Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 11.09.2010 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 2-2(2-1)
- This topic has 79 replies, 24 voices, and was last updated 12 years, 7 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
September 14, 2010 at 6:10 pm #86485
07Ex
KeymasterMultam pentru caseta, Ovidiu. Unde apare caseta, la ei pe site sau ai scanat din ziar? Daca apare undeva pe site spune-mi si mie unde pot s-o gasesc, ca sa o caut de acum incolo unde trebuie.
September 14, 2010 at 8:26 pm #86486ngm
MemberStimabile dragos,
Chiar nu am glumit. Ti-am urmarit de multe ori comentariile si am vazut ca mereu
obiectezi ceva, in general negativ.
Adreseaza-te cu Gogule cui doresti ,in nici un caz mie.Daca nu sti cui te ajut.
Sunt multe sa-ti demonstrez ca sustinerea unei echipe in mod negativ se face doar la
dinamo, dar inchei in stilul tau ,, mai inteligent”cu o fraza de a ta…
,,nu trebuie sa avem pretentii de la ei” -tine, spun eu.Draga adi,
te rog respecta si opinia mea !
Parerea mea ca aveti nevoie si de altceva decit sa dai mesaje numai sa te afli in treaba.
Ce naiba ! Nu am vazut acelasi meci ? Comentati la fel ca gsp si digi. Chiar nu vedeti maniera
de arbitraj la meciurile noastre ? Ce ai vrea sa fac cind unul este pa ? Sa-i ,, respect”
opinia ? NU POT !!!
multumesc.Ajutatorule adso,
De ce il ajuti pe dragos?
Nu se poate descurca singur?
Tu trimite link-uri in continuare si lasa-l ca e baiat mare, se descurca.dragos,adi,adso,
ia spuneti voi o fapta buna, pe care a-ti facut-o anul acesta, pentru
sustinerea Sportului Studentesc !September 14, 2010 at 8:58 pm #86487dragos
Member@ngm wrote:
Stimabile dragos,
Chiar nu am glumit. Ti-am urmarit de multe ori comentariile si am vazut ca mereu
Sunt multe sa-ti demonstrez ca sustinerea unei echipe in mod negativ se face doar la
Parerea mea ca aveti nevoie si de altceva decit sa dai mesaje numai sa te afli in treaba.
Ce naiba ! Nu am vazut acelasi meci ? Comentati la fel ca gsp si digi. Chiar nu vedeti maniera
de arbitraj la meciurile noastre ? Ce ai vrea sa fac cind unul este pa ? Sa-i ,, respect”
opinia ? NU POT !!!
Tu trimite link-uri in continuare si lasa-l ca e baiat mare, se descurca.dragos,adi,adso,
sustinerea Sportului Studentesc !Maestre Ngm (poate binevoiesti sa-ti dezvalui macar prenumele sa stim si noi cu cine avem onoarea),
de cand ai inceput sa scrii pe acest forum, o faci numai in bascalie/mishtocareala si ai avut mereu ceva de comentat la adresa altora….eu nu am intervenit in nicio discutie, intrucat am vrut sa pastram un aer pacifist pe acest forum, insa se pare, ca vrei sa ne “urechezi” pe toti la rand.
bun am inteles ca, te pricepi (probabil) doar la asta, insa te rugam frumos sa ne lasi pe noi, ceilalti sa ne spunem parerile personale, iar daca te deranjeaza parerile noastre, este doar problema ta.
chiar daca UNEORI ni se intampla si noua, celorlalti sa avem pareri diferite, nu ne “luam peste picior”, ba mai mult ne respectam intre noi/ne respectam ideile/opiniile, intrucat vreau sa cred, ca pe acest forum scriu oameni culti, civilizati si cu mult bun simt.
daca crezi, ca faci parte din aceasta categorie, esti binevenit, altminteri……
daca vrei sa verifici aceste informatii, poti “studia” forumul si ai sa vezi daca am dreptate sau nu.
iti urez succes.September 14, 2010 at 9:49 pm #8648807Ex
KeymasterMultam mult Ovidiu pentru caseta. Ma intreb si eu (retoric), dece difera casetele tehnice atat de mult. Nu numai numarul de spectatori e diferit, dar si cel al cartonaselor galbene, al minutelor in care s-au facut schimbarile. De exemplu, Ciupe a luat pana la urma cartonas sau nu? In GSP apare ca nu, dar in Prosport apare ca ar fi luat.
Ma rog … ce sa mai vorbim. Multam oricum, Ovidiu.
