11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

“Victoria e susţinută artificial de arbitri! Ne-o vor ‘trage’ în retur!”

Vasile Şiman s-a dezlănţuit după egalul obţinut de Victoria Brăneşti pe terenul Sportului Studenţesc şi a spus că nou-promovata a fost ajutată serios de brigada centralului Marius Avram.

Patronul Sportului a precizat că Victoria este “o echipă susţinută artificial”, care “nu are nicio treabă cu fotbalul” şi că în retur este convins de faptul că Brăneştiul va învinge Sportul cu ajutorul arbitrilor.

“N-aţi văzut ce decizii a dat arbitrul? Nici nu are rost să mai vorbesc. Voi nu aţi văzut cum au dat golurile? Aia a fost lovitură liberă? Ăla a fost penalty la ei? Păi la Bălan a fost la fel! La 2-0, când erau groggy, i-au băgat arbitrii în joc. E un rezultat nemeritat de ei, au egalat nemeritat. N-o să se compare Victoria cu Sportul niciodată. E o echipă susţinută artificial de doi ani de zile şi nu are nicio legătură cu fotbalul. Cum să ajungă în Liga 1 o echipă dintr-un sat care nu are nici măcar stadion? Au avut 30 de penalty-uri în ultimii trei ani. Au primit numai penalty-uri necuvenite. Ei încearcă, se zbat, dar nu poţi să stai aşa să aştepţi. Punem pariu că ne-o trage pe teren neutru cu ajutorul arbitrilor? Lasă, să câştige campionatul şi Victoria Brăneşti”, a tunat Şiman la gsptv.

Bălan: “Fotbalul se joacă pe puncte, pe bani, iar noi le pierdem pe toate”
    Tiberiu Bălan spune că venirea lui vViorel Moldovan la echipă este benefică, dar că jucătorii mai trebuie să muncească pentru ca echipa să joace bine: “E supărare mare, acest egal e ca o înfrângere. Puteam să dăm cel puţin patru-cinci goluri. Fotbalul se joacă pe puncte, pe bani, iar noi le pierdem pe toate. Echipa trebuie să treacă peste acest moment dificil. Moldovan a adus multă presiune, dar e clar că noi trebuie să mai lucrăm. Nu se pune problema să retrogradăm”.

Curelea: “Am luat două goluri dintr-o jumătate de şut!”
    Costin Curelea crede că el şi colegii săi au dat dovadă de amatorism în partida cu Victoria şi că echipei îi lipseşte ceva: “Am luat două goluri dintr-o jumătate de şut! Am făcut multe greşeli, jocul a fost în mâinile noastre şi am părut ca nişte începători. Nu dau vina pe ghinion, dar putea fi altceva şi ne pare foarte rău. Ne lipseşte încă ceva”.

Sportul Studenţesc şi Victoria Brăneşti au încheiat la egalitate meciul disputat azi pe stadionul din Regie, scor 2-2. Golurile au fost marcate de Tiberiu Bălan, în minutul 1, şi Dacian Varga, din penalti, în minutul 9, în timp ce pentru Victoria Brăneşti au înscris Olariu, din penalti, în minutul 20, şi Dorinel Popa, în minutul 82.

Stan: “Rezultatul e foarte bun! Sportul e între primele cinci echipe din Liga 1”

Antrenorul echipei Victoria Brăneşti, Ilie Stan, a declarat, sâmbătă, după remiza din deplasare cu Sportul Studenţesc, scor 2-2, că îşi felicită jucătorii pentru caracterul de care au dat dovadă, revenind de la scorul de 0-2.

“Felicit echipa pentru că a reuşit să revină de la 2-0. Au dat dovadă de caracter, deşi am egalat şi cu şansă. De multe ori trebuie şi puţin noroc pentru a câştiga puncte. Azi, şansa ne-a surâs cu o echipă foarte bună care putea face parte din primele cinci ale campionatului fără probleme. În aceste condiţii aş putea spune că rezultatul nu e numai mulţumitor, e foarte bun” , a spus Stan.

Tehnicianul a recunoscut că echipa lui a avut şi şansă în meciul cu Sportul Studenţesc. “La 2-1 am avut şansă pentru că ei au avut nişte ocazii foarte bune. Sper ca acest punct să dea moral echipei, va conta foarte mult pentru noi. Azi am vrut să joc cu fotbalişti mai tineri, care pot creşte şi pot ajunge în echipa naţională”, a mai spus Stan.

Ilie Stan a menţionat că nu ia în calcul în acest moment posibilitatea de a ajunge pe banca tehnică a echipei pentru care a evoluat ca jucător, Steaua. “Deocamdată nu iau în calcul posibilitatea de a ajunge la Steaua, mă bucur că se gândesc la mine dar eu mă simt bine la Brăneşti, sunt respectat. Rezultatele se văd deja şi mai putem produce surprize în Liga I”, a explicat el.

