cu un şut în colţul scurt. Nouă minute mai târziu, acelaşi Tibi Bălan a semănat încă o dată panică în careul celor de la Brăneşti. Iacob i-a aplicat un procedeu de luptă atacantului şi…penalty indubitabil, transformat de Varga cu precizie.
Arbitrul şi-a intrat şi el în rol. La un atac poziţional, la circa 25 de metri de poarta gazdelor, Olariu este agăţat de Pătraşcu, iar centralul Avram dictează 11 metri pentru oaspeţi. A transformat acelaşi Olariu. Inventivitatea în joc a studenţilor a scăzut însă repede, mult timp înainte de pauză, iar oaspeţii, resuscitaţi de golul marcat, începeau să pună probleme apărării Sportului.
Debutul actului secund i-a găsit în ofensivă tot pe cei de la Victoria Brăneşti, care au încercat, mult mai calculaţi, să pună presiune pe gazde. Mijlocul studenţilor nu mai lega însă compartimentele, iar ocaziile apăreau doar prin reuşitele personale ale lui Varga, Bălan sau Curelea. Finalul i-a găsit pe cei de la Brăneşti năpustiţi peste careul gazdelor. Centralul Avram a acordat o lovitură indirectă la obstrucţia lui Ciupe. Execută de la 20 de metri Popa, mingea este deviată de zid şi…un nesperat 2-2!
Deşi a punctat la impresia artistică, Sportul s-a văzut nevoită să accepte o remiză care nu se prefigura deloc după începutul exploziv de partidă.
Sportul – Victoria 2-2. T. Bălan înscrie în secunda 24, Moldovan debutează cu o remiză
700 de spectatori au decis să îşi rupă 90 de minute din timpul liber ca să vină azi în “Regie” la partida Sportul – Victoria Brăneşti. Şi au avut cu adevărat ce vedea, cele două echipe oferind un spectacol de excepţie, într-un joc cu mult peste nivelul Ligii I.
Abia ce Marius Avram a fluierat începutul partidei, că Tibi Bălan (foto, stînga) a pus piciorul la o centrare a lui Maxim şi a deschis scorul. Era secunda 24. 11 minute mai tîrziu, se dictează penalty pentru Sportul. Înscrie calm Dacian Varga. În minutul 24, arbitrul acordă penalty şi pentru Victoria, după un fault asupra lui Olariu. Acelaşi jucător a transformat lovitura de pedeapsă şi a redus din diferenţă.
Prima repriză se încheie, nu înainte de a se consuma cîteva ocazii de ambele părţi, cea mai mare avînd-o Oprea, jucătorul Brăneştiului şutînd din marginea careului de 16 metri, de puţin pe lîngă poarta Sportului (min. 35).
Repriza a doua a fost săracă în goluri, dar extrem de bogată în ratări. Cele mai mari şanse de gol le-au avut “studenţii”: Varga (min. 49, şut violent din unghi închis), Curelea (min. 58, a reluat cu capul din 7 metri), Varga (min. 76, şut în diagonala, din afara careului mare).
Pe final, după suita de ratări a Sportului, Ciupe comite un fault nesăbuit la marginea careului mare, iar lovitura liberă este transformată de D. Popa. Era minutul 86.
Sportul pierde două puncte mari şi acumulează 7 puncte în clasament, în timp ce Brăneştiul lui Ilie Stan are acum 5 puncte şi urcă temporar pe locul 14, la egalitate cu FC Vaslui.
Meciurile celor două echipe din etapa viitoare:
Victoria Brăneşti – Pandurii
Poli Timişoara – Sportul Studenţesc -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.