September 15, 2010 at 7:24 am #86489ultrasro
MemberCiupe a luat galben la indirecta aia din minutul 87.
September 15, 2010 at 2:08 pm #86490Giani
Member@cameliu wrote:
Candidati clar la retrogradare. Din pacate asta suntem. Daca nu bati pe Branesti avand 2-0 in minutul 12, sincer nu ai ce cauta in Liga1!
Asta este realitatea, chiar daca doare…Din 90 de minute aia ne-au calarit 60 la greu! Iar ocaziile mari ratate cu nonsalanta avute dupa 2-1 era clar ca se vor razbuna. Ne-am “egalat” pina la urma singuri, iar mai mult de atat nu putem.
Cameliu. Uita-te in Zweite Bundesliga, la Energie Cottbus vs. Karlsruhe FC. 2-0 e chiar un scor periculos. Nesimtitii de la Cottbus ne-au “furat” recordul de 23 de secunde.
PS. Si 5-2 e scor periculos
)
Revenind la lucruri serioase, dupa ce am vazut rezumantul nebuniei de la Cottbus, taranii au avut doua atuuri: arbitrajul favorabil si conditia fizica. Hai sa fim seriosi: ai nostri gafaiau din minutul 70, astia zburdau in minutul 90. Si asta pentru ca Selymes a cam neglijat, se pare, pregatire fizica. De ce am postat acest rezumat?
1. Cottbus avea 1-0 in secunda 19, si 2-0 in minutul 15. La pauza, scorul era 2-4. In muntul 60 era deja 2-5. Si s-a terminat 5-5. Diferenta: aia sunt nemti, nu romani.
2. Pentru ca jucatorii nostri au un psihic labil. La 2-0, branestenii nici nu mai existau pe teren. A venit acel penalty vicios, si ne-am taiat.
3. Patru ocazii ratate: doua identice Varga (incursiune pe stanga, sut la coltul lung, scoate portarul de langa bara), si a doua Curelea (una: lovitura de cap, langa bara, in dreapta atacaului nostru, scoate portarul; apoi lovitura de cap din 6m, direct in bara stanga).Din ce am vazut (meciurile cu Dinamo, Bistrita, Craiova, Branesti), in meciul cu taranii am facut cel mai bun joc, peste ce s-a jucat contra maidanezilor. Dar inca ne lipseste acea mentalitate de invingatori, acel “sa moara ma-sa, il termin si la 0-3”. Ori fara aceasta mentalitate, nu poti face performanta. La acel penalty absolut dubios, acordat la granita externa a regulamentului, echipa noastra s-a taiat efectiv. Ori nu trebuia facut acest lucru, ci dimpotriva: pus presiune pe tarani pana la 6-7 goluri diferenta, ca sa se invete minte. Arbitrii le pot da un penalty dubios, dar nu le scot mingea din poarta. Cat timp ne vom vaita de arbitraje (fie si justificat, ca in cazul acestor taranoi), dar nu ne vom putea impune jocul, ne vaitam degeaba. Sper ca Moldovan, un luptator al gazonului, sa imprime acest spirit si matzelor lesinate pe care le antreneaza.
September 15, 2010 at 2:23 pm #86491cameliu
MemberFiindca s-a jucat lunea a fost singurul meci in “free-tv”.
De la 2-5 nu m-am mai uitat! Am vazut rezumatul a doua zi. Un asa meci e o placere sa-l vazi (daca esti neutru!)!September 15, 2010 at 2:50 pm #86492Giani
Member@cameliu wrote:
Fiindca s-a jucat lunea a fost singurul meci in “free-tv”.
De la 2-5 nu m-am mai uitat! Am vazut rezumatul a doua zi. Un asa meci e o placere sa-l vazi (daca esti neutru!)!Mi-a placut la nebunie. Adica 2-0, se face 2-5, si se termina 5-5. Fabulos. Mai tare decat un meci Dinamo – Sportul, la astea macar castiga cineva, nu se lasa cu egal. Dupa ce am vazut acest rezumat, cred ca 4-0 este un scor sigur, chiar si 3-0 poate fi un scor periculos. Ma rog, daca joci in Germania.
PS. Oribila limba germana asta, dar trebuie sa o invat
September 16, 2010 at 7:49 am #86493razvanR
MemberEu mi-as dori sa avem in fiecare meci 2-0 in munutul 15. Cu Branestiul a fost doar o intamplare nefericita ca n-am castigat de la acest scor.