Moldovan: “E doar un început! Nu e uşor să preiei o echipă din mers”

Viorel Moldovan, aflat la primul meci pe banca noii sale formaţii, a declarat, sâmbătă, după remiza de pe teren propriu cu Victoria Brăneşti, scor 2-2, că nu este uşor să preiei o grupare în plin campionat.

“E doar un început. Vreau să felicit jucătorii pentru atitudine şi implicare, după o perioadă tensionată. Nu e uşor să preiei o echipă din mers. Le-am spus şi jucătorilor că mai avem mult de muncă”, a spus Viorel Moldovan.

Tehnicianul consideră că jucătorii săi au reuşit un meci bun cu Victoria Brăneşti însă au existat şi unele momente în care au evoluat mai slab.

“Din păcate nu am reuşit să câştigăm deşi am făcut un meci foarte bun. Am avut unele momente când am suferit. Nu ştiu dacă este just acest rezultat. Am întâlnit o echipă bună, bine organizată. Nu am reuşit să ne desprindem la 2-1 iar fotbalul te pedepseşte”, a mai spus el.

Sportul Studenţesc – Victoria Brăneşti, scor 2-2, în Liga I

Pentru Sportul Studenţesc au marcat Tiberiu Bălan, în minutul 1, şi Dacian Varga, din penalti, în minutul 9, în timp ce pentru Victoria Brăneşti au înscris Olariu, din penalti, în minutul 20, şi Dorinel Popa, în minutul 82.

Sportul Studenţesc: 12. V. Niculescu – 15. Ciupe, 24. Patriche, 13. Ghinga, 23. Maxim – 30. Cr. Irimia (8. Nae ’39, 18. Chihaia ’90), 7. Pătraşcu – 28. T. Bălan, 10. Ferfelea (22. Postolache ’56), 20. D. Varga – 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Victoria Brăneşti: 27. Stoicescu – 28. Străuţ (26. V. Negru ’59), 5. Sg. Bar, 15. Al. Iacob, 16. E. Nicola – 20. Ispir, 8. D. Popa, 17. Olariu, 4. Nicoară – 11. V. Simion (30. R. Avram ’78), 10. B. Oprea (29. C. Prodan ’69). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Patriche ’20, T. Bălan ’35 / Sg. Bar ‘9, Străuţ ’37.

Arbitri: Marius Avram – Iulian Radu, Mircea Orbuleţ – Andrei Chivulete

Observatori: Adrian Ionescu, Dan Petrescu. Supervizor: Dumitru Dragomir

Meciul, disputat pe stadionul “Regie”, a fost urmărit de aproximativ 1.000 de spectatori dintre care 100 de fani ai echipei Victoria Brăneşti.

Partida a fost urmărită şi de antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, fostul manager general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, şi de fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu.

frumos meci..pacat ca nu am castigat…am facut un egal nemeritat, dar asta este fotbalul , te pedepseste….pe de-alta parte acesta a fost primul meci al sezonului pe care il urmaresc si eu din tribuna, pe riscul meu..dar una peste alta a meritat…suntem pe un drum ascendent si in vreo 5 etape echipa va avea o serie buna zic eu

dragos
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

pe de-alta parte acesta a fost primul meci al sezonului pe care il urmaresc si eu din tribuna, pe riscul meu..

waw, cum ai reusit sa intri ?

am intrat normal :))dar am avut destule emotii…nu mai am nevoie..imi astept termenul

dragos
    Member

Ilie Stan, daca pierdea acest meci, trebuia sa-si dea demisia.
    era, oarecum, logic sa NU castigam acest meci:
    – nu am avut antrenori (principal si secund) pentru a face o pregatire normala si linistita a acestui meci;
    – antrenorul nostru principal care a venit de 1-2 zile abia a avut timp sa cunoasca lotul, insa fara a cunoaste detalii despre fiecare jucator in parte (cum a facut pregatirea din vara, ce poate el, s.a.m.d.);
    – Ilie Stan “taranu’ ” cunoaste ff bine echipa noastra, pe care a invins-o de 2x, in timp ce Moldovan acum s-a confruntat pt prima oara cu taranii….

ngm
    Member

SCRIE dragos
    REZULTATUL este ECHITABIL :ymapplause: :ymapplause:
    am spus, ca va fi un meci aprig si cu multe ocazii si asa a fost.
    am vazut meciul din min 20 – aveam 2-0….nu trec decat cateva minute si scorul devine 2-1.
    dupa acel minut, oaspetii ataca si pun presiune pe noi….ma intrebam daca noi jucam in deplasare @-) @-) :-? :-?
    oaspetii incep mai bine repriza secunda si pun din nou sub presiune poarta noastra, insa si noi ratam cateva MARI ocazii.
    ma gandeam ca, ocaziile se razbuna si inevitabilul se produce dupa o GRAVA EROARE a lui Ciupe (sincer, nu stiu ce cauta acest jucator in primul 11 X( X( )
    una peste alta nu scapam de GHINIONUL numit V.B. si probabil, nu-i vom putea bate NICIODATA (daca dupa ce conduci cu 2-0, nu poti castiga un meci, atunci avem o MAREEEE PROBLEMA :)) =)) )
    chiar daca nu-i inghit pe acesti tarani si nici pe antrenorul lor (care este tot un taran) – echipa V.B. merita acest punct, au avut ocazii si mi-au placut cum au jucat – FELICITARI taranilor !!!
    eu spun, ca taranii nu vor retrograda, daca vor juca asa si pe viitor.

despre noi, ce as putea sa mai spun ??
    atata putem, atata jucam !!!
    nu trebuie sa avem pretentii de la ei.

ESTI PA BAIATULE !!!
    VEZI CA SUNT SI DESENE ANIMATE LA TV.!

INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!

adi
    Member

ngm, respecta-i te rog opinia lui dragos.
    n-avem nevoie de asemenea discutii pe forum.
    multumesc.

adso
    Member

@ngm wrote:

SCRIE dragos
    am vazut meciul din min 20 – aveam 2-0….nu trec decat cateva minute si scorul devine 2-1.
    dupa acel minut, oaspetii ataca si pun presiune pe noi….ma intrebam daca noi jucam in deplasare @-) @-) :-? :-?
    oaspetii incep mai bine repriza secunda si pun din nou sub presiune poarta noastra, insa si noi ratam cateva MARI ocazii.
    ma gandeam ca, ocaziile se razbuna si inevitabilul se produce dupa o GRAVA EROARE a lui Ciupe (sincer, nu stiu ce cauta acest jucator in primul 11 X( X( )
    una peste alta nu scapam de GHINIONUL numit V.B. si probabil, nu-i vom putea bate NICIODATA (daca dupa ce conduci cu 2-0, nu poti castiga un meci, atunci avem o MAREEEE PROBLEMA :)) =)) )
    chiar daca nu-i inghit pe acesti tarani si nici pe antrenorul lor (care este tot un taran) – echipa V.B. merita acest punct, au avut ocazii si mi-au placut cum au jucat – FELICITARI taranilor !!!

ESTI PA BAIATULE !!!

ngm, uite aici desene animate http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=40705&title=Ratare_uria_____Curelea__Sportul___Victoria_Br__ne__ti_2_1

ultrasro
    Member

Mai oameni buni, care e problema?

Care sunt ocaziile Branestiului ca nu prea le tin minte? Eu ma refer la suturi pe poarta scoase de portar sau bare ceva?

Dragos a spus ca e echitabil, eu spun ca este al dracului de inechitabil!!!

ultrasro
    Member

DRAGOS, cu un astfel de comentariu pro Branesti incep sa cred ca ai primit teren pentru vila de la primarul de acolo!!!

Sportul a facut un meci excelent sambata, doar ghinionul teribil ne-a scos doua puncte din cont. Meritul Branestiului este neglijabil!!!

07Ex
    Keymaster

@ultrasro wrote:

DRAGOS, cu un astfel de comentariu pro Branesti incep sa cred ca ai primit teren pentru vila de la primarul de acolo!!!

=)) Ovidiule, hai ca-mi placi. Acum insa, daca asa o fi vazut omu’ meciu’, ce aveti cu el. Eu unul am vazut ca Sportul a avut un mare ghinion, si ca a pierdut inexplicabil 2p, dar asta e parerea mea. In fond fiecare cu parerea lui.

Ce ma enerveaza insa la culme este atitudinea ziarelor fata de meciul in cauza, in special ziarul ProSport. Nu numai ca au facut comentarii de doi lei la adresa echipei noastre, dar azi nici macar n-au publicat caseta tehnica a meciului. Au dat-o insa pe cea de la Steaua si de la Dinamo, iar meciul cu Steaua l-au comentat pe aproape 4 pagini. Mari idioti, zau!!! Acum nu voi putea atasa caseta la subiectul asta. X(

dragos
    Member

@ultrasro wrote:

off-topic: nu numai la branesti am terenuri, dar am si la craiova si la medias.
    iti pot vinde si tie, daca vrei….le dau ieftin B-) B-)

daca nu m-am facut inteles, iti repet, Ovidiu….dar stai, calm si nu te infierbanta:
    am spus, ca mi se pare hilar/penibil, sa ai 2-0 in primele 10min si apoi sa fii egalat pe final…
    la ocazii am spus, ca am avut vreo 4-5 mari; insa la posesie/pressing etc. – parerea mea este ca, au fost peste noi.

@ngm wrote:

SCRIE dragos

ESTI PA BAIATULE !!!

Gogule (sau cum te numesti), probleme mah ??
    crezi ca, mistocareala te face mai inteligent ?
    daca ai ceva de spus despre meci, spune, dar fi obiectiv si nu bate campii aiurea….

ultrasro
    Member

Asta e caseta din GSP.

ultrasro
    Member

Intamplator sau nu, doi din jucatorii Branestiului, Olariu si Avram, faceau partea si acum 3 ani din echipa Prefab Modelu, alta pacoste care ne-a chinuit.

sircos
    Member

hehe, popica rezerva de portar 8-}

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 80 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.