Ideea este ca totusi trebuie mare atentie si concentrare cand ai un avantaj de 2-3 goluri si, in acelasi timp, daca se intampla sa fii condus cu 2-3 goluri, sub nici o forma nu trebuie sa renunti la lupta pentru a castiga meciul!September 17, 2010 at 10:58 pm #86494ashone
Member@dragos wrote:
@ngm wrote:
Stimabile dragos,
opinia ? NU POT !!!
sustinerea Sportului Studentesc !Maestre Ngm (poate binevoiesti sa-ti dezvalui macar prenumele sa stim si noi cu cine avem onoarea),
de cand ai inceput sa scrii pe acest forum, o faci numai in bascalie/mishtocareala si ai avut mereu ceva de comentat la adresa altora….eu nu am intervenit in nicio discutie, intrucat am vrut sa pastram un aer pacifist pe acest forum, insa se pare, ca vrei sa ne “urechezi” pe toti la rand.
bun am inteles ca, te pricepi (probabil) doar la asta, insa te rugam frumos sa ne lasi pe noi, ceilalti sa ne spunem parerile personale, iar daca te deranjeaza parerile noastre, este doar problema ta.
chiar daca UNEORI ni se intampla si noua, celorlalti sa avem pareri diferite, nu ne “luam peste picior”, ba mai mult ne respectam intre noi/ne respectam ideile/opiniile, intrucat vreau sa cred, ca pe acest forum scriu oameni culti, civilizati si cu mult bun simt.
daca crezi, ca faci parte din aceasta categorie, esti binevenit, altminteri……
daca vrei sa verifici aceste informatii, poti “studia” forumul si ai sa vezi daca am dreptate sau nu.
iti urez succes.ma vad nevoit sa va reamintesc faptul ca ngm , blamatul asta mistocar, ngm postatorul asta fara identitate, fricosul asta de nu-si dezvaluie identitaeta, deci ngm-ul asta, avea curaj in anii ’80 sa vina pe orice stadion sa afiseze ‘BANERE’…pe vremea aia le spuneam LOZINCI…ngm stea si le picta…ngm se apara singur nu il apar eu aici…de ce nu-si dezvaluie identitatea? simplu! a facut multe chestii suportericesti fara sa il oblige nimeni. si daca pe forum te taxeaza ngm e printre putinii pe aici care chiar connteaza. eu, de exemplu sint la degetul mic de la picior la ngm. nu e dictator, e un om care a facut si a trait chestii alb-negre ce nu am am trait noi o viata. si daca aveti o problema cu ngm il gasiti la stadion. imi rezzerv dreptul sa privesc confruntarea voastra barbateasca cu ngm. pace baieti. nu stiu citi dintre voi ati fost in ghencea cu sturm graz sa vedeti banere. interzise la tv pe vremea aia..si nu numai asta. cine venea in anii ’80 vedea ca ngm punea banere.cam 10-12 pe vremea aia. si eu am mers cu fricosul asta la moreni intr-o masina cu varza. dar am ajuns. REMEMBER NGM? SI DA NGM! AM VENIT SI INCA MAI POT SI AM FICAT! HEHEHE si nu folosesc aloe vera.( asta ca iti eram dator cu un raspuns la un post mai vechi )
September 18, 2010 at 5:11 am #86495adi
Member@ngm:
1. Eu iti respect opinia, ca si in cazul celorlalti care scriu pe forum folosind un limbaj, sa zicem normal. Nu am vazul meciul respectiv, inteleg ca a fost frustrant pentru noi, poate ca a fost de vorba de ghinion si / sau prostie. Cred ca ai exagerat insa putin cu limbajul.
Nu a fost intentia mea sa-l apar pe dragos in mod particular. Doar am spus ca nu-mi place sa citesc asa ceva la adresa cuiva de pe forum. Nu e prima oara cand am intervenit asa, si nici ultima.
3. Ce-am facut eu anul asta pentru sustinerea (AS)SSB ? Nu atat de mult cat as fi vrut sau poate cat s-au asteptat altii de la mine. Sa zicem doar ca am bagat peste 1.000 ron din buzunar in sustinerea deplasarilor suporterilor, fara sa cer nimic nimanui. Sunt deschis insa la colaborari, mai ales cu oameni care au fost alaturi de echipa si care vor sa fie in continuare.September 18, 2010 at 3:52 pm #86496Giani
MemberPazeam intra “Cornel Dinu” in varianta alb-negru. In aceasta disputa apar doua probleme:
1. Dragos, vesnic dezamagit, monumentul pesimismului, vesnic “gigi contra”, care de 10 ani nu vede nimic bun in ceea ce priveste Sportul Studentesc. Dar… cine ii spune lui Dragos ca nu este colegul nostru de suferinta, este invitat sa faca un control psihiatric. Da, Dragos este al nostru, este suporter al SSB, este cu noi, dar firea lui critica il face sa vada mai intai slabiciunile. Daca vi se pare ca Dragos greseste in ceea ce spune, mai bine cantati ode lui Siman.
2. ngm. Cine este? Ashu pretinde ca acest ngm ar fi un vechi suporter al SSB. OK, dar cine esti, frate? Stiu cine este Dragos, stiu cine este ultrasro, stiu cine este Ashu sau 97sir, dar nu am auzit pana acum de ngm. Si, mai ales, stiti cine sunt. Hai sa dam cartile pe fatza, sa stim care, ce si cum comenteaza. Faptul ca spune Ashu ca il stie pe ngm nu ma incalzeste, cat timp in staptele acestui ID se ascunde cineva care nu vrea sa se arate la fatza. Suntem atat dfe putini incat ar fi corect sa vorbim deschis si sa spuna fiecare ce are pe suflet.Si eu o spun direct lui Vasile Siman: daca nu dai spagi la lepefe, daca nu pupi in kur pe taticul tenizmenei drogate, si daca nu cotizezi pentru arbitraje favorabile, momentul 2006 se va repeta. Pentru ca traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul. Gata, fara impresii, fara dorinte de performanta. Cat timp refuzam sa intram in cooperativa, drumul nostru va fi cam asa: locul 4 in liga lui blatica, apoi retrogradare la masa verde, urmata de 4 sezoane in B. Dar daca voi afla vreodata ca Sportul Studentesc va ceda acestui santaj ordinar, voi avea grija sa pun un camion plin cu azotat de amoniu la centrul terenului, si apoi il incendiez.
September 18, 2010 at 8:11 pm #86497Zibling
Member@razvanR wrote:
Fiti optimisti si bucurosi ca echipa noastra joaca cel mai frumos si spectaculos fotbal din Liga 1. Meciurile din acest sezon din Regie sunt entuziasmante. Rezultatele vor veni, cu siguanta.
Aha, cele de acasa… dar, cele din deplasare? Razvan, eu te stiu ca optimistul galeriei dar sa nu exageram. Hai sa luam meciurile din deplasari la puricat – in afara de meciul de la Medias si de cca 1/3 din meciul de pe Dinamo, sezonul asta echipa noastra nu a miscat in front in deplasari. Cu ce ma incalzeste pe mine asta? Cu faptul ca vom termina fix deasupra liniei de retrogradare, de exemplu? Sper sa nu fie chiar atat de chinuitor acest sezon, dar nu il vad altfel. :-s
September 18, 2010 at 8:55 pm #86498Zibling
MemberEra sa uit sa o spun… fiind in Turcia la ora marelui meci Sportul Studentesc-FC Olt (ah, pardon… Victoria Branesti), am fost anuntat la pauza de Edyn din galerie prin SMS ca scorul este 2-1. Nemaiprimind nici un SMS pana la finalul meciului ca asta a fost si scorul final.
Mare mi-a fost tristetea cand pe seara, in ziua meciului, am intrat pe net de pe mobil si am vazut 2-2 ca scor final.
( Noroc ca era seara deja, iar somnul de noapte m-a ajutat sa nu am o zi proasta in plin concediu.
September 18, 2010 at 9:58 pm #86499dragos
Member@ashone wrote:
nu stiu citi dintre voi ati fost in ghencea cu sturm graz sa vedeti banere.
eu am fost la acel meci.
@Giani wrote:
1. Dragos, vesnic dezamagit, monumentul pesimismului, vesnic “gigi contra”, care de 10 ani nu vede nimic bun in ceea ce priveste Sportul Studentesc. ……dar firea lui critica il face sa vada mai intai slabiciunile.
hehe Giani, m-ai “zugravit” in negru …si cu putin alb
sa stii, ca asa este firea mea – critic mult, insa atunci cand este cazul, recunosc valoarea si apreciez/laud evolutia jucatorilor.
imi place sa spun lucrurilor pe nume si nu ma feresc sa spun ceea ce gandesc.
deh, in tineretea mea eram genul lui Razvan – mereu optimist, pozitiv etc, insa odata cu trecerea timpului am devenit mai cumpatat si poate mai pretentios cand este vorba despre echipa mea.. si despre fotbal, in general.
stii cum este, daca toti am fii la fel de optimisti etc, ne-am intrece numai in laude/ode….tre’ sa mai fie si un carcotas, chibit -
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.